Direktlänk till inlägg 2 september 2009

Den rätta länken!

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!


Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com


Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och vara kreativ i den där ovana miljön.

Sköna Hem behöver lite läsare av er kaliber. Vi ska visa att det inte bara är tjusiga stockholmshem som är intressanta utan även skruttiga vanliga svenska hem med mer idéer än pengar.  Så kom dit och hälsa på även om du inte gillar förändringar!

Klicka på bilden så kommer du till stället jag bloggar på numera.


 
 
Ingen bild

tjoff

2 september 2009 15:44

Kul, hoppas att du får betalt. Du är genialisk på många plan så du och din blogg borde verkligen kunna casha in lite stålar.
Grattis!

 
Ingen bild

Britten

2 september 2009 21:51

Klart att jag tittar in i ditt nya hus!
Lycka till!

 
Mobbad

Mobbad

6 september 2009 15:55

Jag är en artonårig pojke som blir mobbad. Varje morgon vaknar jag med ett illamående och varje kväll funderar jag på varför jag lever. Jag blir utsatt för skällsord, slag och hotelser dagligen. Men ingen verkar lägga märke till det, trots att det sker helt öppet. I min blogg berättar jag hur det är att leva som mobbad i dagens Sverige, hur dåligt jag mår, i hopp om att folk ska uppmärksamma min och många andras helvetesliknande vardag.

Snälla, läs min blogg och länka till den i din. Tillsammans kan vi sprida kunskapen om mobbing och försöka utrota den!

www.metrobloggen.se/pojkebloggen


http://www.metrobloggen.se/pojkebloggen

 
Mia

Mia

11 september 2009 12:26

Hejhej!
Allt bra idag? =)

kramar Mia

http://ungmammamia.blogg.se

 
Ulla

Ulla

19 september 2009 14:41

Vad roligt att de vill ha dig som bloggare i sin tidning. Önskar dig all lycka.
Kramen

http://ladyinblue.bloggplatsen.se

 
gobbit

gobbit

20 september 2009 16:56

Hej Persilja dillkvist. Härligt namn :)
Har läst lite på din blogg och den var trevlig. Hoppas du har en trevlig söndag.

http://www.gobbit.se

 
Ingen bild

Gry

25 september 2009 18:05

Hej!!

Jag kollade in på din nya blogg... och den är jättefin! Grattis till allt det nya. Lycka till vidare.

Lägger ingen tid på bloggen längre, då jag lägger nästan all min datortid på min business. Men jag kommer in till dig lite då och då.

Du får gärna kontakta mig via mejlen om du vill.

KRAAAAM Gry

 
MADDZAN - BLOGGARE MOT BRÖSTCANCER

MADDZAN - BLOGGARE MOT BRÖSTCANCER

2 oktober 2009 14:21

Hej tjejen!

Nu är det Rosa Månaden vilket innebär all-eyes-on-bröstcancerforskningen! Fantastiskt eller hur! Jag & en tjejkompis har startat insamblingen *BLOGGARE MOT BRÖSTCANCER* på Cancerfondens hemsida! Allt vi vill är att du tar EN MINUT av din till till att klicka på den här länken: http://fruktbus.blogg.se/2009/october/bloggare-mot-brostcancer.html, läsa den väldigt korta informationen och sms:a en liten slant på 50 kr!

Dessutom får du väldigt gärna använda bilden & texten på min blogg och lägga upp på din blogg!

*KOM IGEN NU, HJÄLP OSS SPRIDA DETTA SÅ VI TILLSAMMANS KAN BESEGRA BRÖSTCANCER!*

http://fruktbus.blogg.se

 
Ulla

Ulla

10 oktober 2009 22:05

Hej, vet inte om Du går in här längre men chansar ändå. Tänkte bara tala om att jag har en tävling på gång ifall Du är intresserad.
Kommentera gärna i min blogg.
Kramen

http://ladyinblue.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Christina

11 oktober 2009 11:26

Nej jag gillar mkt mer dig här än där - jag har bestämt mig för det nu - väntar nog tills du kommer hit igen!

 
Okana - lyckligaste blivande mamma

Okana - lyckligaste blivande mamma

14 oktober 2009 21:04

Kika gärna in och var med och tävla du med,
http://zlatnaribica.blogg.se/2009/october/vinn-ett-avstandslarm.html#comment

http://zlatnaribica.blogg.se

 
Amanda

Amanda

9 november 2009 19:41

Hej!
Jag har en undersökning på min blogg ang. vad man tycker om den, fin eller nånting du vill jag ska förbättra, eller ditt första intryck av bloggen och kanske mig:)
Om du vill får du jätte gärna göra det:)
Kramar!
/Amanda
www.metrobloggen.se/brunnetmandaa

http://www.metrobloggen.se/brunnetmandaa

 
Linnéa

Linnéa

25 november 2009 20:56

Hej skulle du kunna vara jätte gullig och hjälpa mig med min marknadsundersökning jag gör för mitt bröllopsfilm-företag? Det är bara tre frågor och går jättesnabbt, skulle verkligen behöva din hjälp! (Svara på min blogg)

Fråga 1: Kön?

Fråga 2: Hade du varit intressear av att köpa ev DvD med ditt bröllop (vigseln) på? Filmat med hjälp av två professionella filmkameror, redigerat och utbränt på DvD skiva i ett fint fodral.

Fråga 3: Hur mycket hade du som max, kunnat tänka dig att betala för tjänsten? Under/ Över 3000 kr?

http://rubin.bloggagratis.se

 
munamaj

munamaj

10 juli 2010 18:38

Hej, när kommer du tillbaka hit?
Har ny blogg nu, Ladyinblue gäller inte längre./
Mvh Ulla

http://munamaj.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

pAUL sVENSSON

24 mars 2011 15:40

Hej! Tack för en bra blogg. Jag vill ge ett tips om vart jag brukar fynda märkesvaror otroligt billigt.
http://campadre.se/tipsa/7817.

 
Johanna

Johanna

5 januari 2012 10:54

Hoppas att du kommer skriva mer snart.

http://www.xn--lnutanuc-9za.com

Persilja

20 februari 2012 07:38

Jagskriver för brinnande livet, fast på ett annat ställe. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Av Persilja - 29 augusti 2009 09:01

Vi skulle bygga in trappen i sommar...hur blev det nu med det...? Ja, tekniskt sett är det väl sommar ännu tack vare att dagarna varit så varma. Men det är nog inte länge till medeltemperaturen på dygnet överstiger 10 grader. Vi får väl se om det ko...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se