Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Slagsmål på Röda Korset!

Av Persilja - 24 augusti 2009 09:26

På samma RK-besök hittade jag även denna enorma och fina lykta. Då var det nära att jag hamnade i slagsmål också. Eller nu överdrev jag men jag blev lite arg iallafall. Jag såg nämligen samtidigt som denna en fantastisk kinesisk mobil. Jag sträckte ut armen efter mobilen när en man sa ursäkta och trängde sig fram och då blev jag livrädd att han skulle norpa lampan så jag grabbade den men så tog han den kinesiska mobilen istället. Min dotter blev jätteledsen och arg och jag blev arg eftersom jag ju tänkte ta den men var artig och flyttade mig (efter att ha grabbat lyktan). Fräckhet vinner och det retar mig. Nästa gång någon säger ursäkta tar jag det jag vill ha och flyttar mig sen, så det så. Jag har lekt med tanken vad som hänt om jag sagt "men den skulle jag ha...!!!" och så har jag sett framför mig hur vi står och mopsar mot varann...hihihi! Det roar mig.

 
 
Tant Grön

Tant Grön

24 augusti 2009 09:41

På dom bara, på dom!!!

Jag är rädd för att jag var den där mannen för ett par veckor sedan. Jag hade sett en röd knäckebrödsförvaring på några bloggar, en burk i plåt som man kan hänga på väggen, jag tror att du kan se den på någon av mina senast köksbilder. I alla fall, jag tyckte burken var så fin och blev lite smått avis när jag såg den på fler än en blogg, loppisfyndat under somamren typ. Så när jag var på Röda korset för ett par veckor sedan så såg jag en sådan burk, och givetvis marscherade jag direkt fram till den och snappade åt mig den fort som tusan framför näsan på två kvinnor! Nu vet jag inte om de ens hade sett den, eller ens ville ha den, men just då så struntade jag fullständigt i det. Jävla ego Tant Grön!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

24 augusti 2009 11:55

Superfina fynd du gjort! Härligt med en hel påse härliga textiler..jag skall på röda korset idag oxå, hoppas jag hittar något kul oxå..du kan väl sända över din ledstjärna en stund ;) hihi..
Ha en fortsatt trevlig vecka!
Kraaaam
Sanna

http://krimskramsan.bloggagratis.se

 
Lisa

Lisa

24 augusti 2009 18:46

Jag var in på Återvinningen idag som har haft stängt hela sommaren. I dörren möter jag stans kända arkitekt, ett år äldre än mig och med rätt bra smak (samma som jag) bärandes på en massa fina grejer. All min pirrighet som jag haft över att hitta världens fynd försvann direkt, för jag vet att hon såklart länsat hyllorna på allt snyggt. Men hahahaha, hon hade missat ett Fablernas Världs memo. Så nu sitter jag här med Pentti Varg och gottar mig.

http://crafturday.blogspot.com

 
Berith

Berith

24 augusti 2009 19:07

Vilka underbara fynd du gjort ..ibaland är det som om vissa saker "ropar" på en ..precis som min fruktorg i lördags ;))
Och dessutom passar det som handen i handsken ;))
Ha en mysig kväll , kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
Nadja- En salig blandning

Nadja- En salig blandning

24 augusti 2009 19:51

Hjälp vad du skrämde mig med rubriken! ;D
Jag brukar vara ganska försiktig när det gäller shoppande, det händer titt som tätt att "mina" saker blir norpade framför mina ögon!

http://ensalig.blogspot.com

 
sofia

sofia

24 augusti 2009 22:33

åååh vilket söt idé jag tänker sno av dig. bollfrans på tavellisten. jag som köpte på mig massa meter av allas favorit-frans i sommar. hihi. tack för den lilla snilleblixten!!

ps: jag vill se mer, mer, mer från ditt hem!

http://fiazoo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se