Direktlänk till inlägg 23 augusti 2009

Vinnaren är.....

Av Persilja - 23 augusti 2009 00:40

Vinnaren är:MORGANA!!!


Tjooohooo° Grattis!

Hur känns det? Omtumlande förstår jag! Men nu har du den stora äran att styra mitt nästa inlägg! Så sätt igång att fundera!


De rätta svaren var 1) Jag har handdiskat idag. 2) Vi åt på en kinarestaruang och ja "Mammanihuset"; det var Österns Pärla! (bonus till dig!) 3) Sagan jag förknippade med en ö och en eld på stranden var naturligtvis Hattstugan.


Visst var asscociationen rätt klockren med elden på stranden och den runda lilla ön. Jäpp! Tack för alla svar!!! Roooligt!!!!

 
 
Morgana

Morgana

23 augusti 2009 07:15

Tjohooo!!!
Jippie!!!
Yes yes yes! :-)
...hjälp... haha :-)
Skall jag få äran att bestämma?! Hihi. Jag som är en sån velpotta. Ibland.
Hmm vad skulle jag vilja läsa...
Jag hittade ju in till dig i våras och har inte hunnit läsa igenom speciellt många gamla inlägg ännu, så jag vet ju inte om du redan har bloggat om det.
MEN jag har länge varit nyfiken på om dina hem alltid har varit så färgsprakande eller hur och när det i så fall började?!
Fast det kanske du redan har bloggat om, som sagt.

Nu är det amningsdags... om Lo kommer att kunna tutta medan jag hoppar och skuttar och jublar över min finfina vinst hos en av mina favvobloggerskor :-)
TACK! :-) :-) :-)

Kram
/Morgana

http://queenofnight.bloggagratis.se

 
Anki

Anki

23 augusti 2009 10:19

Grattis!

http://hundgarden.zoomin.se

 
/Anitha

/Anitha

23 augusti 2009 13:09

Åååh, vad roligt! Grattis Morgana! Själv hann jag inte med att tävla, men det är baske mig minst lika roligt när världens bästa Morgana vinner (ja, vi känner varandra irl alltså). Iofs skulle jag inte ha vunnit i vilket fall, för Hattstugan känner jag inte till...får skylla på att jag inte är född och uppvuxen i Sverige ;p

Men nästa gång det blir tävling, då ska baske mig jag också vara med! :-D Ställ inga frågor om svenska landskap då bara. Efter 17 år i det här landet har jag fortfarande inte lärt mig det där ;-)

http://aurora-borealis.bloggagratis.se

 
malou

malou

23 augusti 2009 16:35

Och jag som var säker på att det var Pippi Långstrump: "utan snus i två dagar försmäkta vi på denna ö". Fast det kanske inte räknas som saga?

http://www.enjoydiary.net/no/malou

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se