Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009

Delikatesskorv?

Av Persilja - 16 augusti 2009 21:45

Today we went to the cottage endast för att grilla korv och elda i öppna spisen. Tre stycken passade på att bada tills de huttrade och skakade. Det var inte mer än 16 grader ute och 17,5 i vattnet. Badsäsongen börjar vara över, fast mina barn är hårdingar. Kallare får det allt bli innan de ger upp.

Men nog kom brasan till pass!

Tänk att en grillad falukorv med senap kan kännas så exklusiv!!!

Det är märkligt!

 
 
Sanna

Sanna

16 augusti 2009 21:53

Mysigt! =)

http://krimskramsan.bloggagratis.se

 
Tanten

Tanten

16 augusti 2009 21:55

Jag skulle säga att av allt man kan grilla är nog falukorv bland det bästa. Kanske för att man fått den så där lite bränd när man varit huttrig och hungrig.

http://plasttanten.blogg.se

 
Morgana

Morgana

16 augusti 2009 22:03

Mmm det ser så mysigt ut! :-)

http://queenofnight.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

17 augusti 2009 00:03

Nu blir jag smått orolig, nog för att jag är stressad så här dagen innan moms och har varit tvungen till att jobb i helgen, men har jag drömt alltihop.

Jag skulle in till Gitte och kommentera hennes inlägg om maktspel, blev vår diskussion verkligen så totalt missförstådd att inlägg var tvunget till att raderas eller var allt bara en dröm?

Kanske överflödig kommentar ifrån mig, men i mina ögon är det inte maktspel att ge varandra det man vill ha. Om vi nu generaliserar så funkar kvinnor och män på olika sätt. För att hårddra det hela män tänder på det de ser, ex: huset kan vara ett enda stort kaos men om det mitt i kaoset står en naken fru, ja då försvinner kaoset och det enda mannen ser är den nakna frun, he, he. Om det däremot är omvänt, det står en naken man mitt i kaoset, så är jag rätt så säker på att det sista kvinnan tänker på är sex utan snarare, satan i gatan vad stökigt det är här, vi måste verkligen städa.

Och jag tycker verkligen inte att det är ett maktspel att känna till hur ens partner funkar, vad han eller hon uppskattar, göra vad man kan för att livet ska blir lite roligare i den ofta vardagliga vardagen.

Men vi är alla olika och det som funkar för mig funkar nödvändigtvis inte för dig osv.

Ja som sagt momsen ska in imorgon så det är väl bäst att jag går och lägger mig, hi, hi.

Har jag missat något?

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

17 augusti 2009 00:06

Poängen är inte: Gör det här och du FÅR sex, utan gör det här och jag VILL ha sex.

Vi funkar på olika sätt, så är det bara!

Givetvis finns det undantag, det finns det alltid.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

17 augusti 2009 00:36

Tant Grön: Jo, du missade vår diskussion...:D Jag svarade lite som du. Men jag kände att det blev VÄL utlämnande och privat i mitt kommentatorspår och därför raderade jag mitt inlägg. Vet att jag har läsare som är "minderåriga" och vill ju inte vara alltför pinsam och öppen...för mina äldre barns skull!
Så därför försvann den intressanta debatten. Gitte kände att hon skrivit så att det lät som att det var mig hon menade fast hon eg. spånade fritt utan koppling till mig, men hon raderade också sitt...
Men jag håller absolut med dig i hela din kommentar. Precis så menar jag och som vanligt kan du formulera dig klockrent!
Märkvärdigare än så var det inte.

 
Tant Grön

Tant Grön

17 augusti 2009 05:59

Aha, yo comprende!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Berith

Berith

17 augusti 2009 07:56

Oj så mysigt , ja brasan kom nog väl till pass efter ett sådant kallt dopp =))
Vilka tuffingar =)

Ha en bra dag!
Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
Marie

Marie

17 augusti 2009 09:18

Vet inte riktigt hur jag hamnade här... Men det spelar kanske ingen roll?! Trevligt var det i alla fall att läsa vad du hittar på - tack för titten!

Hälsningar från södern!
Marie

http://fototillvardags.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

17 augusti 2009 14:05

Det sommerhuset deres er virkelig herlig!!
Smart at det ikke ligger lenger unna enn at man kan ta med mat og drikke og reise fram og tilbake på dagen.
Det føles som om sommeren er på hell her også. Sola skinner men på morgenen er det kun 15 grader og på kveldene er det enda kaldere. Men jeg elsker høsten. Vil bare ikke ha snø enda..huff! Ha en fortsatt fin dag der du er :)Klem fra Kardemomme :))

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards