Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

Film igen!

Av Persilja - 12 augusti 2009 01:11

Jag är inne i ett filmsjok. Ser mer film än jag gjort på länge. Härligt! Har saknat mina filmsjok!

Ikväll har jag sett "Berätta inte för någon". 

En fransk thriller.

Älskar franska filmer. Det är något omodernt med dem. Något som är romantiskt och vackert trots att det är en thriller. 

Denna film är inget undantag. 

Ack så romantiskt slut-jag säger bara det!!!

Jag vill också älska så! Lida så och få happy end! 

Men spänningen var ändå på topp filmen igenom, trots romantiken. Man ville absolut ha svar på sina frågor så man håller sig vaken.

Denna film fick jag gratis till någon tidning (Amelia?) och det är jag glad för. Den var helt okej!


 
 
Kvasthilda

Kvasthilda

12 augusti 2009 10:17

Madam Tvärtemot :-))
Det är danska filmer o norska filmer o franska filmer. Jag bara älskar dig.
Tack för tipset. Jag har några filmer jag tänkt försöka hinna se NÅN gång också, men jag tar mig aldrig tiden. Alla mina foton och backuper och sorteringar tar sån evigt tid.

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Saerla

12 augusti 2009 10:59

Åh älskar också franska filmer, eller alla jag sett, kanske inte så många, mindre än ett tiotal men de är alltid så vackra, primitiva, de känns. Du har inte fler tips på någon fin fransk film? Det är ju fransk filmvecka denna veckan på svt, 22.30 börjar filmerna men lite sent för mig.

 
Ingen bild

Emma

17 augusti 2009 10:55

Boken är ännu bättre! Alla Harlan Cobens böcker är bra iof. =)

 
Ingen bild

Josefin

23 augusti 2009 13:57

Hej! Jag läser din blogg dagligen och älskar den! Jag tycker du har jättebra värderingar och miljötänk. Jag har helt enkelt dragit slutsatsen att du är vegetarian (utan att ens veta om det är så!) så nu är jag nyfiken - stämmer mina funderingar? :) Mvh Josefin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se