Direktlänk till inlägg 9 augusti 2009

Ännu en film jag velat se är nu sedd.

Av Persilja - 9 augusti 2009 00:55

Så har jag spenderat ännu en kväll med att titta på blodbad. Jag vet inte riktigt vad i mig som har detta behov. Skräckis, thriller, läskighetsbehovet. Blodet kan jag gärna vara utan, men de filmer jag ofta ser har ändå ofta en del blod... Storyn kräver liksom det.

Ikväll var det Sweeney Todd som fick den äran.

En MUSIKAL med Johnny Depp...om en barberare med en del hämndbegär och blodtörst. Och en hel del otur.

En ganska suggestiv film.

Med en vitpudrad och svartsotad Helena Bonham Carter. Det börjar bli hennes paradnummer, att vara fattig blek kvinna i snörd midja.

Det klär henne.

Vad tyckte jag då...? Jo, Depp håller ju att se på, den mannen har en utstrålning som går igenom filmduken och fotot och scenografin och skådespelarna var helt fantastiska. Men den var smått seg på grund av att den var en musikal, så därför var det ingen tiopoängare. Den var bra. Absolut helt okej, lite mästerverkskänsla, men lite tråkig. 


 
 
Mynta

Mynta

9 augusti 2009 01:28

En av dotterns favoritfilmer!!
Unge herr Depp är ju inte precis nån fuling...
Sedan tror jag hela feelingen i filmen passar fjortonåriga dottern just nu - snyggt foto, melodramatiskt och udda...
Maken & jag kollade också på den en kväll - en garanterat udda film. En film man minns. Snyggt foto. Snygga skådespelare. Som en tavla med handling, liksom...

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

9 augusti 2009 03:37

Jamen vad TYCKTE du då? Jag såg den för nån vecka sen, men jag vet inte vad jag ska tycka om den... vad tyckte DU??

Kram från Johanna.

Ps.Jag tror jag tyckte om den... Ds.

http://pantarholmskajen.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

9 augusti 2009 09:40

Mynta: Jo, bra sagt. Precis så, vackert, snyggt, som en tavla med handling. Var får du allt i från.


Johanna: Jo jag gillade den. Trots att den var en musikal. Gillar inte musikaler brukar jag säga, men har reviderat mig för när en musikal är riktigt bra gjord kan jag gilla dem... när det är oväntat och vanliga skådisar som sjunger, som här och som i MammaMia. Men det är ingen film jag längtar efter att se om direkt. Liiiite tråååkig var den faktiskt. Fast bra för att den var så proffsig. Inte top10 men bra.

 
Nadja

Nadja

9 augusti 2009 17:06

Den har jag velat se hur lääänge som helst!!!
Jag gillar Helena Bonham Carter! Hon är *hmmm* "speciell", är det rätt ord?
Måste se den filmen snart! Depp är ju inte helt fel!
Och jag gillar musikaler!

http://ensalig.blogspot.com

 
Annica

Annica

11 augusti 2009 08:13

Jag har Canal+ kanalerna hemma hos mig och just denna film går nu. Har varit tveksam till att se den, just för att det är en musikal (det är ju inte "Mamma Mia" eller "West Side Story" direkt...). Men Johnny Depp är ju så... *suck* ...SUVERÄN!

http://skomakarstugan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se