Direktlänk till inlägg 5 augusti 2009

Lindrig PMS!

Av Persilja - 5 augusti 2009 23:50

Jag måste bara delge er att jag genomgått en pms-period utan att ha mått pyton eller deppat eller fått några hysteriska raseriutbrott. (!!!!!!!) Det ÄR fantastiskt! Kan det vara vädret? Har jag plötsligt kommit pmsproblemets lösning på spåren?

Kanske måste alla vi pms:are skickas iväg till ett varmt och skönt klimat en vecka varje månad för att kunna vara symptomfria???

Det är ju stråååålande! Ja tack! Den medicinen vill jag gärna ha ordinerad!

Fast nu erinrar jag mig plötsligt en liten liten incident häromdagen då jag, en båt, ett hav och en trilskande båtmotor var inblandade.

Jag minns plötsligt (rodnande) att jag skrek åt motorn. Ganska högt. Ganska fult. (Förbannade jävla KUKmotor för att vara exakt...) Och runt om satt en massa bryggseglare och det berörde mig inte ett dugg. Usch och fy. Nu när jag tänker på det borde jag kanske ha peruk nästa gång jag ska ner till hamnen...

Och pms hade jag visst iallafall. Men ack så lindrig den var denna gång så utlandsresa till varmare land behövs faktiskt ändå för att vi pmsiga ska bli ritkigt snälla. Så det så!

Pms
 
 
Tant Grön

Tant Grön

6 augusti 2009 00:01

Men grattis! Va skönt med lite semester från eländet :-) och tack för ett riktigt gott skratt, det behövde jag.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

6 augusti 2009 00:07

Tant Grön: Tack för att du skrattade. Jag gillar när man skrattar åt mig! Ett säkert tecken på att jag är fri från pms är att humorn åtevänder. Den är heeeeeeelt bortflugen under pms-veckan.

 
Ingen bild

Britten

6 augusti 2009 00:08

Sommar, sol och värme är underbara recept för många åkommor, inklusive pms. Det är bara att njuta och insupa medicinen, Jag har utnyttjat solens läkande kraft till att läsa god litteratur, som är bra botemedel åt allt. Bengt Olssons "Syster" kan jag rekommendera. Sol, vatten, badastrand, badande barn är underbart tillsammmans med litteraturen.
Kram.

 
Tant Grön

Tant Grön

6 augusti 2009 00:38

Jag förstår det. Och när den kommer tillbaka så känner man hur VIKTIG den är. Alt blir lite lättare med ett gott skratt.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

6 augusti 2009 05:26

Ha ha ha det där med pms känner man ju igen! Der ääär inte roligt. Jag håller me dej, den där "medicinen" verkar bra tycker jag...

http://www.familjenlundin.bloggagratis.se

 
Berith

Berith

6 augusti 2009 08:09

Ja solen och värmen gör undervärk =)))

Ha en bra dag !!
Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
Morgana

Morgana

6 augusti 2009 08:14

Hahaha.
Det där behövde jag så här på morgonen.
*Fniss*

Skönt att pms:en var så lindrig denna gången! :-)

http://queenofnight.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persiilja

6 augusti 2009 08:41

Håller med litteratur är också en bra medicin! Tack för tipset! Har tänkt läsa Bengt Olsson länge för jag har gillat hans krönikor!

Tant Grön: SÅ är det!

Annica: Visst verkar den bra! Plötsligt kanske pms blir något eftertraktat...:D

Berith: Att den gör!

Morgana: Varsågod! :D

 
Pippi

Pippi

6 augusti 2009 09:17

Vad härligt med lindrig pms! Sol, utevistelse och rensning gör susen. Gratis är det också och utan biverkningar (iofs kanske solbränna eller träningsvärk efter allt rensande kan räknas dit - men det är ju inget som gör sådär jättemycket) :) Vilken fin bild du lagt in i din... heter det byline?

http://langstrump.wordpress.com

 
Charlotte

Charlotte

6 augusti 2009 09:24

Vet du, jag har upptäckt en annan grej runt PMS, om man cyklar eller rör på sig mer ute så blir det lindrigare så det är kanske det som hände dig + att ni har sol! Choklad brukar hjälpa också. Jag har inte på långa vägar så svår PMS som du har men visst kan jag få raseriutbrott för inget alls under denna period!
Viken din är vacker, och en vacker hund som vaktar fåglar. Hunden jag brukar ha hand om är som din Pommac, studerar fåglar men vågar inte bada själv.
Blev lite sugen på att införskaffa mig en vik... åhåja ja är nog lite svårt i mina trakter.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
TT

TT

6 augusti 2009 10:55

Skönt att slippa PMS, men om det återvänder kan jag rekommendera rosenrot.
En kompis till mej blev som en annan människa, till sambons stora glädje. Inte ett spår av dåligt humör eller svängningar.
Trevlig fortsatt sommar!

http://tyratok.blogg.se

 
Mynta

Mynta

6 augusti 2009 11:22


Hej du vackra, kopparskimrande stormhatt!!

...funderade på vad du kunde vara för växt, om nu jag är en vallmofrökapsel...
En stormhatt är du ju!! Nu mobbar jag dig inte för att du sa att dina riddarsporrar var stormhattar; jag lovar! (kanske liiite... ;) )
Men du har ju jämt en massa idéer "under hatten", som liksom får dig att storma iväg på alla möjliga kreativa äventyr...eller hur?? Du ÄR faktiskt en stormhatt. En mycket vacker sådan. Solkysst och kopparskimrande.

Sedan så tycker jag att du ska flytta till Skåne.Här finns det nämligen gott om sol, ljus & värme!! Det lindrar säkert PMS:en. Sätt huset på en trailer och placera det i hagen nästintill vårt hus, vetja!!

När kommer ni?? =)

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Anne-Lee

Anne-Lee

6 augusti 2009 16:16

Hmmm.. Jotack.. PMS-helvetet har jag fått min beskärda del av. Just under en av mina värsta faser läste jag en artikel i Aftonbaldet om en kvinna som mördat sin man när hon hade PMS och slapp fängelse för att PMS:en var en förmildrande omständighet. Jag minns att jag kastade tidningen framför min sambo och skrek "Där ser du!! Så kan det gå!!" Eh.. ja.. han såg synnerligen fundersam ut. Mina barn brukar försiktigt fråga.. "har du PMS mamma??" Den enda trösten är väl att mina söner, den dagen dom blir vuxna, kommer att ha en beundransvärd förståelse för sin kvinna när/om hon drabbas av PMS.. Om inte annat lär dom nog ha vett att hålla sig undan.. fast det kan ju bli fel det med. Ja förbaskade PMS!!

http://svartfagel.blogspot.com

 
Anne-Lee

Anne-Lee

6 augusti 2009 16:17

Och ja... jag tyker vi PMS-tanter borde få en gratis utlandsresa en gång i månaden av staten.. eller hur?? *börjar skriva en motion till riksdagen*

http://svartfagel.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

7 augusti 2009 09:38

Pppi: Jo. allt blir nog lättare med sol vind o vatten, :D

Charlotte: Jo det sägs hjälpa, men jag blir dessutom så loj och slö så då ska det till lite jävlar anamma för att orka träna....hmmm...svår kombination det där...
Och du vikar är bara till låns, så jag tycker absolut du ska låna dig en vik!

TT: Rosenrot. Ska spana in! Tack!

Mynta: Stormhatt får det bli! Inte så romatiskt som en pion kanske men väl så bra. Fast är inte stormhattar giftiga? Eller var det riddarsporren? Hm...
Jo, kalvahagar i Skåne, det skulle jag allt kunna tänka mig, men jag känner en skåning som bor här nu som börjat säga att det regnar mycket i Skåne. Är hon bara en svikare eller försöker hon bara svartmåla? ;D

Anne-Lee: Det är suveränt att vi lär våra barn allt om pms. Ingen kan vara mer förberedda och bra pms-hanterare än våra söner!

 
elaina

elaina

7 augusti 2009 16:16

Hehehehe!
IntresseKlubben "anTACKnar"...
;o)
ps: rosenrot funkar!

http://elaina.bloggagratis.se/2009/08/06/1886430-f

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se