Direktlänk till inlägg 4 augusti 2009

Rensning pågår.

Av Persilja - 4 augusti 2009 00:09

Vi har världens mysigaste väder. Högsommar. Som det är nu skulle det gärna få vara i ett halvår. Älskar denna värme. Tyvärr åkte ene sonen på magsjuka idag så vi har inte varit och badat eller någonting, men vad gör väl det när vädret är så ljuvligt. Sonen har fått vila inne och vi har gått in och ut.

Jag har fortsatt mitt rensande. Tog mig an köket i afton, efter målarstund i verkstan. Rensar ganska hårt. En fin plasttillbringare från tupperware som jag aldrig använder, som jag sparat bara för att den var DYR, har åkt, liksom en massa annat, sånt som jag sparat bara för att jag tyckt att om jag en gång köpt det kan jag ju behålla det. Smörknivar i trä som aldrig använts, decilitermått och andra mått har rykt. Vi är inte en särskilt mätande familj. Vi höftar. Det finns några rostfria mått kvar så att den som vill mäta kan mäta. Jag har rensat en massa jox som jag haft och tänkt kan vara bra att ha men som inte använts på år.

Röda Korset kommer att få påfyllning av diverse kökssaker snart. 

Pannor ska jag också gå igenom. Det behövs faktiskt inte mer än de jag använder dagligen. De som står längst in och "kan vara bra att ha" lär aldrig tas fram så varför ska de då stå i skåpen och inte användas. Nej, nu vill jag lätta på barlasten.


Bokhyllan har jag inte kommit mig för att rensa ännu, men det kommer. 

Jag är på G.

Det är så enormt skönt att rensa så det går inte att sluta. 

Jag blir befriad och fri. 

Efter rensningen kommer det ÄNDÅ att finnas en herrans massa onödiga saker. 

Nu ska jag titta till sonen en sista gång innan jag lägger mig.


 
 
Berith

Berith

4 augusti 2009 07:53

Ja det är verkligen skönt att rensa och bli "fri" från en massa onödiga ting som bara står =)
Jag har nu rensat ur bolhyllan som gjort sitt här , den har bara varit en förvaring för en massa onödiga saker...jisses så skönt det är då man rensat =))))
Hoppas grabben mår bättre idag =)

Ha en bra dag!
Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
trollpackan

trollpackan

4 augusti 2009 09:18

Ja, det är bra att rensa emellanåt!
Själva så har vi beställt hem en conteiner, och ska nu storrensa i dagarna tre...

http://trollpackan

 
rosalucia

rosalucia

4 augusti 2009 12:02

Japp, det är nog rensning jag också ska ägna dagen åt, känner jag nu...
gud vad skönt att få bli fri från en masssa "bra-ha-saker"...känner även för att slänga ut en del möbler.
Tomma ytor känns som en lyx jag skulle behöva just nu...

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

4 augusti 2009 18:41

Låter så härligt att rensa ur..önskar att jag kom igång och göra detsamma nån gång.. Men nåt tag skall det bli utav.. =)
Kraaaaam
Sanna

http://krimskramsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

4 augusti 2009 21:14

Berith: Vad duktig du varit!!!

Trollpackan: Woaw! Det kallar jag beslutsamhet!

Rosalucia: Jag känner samma: Tomma ytor och väggar och blickfång är lyx. Kanske håller jag på att bli asket??? :D

Sanna: -Hoppas du kommr igång. det är härligt!

 
LillaMy

LillaMy

5 augusti 2009 17:08

visst är det befriande....:).I lav it

http://myslivochhem.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se