Direktlänk till inlägg 27 juli 2009

Roadtrip!

Av Persilja - 27 juli 2009 00:39

Precis hemkommen efter en tolv timmars bilresa sitter jag här och myser och läser alla kommentarer. Vad härligt att vara efterlängtad!!!

  

Vi har alltså varit på en veckas roadtrip genom Sverige. Jag valde att inte skriva om vår avfärd eftersom jag inte ville annonsera om vår frånvaro. 

Vi har besökt Älvkarleby, Gävle, Stockholm, Gnesta, Mariefred och Trosa. Mest har vi varit i Älvkarleby och Gnesta där mina syskon bor. Alltså i Uppsala län och Sörmland. Vi har haft en fantastisk vecka då vi frotterat oss med min syster, systers man och systerson samt bror och brorsdöttrar. Vi har badat, pratat, ätit de ur huset gott, myst, turistat, promenerat och bara varit och tagit dagarna som de kommit. Njutit helt enkelt.


I bilen har vi haft jättetrevligt. Farhågorna om en hemsk bilresa med fyra gnällande, klagande utråkade barn och ungdomar och en ylande rastlös hund var bara farhågor. Det har varit helt tvärtom. I bilen har vi mest bara haft det mysigt. Pommac har trivts utmärkt med att åka långt. Vi har inte märkt honom. Barnen har roat sig med att rita och läsa och vi har diggat hårdrock mest hela tiden. En musikgenre som samtliga kan acceptera och njuta av. 

Vi har helt enkelt haft det toppen.

Nu längtar jag efter imorgon då jag ska packa upp och gå runt och inspektera trädgården. Det hinner hända mycket på en vecka!


Gissa vad mannen lyckades med igår? Han lyckades radera hela minneskortet till kameran!!! Morr!!!

Hela semestern kunde ha varit försvunnen om jag inte varit förutseende och laddat in lite på syrrans dator. Tyvärr långt ifrån allt.

Så nu väntar jag på att hon ska föra över bilderna på en cd och posta till mig. 

Nu väntar den egna sängen på mig. Inget är skönare än att lägga sig i sin egen säng! Särskilt efter att ha kört över 80 mil.


Pommac blev så glad då vi kom hem att han tog ett ärevarv i trädgården. Han bara skuttade av glädje. Borta bra men hemma bäst!!! Det tycker vi allihopa!


 
 
Bagarberta

Bagarberta

27 juli 2009 01:07

:-) ja det kunde man väl ha räknat ut att det var därför det var så tyst. Man hann ju bli lite orolig om du blivit dålig av alla onyttigheter du skrev om i senaste blogginlägget innan du försvann.

Välkommen hem får vi säga då!

http://blogg.passagen.se/sonbjo

 
Berith

Berith

27 juli 2009 08:21

Vålkommen hem igen !!
Du har varit saknad =)

Håller med dig ..Borta bra men hemma bäst ;)

Ha en bra dag!
Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
helena

helena

27 juli 2009 08:49

Det bästa med att vara borta är att komma hem! Klokt av dig att inte skriva om semesterresan i förväg. Har reagerat på alla som skriver ut på såväl bloggar som facebook att nu ska vi minsann vara bortresta si och så länge..... Men förvirringen i bloggvärlden blir ju total när Persilja lyser med sin frånvaro.... Gott att ha dig här igen!:D Kram

http://www.retro-tokig.blogspot.com

 
susanne

susanne

27 juli 2009 09:07

haloj.. skönt med en semester tripp...
ja man ska nog inte skriva ut för mycket var man håller hus!
hoppas du får dina bilder snart nyfiken i en strut ;)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Carola

Carola

27 juli 2009 09:13

ÄNTLIGEN!!!

VÄLKOMMEN HEM!
Verkar som ni haft en urmysig roadtrip, vad skoj.
Det måste vara underbart att komma hem och vara sååå efterlängtad, ser ja att fler än jag har lidit av "Persilja-abstinens"
Jag var ju t o m "tvungen" att skriva om min abstinens:
http://familjenmahlberg.bloggagratis.se/2009/07/25/1859270-bloggabstinens/

Ser fram mot nya mysiga Periljainlägg!

Kram

http://familjenmahlberg.bloggagratis.se

 
Therese

Therese

27 juli 2009 09:16

Prova ta minneskoret (FÖRE DU FOTAR IGEN!) till en affär i stan (kolla ex. den i Smedjan) o kolla om de kan återställa minneskortet, brukar gå att ordna!

http://www.therre.se

 
Synne

Synne

27 juli 2009 09:24

Då börjar vi om.
Det krånglar att lämna kommentarer idag.

Smart att inte tala om att man ska iväg. Det finns många suspekta typer som läser bloggen.

Så maken var smart han hihi...
Tur du har några bilder hos din syster. Men sen har du bevarat minnena i ditt hjärta.
Så du ser dom där. Att inte vi kan se spelar mindre roll. Det var din och familjesn semester.

Skönt det gick bra med ungarna och Pommac i bilen. Men allt blir ju det man gör det till.

Själv ska jag ut i regnet nu och plocka blåbär.
Innan det blir färdig blåbärssoppa på grenarna...
Kram Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Pippi

Pippi

27 juli 2009 09:26

Välkommen hem :)

http://langstrump.wordpress.com

 
Ingen bild

Kirunatös

27 juli 2009 09:35

Hej

Det går att rädda de raderade bilderna från minneskortet om man inte har hunnit fota nya. Lycka till

 
Ingen bild

Britten

27 juli 2009 10:55

Kul att du är tillbaka på bloggen!
Har saknat inlägg från dig när jag startat datorn.
Kram!

 
Ingen bild

Britten

27 juli 2009 10:55

Kul att du är tillbaka på bloggen!
Har saknat inlägg från dig när jag startat datorn.
Kram!

 
Anna

Anna

27 juli 2009 19:10

Mariefred! Persilja, din inredningstokiga, familjekära, färgglada hemska människa! Du har ju varit stenkast ifrån mig. Du kunde ju säga något. För jag var själv på väg till Mariefred men jag valde Fiholm istället. Vi kunde ju äta glass tillsammans! Skaka hand åtminstone! Usch på Dig! Och kom inte med ursäkter att ni inte hade tid och bla bla bla.

Oh rara, fina och underhållande Persilja, vad roligt att du är tillbaka så jag kan åtminstone läsa dina inspirerande inlägg.

Kram på dig min bloggvän!
Anna

http://www.annastilla.blogspot.se

 
Mer av allt

Mer av allt

27 juli 2009 19:41

Välkommen hem! Vad roligt att bilresan gått bra - det kan ju vara lite gnälligt emellanåt. Det är alltid så skönt att komma hem när man varit borta - men det är alltid spännande och roligt att åka iväg. Borta bra men hemma bäst. Tack för tipset om glassen i Lövskär. Vi var dit en härligt em och njöt av både solen och den goda glassen. Jag lyckades dock bli stucken av en geting - det var längesedan. Men glassen var supergod! Kramar från mig

http://meravallt.blogspot.com

 
Jenny

Jenny

27 juli 2009 20:04

åh vad härligt att ha dig tillbaka ;-)
SKönt att höra att ni varit på mysigsemestertripp och att ingen hemskt hänt, utan bara kuligheter ;-)
Ser fram emot nya inlägg snart. KRAM KRAM

http://jennybergvall.blogpot.com

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

27 juli 2009 20:53

Ujs jag har tillbringat de flesta av mina brandomssomrar i Älvkarleby. Vi hade ett hus mitt över där kyrkan ligger. Huset är tyvärr rivet idag. Min gammelfarmor och farfar bodde i radhuslängan som tjänade som pensionärsboende. Kan det ha hetat Tallmon? Badat i Dalälven nere vid campingen och ätit världens godaste mjukglass mellan Ica och Konsum. Fallens dag osv. Minns oxå stanken från Skutskär och den larmande staden Gävle

ÅÅÅj nu fick jag minnen i tankarna.

http://mofs.bloggagratis.se

 
Sanna

Sanna

27 juli 2009 21:22

Välkommen hem!! Snacka om att jag har saknat min dagliga dos utav glädjen att få läsa dina härliga personliga humörhöjade inlägg =)
Kula tt ni haft en härlig road tripp, inte lång ifrån mina hemtrakter heller ser jag.. 14mil till gävle härifrån =)
Skönt att ha dig tillbaka!
Kraaaaam
Sanna

http://krimskramsan.bloggagratis.se

 
Lycke

Lycke

27 juli 2009 22:03

Hej gumman!! Välkommen tillbaka..gissade at ni farit, och det låter som om det varit jättebra!!! Är själv på liten tripp..men lyckades finna en dator här, hihi...

Kramis Lycke

http://till-vidas-ara

 
Maria

Maria

27 juli 2009 22:26

Det låter som en härligt roadtrip och va skönt att det har gått bra att spendera så mkt tid i bilen. Vår minsta mår inte riktigt bra när han åker bil - misstänker vi iaf - så ngr längre resor är inte att tänka på. Hoppas att det skall ändra sig när han får framåtvänd stol...

http://galtoroad

 
The only 1

The only 1

27 juli 2009 22:52

om du inte tagit fler bilder efter att minneskortet raderats så kan du gå till en fotobutik. Dom har program som kan hämta upp bilderna från kortet trots att man raderat det. Kostaar ca 200 spänn.

http://1967.bloggagratis.se

 
christine

christine

27 juli 2009 23:47

du kan laste ned gratis recovery program på nett for å hente opp bildene dine, så slipper du å betale for det :) søk etter "photo recovery" eller lignende :)

jeg jobber i fotobutikk og der bruker vi et gratisprogram til å gjøre dette for kundene våre :)

http://gunhipswollenlip.blogspot.com

 
Ingen bild

Eva P

28 juli 2009 14:18

puuust....du är tillbaka! Va skönt!

Må så gott!
/Eva P

 
Annica

Annica

28 juli 2009 17:46

Välkommen hem! Vad roligt att det var en så lyckad resa! Skönt med lång bilfärd utan gnäll! Annars hinner man ju knappt in i bilen innan någon ropar: "Är vi framme nu?"

http://skomakarstugan.blogspot.com

 
Ingen bild

linda-loo

28 juli 2009 18:25

Ojojojoj......bara försvinna sådär!! Man blir ju alldeles konfys! ;) Härligt att du är tillbaka i alla fall.

Kram på dig!! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se