Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Ryakudde.

Av Persilja - 18 juli 2009 15:37

Traderavärlden och bloggvärlden är liten ibland. Jag ropade för en tid sen in en kudde som jag föll pladask för. Det visade sig att säljaren var en gammal bloggbekant! Kuuul!

Kudden var fantastiskt fin!!!

Jag är svag för ryakuddar och denna var den snyggaste jag nånsin sett!

 
 
Re-dizain

Re-dizain

18 juli 2009 16:22

Jag skulle kunna tänka mig köpa halva ditt hem :)))
Kudden passade så fint hemma hos dig!

http://re-dizain.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

18 juli 2009 16:53

Snyggaste kudden!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lotti

18 juli 2009 17:44

Snygg kudde! Härlig färgkombination!! Jag älskade också aprikost och har som du inte heller sett åt denna färg sedan dess. Mitt kök i först huset gick helt i denna färg med bl a aprikos boasering. Hur snyggt som helst... not. :-) Jag tyckte din klänning nedan var snygg och jag är impad att du sytt en smoking! Kramar från mig

 
Ingen bild

Persil,ja

18 juli 2009 21:06

Re-dizain: Okej! Börja buda!!! :D (Läser Rensa i röran just nu och är verkligen i rensartagen...)

Tant Grön: JO!

Lotti: Oh my good! Aprikos boasering. Kräk! Men tänk ändå så fint man tyckte att det var!!! Jag hade ju tygaffär/atélje och fick en massa syvana. Idag tror jag inte jag skulle fixa att sy en smoking, men DÅ var det inga problem. Märkligt!

 
Lycke

Lycke

19 juli 2009 00:46

Superfiiin kudde!!! Ja, du hittar du!! Här sitter man och försöker få tummen ur att börja sy alla kuddfodral man tänkt..men jag är liksom inte riktigt vän med symaskinen ännu...kanske måste gå på symaskinsrådgvning eller nåt???
Du såg ju ut som en riktig pralin på bilden här nere, hehe...sockersöööt...puss...

Kramsi Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lisa

20 juli 2009 22:53

Vad är boasering?

 
Annica

Annica

27 juli 2009 19:15

Jag tror att jag varit här en gång tidigare. Älskar ditt sätt att skriva, man får många skrattstunder och man blir sååå glad. Och din inredning diggar jag. Känner hur inspirationen bubblar från knäna nu! Jag brukar gå in och kolla andras inredning för att få lite ideér, snor lite här och lite där...
Jag återkommer! ;D

http://www.familjenlundin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se