Direktlänk till inlägg 14 juli 2009

En bloggstund i väntan på sjusovare.

Av Persilja - 14 juli 2009 11:10

Snacka om att ha tur med vädret!

Varmt och vindstilla. Båtturen blir en njutning!

Väntar på att äldsten ska orka ur sängen. Får nog vänta. Eller jag får nog ta till tungt artilleri...

Passade på att skruva upp tallrikshyllan vid bordet. Blev genast en magnet för pyssel. Så fort jag gör nåt mysigt ställe visar det sig snabbt om det är lyckat eller inte. Vill barnen vara där är det lyckat. Nu var det det på en gång. De håller på att producera en detalj till lekarna idag.

Annars tryckte jag bara dit en massa favoritsaker för att testa hur hyllan funkade. Det kommer förmodligen inte att se ut så här sen. Vill ha funktion, så det blir mer sånt vi behöver vid bordet. Kanske lite pennor och annat som jämt ska stuvas undan fort från bordet vid matdags.

Men nu första dagen får den vara full av "pynt".

Favvosaker från Indiska som jag samlat på mig genom åren...

Buddhorna tar bort de sju års olycka som skulle drabbat oss när dottern krossade en spegel. Allt enligt henne!

Jag har ALLTID varit svar för gorillor. 

Koppen fick jag av en gammal granne, dock ej en bloggande sådan. (Jag har ju två bloggande exgrannar annars. Supermamman och Kvasthilda.) Men koppens exägare borde blogga för hennes hem är underbart. Det och hennes stuga har varit i lokaltidningen iallafall efter tips från mig...

 
 
Berith

Berith

14 juli 2009 11:25

Vad det blev med hyllan ..."funktion" är även mitt motto =)
Vilken tur ni har med vädret , även härlyser solen idag =)
Ha en riktigt bra dag med nära och kära !
Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

14 juli 2009 12:02

Ja barn är intuitiva på det sättet. Det ser jätte mysigt ut. Nä du, nu ska jag bege mig ner i kallaren och fortsätta röja, hittills syns det inte ens att jag varit där nere en halvdag, hmpf!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Morgana

Morgana

14 juli 2009 12:59

Ni får göra "morgonpatrullen" för att få upp sjusovarna. Hihi.
Det fick mina Barn lära sig av mormor i sommarstugan på semestern i år och det är något som vi alla när vi varit barn i stugan har väckt övriga i huset med.
Hur gör man då: Jo, man placerar en kastrull på huvudet, slår på den med en slev medan någon annan har ett par grytlock i händerna som den slår ihop och skramlar med. Så går man från rum till rum och "spelar" och ropar högt och ljudligt: "MOOOORGONPATRUUUULLEN!!!"
Funkar som allra bäst - och roligast - på de personer som av någon anledning haft en sen och/eller blöt natt, kvällen innan... *Fniss*

http://queenofnight.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

14 juli 2009 13:55

Bertih: Tack söta du!

Tant Grön: Ooooh, så härligt. Jag vet att det är bästa medicinen mot ALLT. Inget får igång energierna som röjning, särkilt i källare!!!! (symboliserar det undermedvetna)

Morgana: hoj! Det lät effektivt men grymt...:D
Man får själv också se till att man inte har skallebank. :D


 
Lycke

Lycke

14 juli 2009 14:38

Blev ju kanoners med tallrikshyllan där!!!
Gillar grejerna som får bo där också ju! Önskar jag hade rymt tallrikshyllan i köket, men nu kan vi ju äta vid stora bordet varje dg, just ja!! Vad braaa!!!

Kramis Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
trollpackan

trollpackan

14 juli 2009 14:45

Jätefin hylla!
Kommer att bli kanon!
Man behöver ha sådant så att man kan ställa småpryttlar på, här blir också pennor, små block, nycklar och lite papper liggandes på matbordet jämt. Vi har ett stort bord, så då får det plats mycket...hmm...
Ska försöka att hitta en bra hylla, men det är så j-a svårt att få upp något här för det är gipsväggar, inte för roligt direkt och kräver specialskruvar och så kan man inte ha för tunga grejer på hyllan sen.

http://trollpackan

 
Tant Grön

Tant Grön

14 juli 2009 15:50

Absolut, jag känner av det nåt otroligt! Mår inte alls bra. Ut med skiten bara, släng, släng, släng!!!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Britten

14 juli 2009 19:43

Kul med hyllan! Tänk vad den satt igång hemma hos dig underbart! Och du har fått mig att gå på loppis för att leta en sån kreativitetsväckande hylla. Ännu har jag dock inte hittet någon, men jag misströstar inte. Har du inte inspirerat alla loppisbesökare i Sverige att köpa tallrikshylla så ska jag väl hitta en på nån av sommarens alla loppisar. ;-)

Lev å må!

 
susanne

susanne

14 juli 2009 23:07

som att suga på en perfekt karamell inte för söt...inte sur bara så där vill ha en till :)
jätte fint blev det med hyllan! med färgen mot den rosa väggen!!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Gry

Gry

14 juli 2009 23:48

Så kul med släktträff och femkamp!! Det brukar vi alltid köra på Midsommar. Vi bildar olika lag. Jättekul!!

Skitsnygga dörrar! Jag blir inspirerad. Måste ta tag i vissa grejer här hemma nu. En liten kick där bak, tack.

Hoppas ni hade en mysig träff!

Kram Gry

http://www.nyagry.blogspot.com

 
Re-dizain

Re-dizain

14 juli 2009 23:56

Skitsnytt blev den! Vilken härlig blå färg!
Jag har också en tallrikshylla som jag målat i karamellrosa. Älskar den värkligen , skulle vilja ha en till.
Tack för tipset om fengshui...skall nog kolla efter en bra bok i ämnet.

http://re-dizain.blogspot.com

 
Bagarberta

Bagarberta

15 juli 2009 08:34

Fint och funktionellt!

På min systers 50-års kalas hade hon dukat med allt udda porslin hon har, udda koppar med fat, assietter - alla olika (nästan) jättekul att se hur folk tog sina koppar efter tycke och smak.

Sen fanns det lite muggfolk med som frågade efter större koppar, dom var ju faktiskt betydligt mindre förr.

http://blogg.passagen.se/sonbjo

 
Ingen bild

penzelmamman

15 juli 2009 08:49

ha en bra dag

 
Synne

Synne

15 juli 2009 14:09

Så bra den gjorde sig på väggen.
Klart den måste få bo in sig. Har en fin hylla här med. Men ingen vägg ledig i köket.
Vet inte alls vart jag ska hänga upp den.
Funderar på att måla om den med. Nu är den grågrågrå.... smutsgrå. Inte alls snyggt. Får se vad vi finner för färg.

Hoppas att det blev en skön dag på sjön...
Ha det gott i solen nu.
Kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se