Direktlänk till inlägg 30 juni 2009

Axelvaddarnas årtionde.

Av Persilja - 30 juni 2009 10:18

Ibland såg jag inte så 80-talig ut...

Men det var bara för att det var svårt att ha axelvaddar i ett linne...

 
 
Ingen bild

Fyrabarnspappan i Skåne

30 juni 2009 11:39

Hej Persilja.
Åh dessa underbara Retro bilder som alla oftast har undanstoppade i en hemlig låda.
Vi har en hemmagjord jättetavla med alla våra gamla foton i.Den har "roat" många besökare och är ett givet samtalsämne.Det blir som en spegel av ens liv. Hoppas du "postar" flera Retrofoton på din sida.Ha det bra.

 
Bagarberta

Bagarberta

30 juni 2009 12:58

smart idé med att göra en jättetavla. Det ska jag med göra en regnig dag.

http://blogg.passagen.se

 
Ingen bild

maria

30 juni 2009 13:07

nu var det as länge sen jag var inne,har varit på landet med
så slött internet att det är omöjligt att ha tålamod.
men vilka härliga bilder!!har inte hunnit läsa allt men vad lycklig jag blir,är det ert sommar hus med den ur snygga öppna spisen?
vilka 80 tals bilder å my good,känner liksom igen mig,huu
kram på dig

 
Sanna

Sanna

30 juni 2009 13:51

Härligt med alla dessa 80-tals foton, modig du..mina får nog tryggt ligga kvar i hemliga lådan dom =) hihi..
Kraaaam
Sanna

http://krimskramsan.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

30 juni 2009 14:53

ha ha nää allt var defentivt inte alltid bättre förr.
jag ska inte sätta upp retro foton av mig från då,, mina barn säger upp sig som barn till mig.. är jag säker på ..modig du är..
vad kul att få se :)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

30 juni 2009 15:22

Fyrabarnspappan: Tänk att du kallar 80-talet för retro. Då har man levt länge liksom. ens ungdom är nu retrorätt. Hm...ger visst perspektiv. ;D
Smart idé. Alla fulroliga 80-tals och 70-tals för den delen, foton borde ju UPP. De är ju (snart) ascoola.

Bagarberta: Visst var det en kalasidé!

maria: Jo, det är vår stuga. Här kallas det stuga aldrig sommarhus eller landet. !
Hu, tänk att man gick omkring sådär!!!

Sanna: Äh, vi i vår ålder har ju alla varit med och levt det där smaklösa årtiondet!!! ;D

Susanne: Men det är ju HUMOR!!!! hahahaha!

 
Linda

Linda

30 juni 2009 16:42

Haha.. Man såg inte klok ut.. Killen på fotot är jue riktigt 80-tals klädd.. Jisses att man kunder tycka att det va snyggt med vita tubsockar, seglarskor, pike'tröjor, bredspåriga manchester jeans..pudelfrillor & tuperat.. haha..
Kolla min blogg..Har skrivit om "det ljuva 80 talet"
Önskar dig en fin sommar!

http://www.lantligt.bloggagratis.se

 
Kvasthilda

Kvasthilda

30 juni 2009 18:32

Hahahhahaaa! O de underbara 80talsbrillorna.... Jadu.

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Loppan(hon med gröna pallen)

30 juni 2009 19:17

Man kan inte annat än beundra denna underbara bloggerska! Som du bjuder på dig själv, helt fantastiskt! Hoppas du aldrig någonsin tröttnar, du förgyller verkligen tillvaron. Tack!

 
Ingen bild

Persil,ja

30 juni 2009 19:21

Linda: Och ändå ser han mer normal ut. Eller på just den bilden ser jag väl inte så onormal ut, men hade det inte varit varmt hade jag kanske haft skjorta med bälte i midjan och kavaj med uppvikta ärmar och dubbla axelvaddar och fluffat hår och gubbyxor osvosvosovosv!!!!!

 
Ingen bild

Persil,ja

30 juni 2009 19:23

Kvasthilda: Samma som L-t va? ;D

Loppan med syrran till min pall: Tack, Kul att du uppskattar det OCH förmedlar uppskattningen.


 
/B

/B

30 juni 2009 19:55

Ditt hårsvall gör vem som helst GRÖN av avund! Nu som så ...
:-)
/B som badat, gymmat och sedan grillat och druckit lite rött. Livet är bra härligt.
:-)

http://lyckligagatans.blogg.se

 
Ingen bild

Perislja

30 juni 2009 20:59

B: Åååå, det lät gott. Skulle nog betala typ en hundring eller nåt för ett glas rött just nu! :D

 
/Anitha

/Anitha

30 juni 2009 21:26

Guuuud, vad kul att se dina 80-talsfoton! Nästan så jag blir sugen på att slita fram mina egna. Nästan ;) Å andra sidan sitter jag just nu med ett glas rött (man har inte roligare än man gör sig), så det kan ju hända man sparkar igång scannern senare ikväll ;)

Jättekul att få se ommöbleringen också! Blev väldigt sugen på att möblera om igen, jag också. Inte fullföra den ommöblering jag påbörjade för några veckor sedan alltså, utan göra om allting på nytt...*host-host* ;)

http://aurora-borealis.bloggagratis.se

 
oskar

oskar

30 juni 2009 23:53

Tjaba! Ville bara se hur läget var med dig.

Ha det gött

http://i-love-china.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

2 juli 2009 08:42

Anitha: Hoppas du gör det, sparkar igång scannern! :D

Oskar: Tack det är bara fint! :D

 
Gry

Gry

3 juli 2009 00:44

Hihi.... ja, jag har en hel del foton som jag känner igen stilen på. Men hur kunde frisyerna bli sådär?? Alltså, hur kunde vi ens tycka att det var fint?? Ursäkta, men du som har ett sånt vackert hår. Jaja... skönt att det är någonting som heter utveckling, trots allt.

Har stannat alldeles för länge inne på din sida för att njuta av alla härliga bilder. Kul att se någons hem... för vårt hem är i totalkaos och inte någon trevlig plats för tilfället. Värmen har tagit all lust att hålla efter och i en stor familj blir det ju då därefter...... Men det är en värdslig sak. Vädret måste njutas av, vi vet ju aldrig hur länge det varar.

Ha en fortsatt skön sommar! Hörs!

Kramar Gry

http://www.nyagry.blogspot.com

 
Lycke

Lycke

3 juli 2009 11:41

Sweetie...!!!

Kram Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se