Direktlänk till inlägg 18 juni 2009

Glädje!

Av Persilja - 18 juni 2009 23:37

Glädje är att få omtänksamhet i ett brev på posten. Två skott av gullranka har rest genom hela Sverige. De fick snabbt åka ner i jorden och jag känner omtänksamheten ända in i hjärteroten. Givaren har klippt skotten, låtit dem ligga i vatten och väntat ut fina rejäla rötter och sedan slagit in dem i vått papper, med bubbelplast och toarullar runt om och sedan stoppat dem i ett kuvert för att snabbt posta dem till mig. Jag är sååå glad och kommer att tänka på moderplantorna och deras "husbonde" när de börjar klättra runt mitt fönster. Tack kära vän! De ska få ett bra liv hos mig i norr!

 
 
Ingen bild

Britten

18 juni 2009 23:51

Är det så ljust hos dig nu ?
Här i Dalarna är så mörkt...

 
Ingen bild

Persil,ja

18 juni 2009 23:53

Britten: Vi har midnattsol nu! liiiite skumt kan det bli men aldrig mörkt! Det är vår belöning för att vi står ut med den låååånga kalla möööööörka vintern!!! :D

 
Ingen bild

Mynta - jaja, jag VET, men vaffan?!!

19 juni 2009 00:01

Gillar dina krukor.
Och faten.
Och jorden.
Och...
Liksom.

Häftigt.

 
Tant Grön

Tant Grön

19 juni 2009 00:59

Gu va snällt! Kan de komma från Mynta?

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Mita

Mita

19 juni 2009 06:29

Jag får önska dig er trevlig midsommar med god mat och dryck!

Vilket läckert trädgårds blingbling..

http://rocotopeppers.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

19 juni 2009 08:13

Mynta-jaja, jag VET, men vaffan?!!: Ena krukan, är vald med tanke på dig. Valde mellan att skicka den till dig där jag vet att den skulle ha trivts men risken att den kraschar gjorde att jag plnaterade ditt skott där istället. Fatet till den gröna har bott i Tågarp tills det flyttade till norr så jag tänkte skottet ville ha lite sällskap hemifrån! :D

Mita: Tack! Och grattis på midsommar höll jag på att skriva, men så säger man ju inte. Glad midsommar var det ju!

Mita:

 
Ingen bild

Persil,ja

19 juni 2009 08:14

Miss Marple(Tant Grön): JA!

 
Ingen bild

Stora E

19 juni 2009 08:46

Glad midsommar till dig och din familj ifrån mig och min familj ute på landet där närmaste sta'n är Tomelilla.

Hur då halvskåning? Är det fräknarna som kommer härifrån? :)

 
Ingen bild

Persil,ja

19 juni 2009 08:54

Stora E: Det är nog fräknarna och så pappa. Lyllo er!!!!!

 
Helena

Helena

19 juni 2009 09:08

Önskar dig en riktigt skön midsommar!
Kram Helena

http://www.retro-tokig.blogspot.com

 
Ingen bild

Nannas matte

19 juni 2009 09:27

Glad midsommar! Åh, saknar den! Brukar åka till Sverige men nu är barnen för stora till att dansa runt midsommarstången och mannen jobbar, barnen går i skolan (sommarlov här först nästa fredag, vi har ju "bara" 6 veckors sommarlov i Danmark) och jag passar hundar och det är lite halvsoligt och halvblåsigt så jag kokar en kopp kaffe istället!

 
Jenny

Jenny

19 juni 2009 09:49

Hej
Vad skoj att du verkar se det possitiva igen och att PMS:n läggs åt sidan en stund ;-)
Rätt inställning att skita i stökigt hus och omålade trappor m.m vänd blicken mot det fina och vackra och ta det en annan dag när lusten är där ;-)

KRAM och Glad midsommar
/Jenny

http://jennybergvall.blogpot.com

 
Berith

Berith

19 juni 2009 10:00

Önskar dig en riktigt skön midsomma !!
Kramen , Berith

http://maxmax.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

19 juni 2009 10:08

God morgon/förmiddag!

Hoppas att det blev en lugn kväll igår nu då och att du sovit ut ordentligt :-)

Önskar familjen Persilja en härlig, härlig midsommar med massor med sol och god mat, kanske en litennubbe och goa människor, obs! inte att förtära utan att umgås med, he, he.

Kram Tanten

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

19 juni 2009 10:56

helena: Detsamma till dig och din familj!!!

Nannas matte: Du, det lät skööönt !!! Att bara ta det lugnt alltså! :D

Jenny: Man gör så gott en kan! :D

Berith: Tack detsamma!!!

Tant Grön: Det samma till dig! Och er! Vem vet om man tar sig en tugga in på småtimmarna! ;D

 
Ulla

Ulla

19 juni 2009 11:14

Får önska Er en trevlig midsommar med massor av gott gotti gott gott.
Kramen Ulla

http://ladyinblue.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

19 juni 2009 11:22

Kjære Persilja!
Så herlig! Har disse plantene virkelig vært på tur gjennom hele Sverige!
De får det nok godt hos mor Persilja.
Ønsker deg en glad midtsommar; Persilja! Her i Norge feirer vi midtsommer på tirsdag den 23.juni, men våre svenske naboer (dvs. hun er svensk) farte til Sverige i går for å feiure i helgen. Jeg elsker den maistangen dere pleier ha. Dere svensker er mye flinkere til å markere og feire midtsommer enn oss nordmenn.
Klemmer fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
cattis

cattis

19 juni 2009 12:22

Vill önska dig en skön Midsommar!
Kram/Cattis

http://kathis.blogg.se

 
Synne

Synne

20 juni 2009 19:22

Hej vännen.
God fortsättning på midsommarhelgen.
Vilka bra tips du kommer med. Det där klockspelet du gjort var ju helt läckert. Gör det nått om jag snor det tipset?

Visst blir man glad när det kommer ett spännande paket i posten. Kul att de klarade turen genom postverkets maskineri.

Ha det så gott nu och njut av sommaren.
Kram Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se