Direktlänk till inlägg 7 juni 2009

TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Persilja - 7 juni 2009 19:44

Här kommer en smällkyss till alla er som kommit med de mest FANTASTISKA, underbara, TOKFINA, snälla, konkreta, härliga, generösa, ärliga, snälla, vänliga, kärleksfulla och hjärtevärmande kommentarer!!!!!!

Det har varit som en injektion rakt in i mitt hjärta. Att en massa människor som jag aldrig träffat kan säga så fantastiska saker till mig. Det är så generöst och vänligt så att jag blir alldeles rörd! 

Vilken vitaminkur!!! Vilken energiboosting! 

Jag är alldeles sprallig och glad och lycklig. Och det vill inte säga lite jag som har pms och allt!

TACK fina fina ni!

Och alla ni andra läsare kan också ta emot min slängkyss för att ni kommer hit och läser mina förvirrade konstiga underliga gnälliga inlägg. Det är ett under och jag är uppriktigt glad för att ni gör det! 

Varsågod en ärligt menad tacksamt utdelad slängkyss till alla som vill ta emot den!

Tacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktacktack för att ni alla finns!!!!

 
 
Ulla

Ulla

7 juni 2009 20:12

Hej, kikar in bara sådär. Trevlig blogg du har. Kikar gärna in igen om jag får. Jag addar så får du säga från om du känner så.
Kram Ulla

http://ladyinblue.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

7 juni 2009 20:15

Tack för att du finns.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

7 juni 2009 20:19

Ulla: Roligt att du kikade in! Visst får du adda! :D

Tant Grön: Smack!!!

 
Sanna

Sanna

7 juni 2009 20:26

Du är värd alla dessa värmande ord, du är helt enkelt bäst tjejen! =)
Kraaaaam
Sanna

http://krimskramsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

7 juni 2009 20:38

Sanna: Smack!!!

 
Jenny

Jenny

7 juni 2009 21:30

Hej hopp, här kommer man in o får en kyss mitt i fejan *haha*
Du är helt dj-launderbar.
Jag har ju ganska nyligen hittat hit o det var blogg-kärlek vid först ögonkastet, så nä.. du får inte sluta vara här och inte heller sluta vara du, så där härligt virrig och pms:ig emellanåt. För du ger så mycket. Personlighet och inspiration.

Keep going Persilja!

Stor kram och en slängkyss tillbaka från mig!
//Jenny

http://jennybergvall.blogpot.com

 
Ingen bild

Bagarberta

7 juni 2009 21:53

:D Puss tillbaka!

 
Ingen bild

Persil,ja

7 juni 2009 21:58

Jenny: Smack! **

Bagarberta: *smack! *

 
Lowa

Lowa

7 juni 2009 22:26

Ja, jag tror att du ger många andra bloggare energi med din fantastiska energi..men känner man att man håller på att tappa bort sig själv så är det dags att sakta ner lite. Men sluta, det får du inte.. du hjälper många med din vardag! Kram

http://www.lova.bloggagratis.se

 
Pippi

Pippi

7 juni 2009 22:28

Klart att du ska fortsätta bloggandet! Bloggosfären skulle bli så mycket gråare om du försvann :) Kram!

http://langstrump.wordpress.com

 
Ingen bild

Britten

7 juni 2009 22:46

Puss och kram på dig själv. Känns som jag fått en ny kompis idag... En eloge till dig som orkar svara på kommentarer och mejl.
Tack för Din blogg med Dina tankar, känslor, bilder, synpunkter och Din livsglädje!
/Britten

 
Nadja

Nadja

7 juni 2009 22:53

Inte får du sluta blogga!!!
Jag hittade ju dig aldeless nyss!

(Måste föresten fråga lite om din färgblandning... JAg har en soffa som jag vill skrapa ren och måla med egen hemmagjord färg-turkos-hur blandrar man? Ska jag ha ägg i?)
Kram

http://ensalig.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

7 juni 2009 23:17

Lowa: Tack för de fina orden!!!

Pippi: Tack söta Pippi!!! Du är så snäll jämt!!!Britten: Äsch, det är klart jag svarar på så fantastiska kommentarer och mejl!!!!!! Det är ju en gåva man får!

Nadja: Nä, sluta klarar jag nog aldrig. ;D
Turkos kan du få om du tar vit och kromoxidgrön, men jag har själv inte fått fram den ultimata turkosa. Visst kan du göra äggoljetempera, men det är ett h-ve att få torrt, det tar veckor innan det torkar och har du väl en gång målat med äggoljetempera kan du inte få bort det. Sitter som berget. Gamla kyrkbänkar är ofta målade med det för att klara det enorma slitaget de utsattes för. Det blir vackert visserligen. Jag skulle hålla mig till vanlig linoljrfärg. Den turkosa du får av vitt och grönt är väldigt ljus. Det är inte alls den lysturkosa som ett poolvatten eller en grekisk dörr. Vet inte hur man får fram en lysande turkos. Men det är ju lite det som utmärker linoljefärgen att den är så mild i sina nyanser.

 
Lycke

Lycke

7 juni 2009 23:52

Smack, smack, smack, där kom ett gäng blöta pussar från mig..

Puss Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
Andie

Andie

8 juni 2009 17:59

Du har en liten present att hämta i min trädkoja ;-) som kanske piggar upp dig ytterligare!

http://www.upinmytree.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se