Direktlänk till inlägg 23 maj 2009

Gone MAD!

Av Persilja - 23 maj 2009 11:18

Ännu en solig dag. Känner dock att jag inte kan skriva ett enda inlägg till med sol i sinne. Fan, det blir ju så sockersött ibland att man mår illa. ÄR mitt liv så här sockersött?

NÄE!!! Det är surt och salt och beskt och miljoner andra smaker! 

Solen skiner, våren har kommit, barnen mår bra, flera kompisar har sovit över, på dvd:n spelas Ronny och Julia.

Jag vaknade med huvudvärk. Börjar vara många dagar med det nu. Det kommer liksom i skov. Jag vet inte om det är solen, mina ögon kanske har svårt för sol. Eller så är det allt sockersött. För mycket socker kan definitivt ge ont i huvudet.

Jag har en drös med saker som jag borde och vill ta tag i. Rätt stora saker men jag bara flyter med i vardagens sysslor och känner frid och låter dagarna gå. Visst är det härligt att bara flyta med och känna frid, men till slut börjar det gnaga i en när saker som man vill få gjorda inte blir gjorda. 

Jag har hamnat där nu.

Det är dags att börja beta av. Avsluta. Få gjort. Sluta njuta så förbannat. (Lida mer kanske?) Det är som att om man får glass hela dagarna så vill man ganska fort få något matigt och nyttigt.
Jag vill inte ha mera glass nu.

Jag vill ha salt och surt och beskt.

Någon som förstår en endaste ord???

Jag vet knappt själv vad jag menar. Eller jo, det vet jag och jag försöker här finna en väg. En väg ut ur detta sockersöta. 

Det KAN bli för mycket av det goda!

Så nu ska jag försöka införa mer sälta och syra i mitt liv. Kanske härdsälta!

hahahaha!

Tjohoo! (Vad fan menar kwinnan?)

Jag kanske håller på att bli lite galen?

Jag tror jag ska börja med en lång och tråkig promenad med Pommac då jag inte njuter av skogens skönhet och luftens ljumma vind på min kind. Istället ska jag försöka svettas och flåsa och snora och lida.

Huvudvärken har inte gått över, bra, då blir det ännu jobbigare. 

Tjohoo, elände! Jag kommer. Fyfan vad det ska bli trist!!!



 


 
 
Jenny

Jenny

23 maj 2009 13:30

Underbart, precis så är det att leva i perioder! Livet är inte bra när det blir för mycket åt varken det söta eller det salta hållet. Nånstans mittemellan, så där vanligt, normalt är perfekt. Njut du av promenaden, men du kan ju trampa i hundbajs eller nått medans du tittar skogens skönhet, bara så du vet...
Härlig blogg!

http://nennyland.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

23 maj 2009 15:01

Jenny: hahaha! den kombinationen var ju klockren, njuta av skönhet och lida av hundbajsstanken...perfekt mix för att det inte ska bli FÖR bra...hahaha!!!!

 
Lycke

Lycke

23 maj 2009 16:09

Ja det är ju det där...det är svårt att skriva dikter när man bara är lycklig...

Kram Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
Tant Alexandra

Tant Alexandra

23 maj 2009 18:10

Jag blir så glad när jag läser din blogg. Det kliar i fingrarna efter att vara kreativ. Vill öppna en målarfärgsburk och ge mig på första bästa vägg! Tack för underhållningen!

http://tantalexandra.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

23 maj 2009 18:23

Lycke: Så är det!

Tant Alexandra: Tack för de snälla orden, värmer mig gott! Jag är SÅ glad att få inspirera!

 
Tant Grön

Tant Grön

23 maj 2009 18:58

Åh det där känner jag igen! Försöker dock att inte bry mig så mycket om att jag har en miljon saker som jag inte avslutat, just funkar det jätte bra faktiskt. JAg tänker inte på alla tapeter som jag vill sätta upp på diverse väggar, jag tänker absolut inte på Lillgulliganens säng (lika dan som Storgulliganens) som ska målas och tapetseras och jag tänker verkligen inte på köket som ska genomgå en smärre make over inom kort. Nej, nej, jag rensar i sakta mak i källaren och tar det lite piano. Faktiskt, i alla fall just idag, frågar du mig imorgon kanske det låter annorlunda :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
elaina ber Dig lyssna här...

elaina ber Dig lyssna här...

23 maj 2009 19:33

Hahaha!
När jag känner mig så där "onödigt bra" brukar jag lyssna på denna låt, antar att Du föredrar originalet...
;o)

http://elaina.bloggagratis.se/2009/05/23/1700139-p

 
Lowa

Lowa

23 maj 2009 22:23

..Det här är nog en vardag för oss alla.. vi skjuter upp skräpet vi inte riktigt har lust med, och så gnager det lite smått i en.. och på något sätt hoppas man att den här tarvliga funderingen skall bli gjord av sig själv... men du, va bra man mår när allt är fixat och upprätt. Härligt!

http://www.lova.bloggagratis.se

 
widde

widde

23 maj 2009 22:29

Jösses, det är ju klart, det finns väl inte en norrbottning som kan må gott med att bara gå omkring och "njuta"..inte undra på att du har ont i huvudet...hugg tag i nått ogjort så du blir människa igen*ler

http://widde.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Katarina

23 maj 2009 22:43

Oavslutade grejer behöver man ställtid för,man förbereder sig mentalt. Jobbar som sjutton, fast inget händer.
Vet jag att det kommer nån brukar det dock lösa sig ändå:D
Helst ska jag bara träffa en bra kompis som jag kan surra heeelt andra grejer med. Att göra nån annan glad är oxo lite salt. Och att få sova ordetligt..

 
Ingen bild

kerstin

23 maj 2009 22:48

du är rolig du... precis så kan jag känna vilket då per automatik innebär att oxå jagl är rolig. Precis så. Då har jag mest lust o ställa mig på en stol o skrika svordomar. Verkar mycket bättre att avsluta sakeroting o ta tag i sakeroting, tänker jag nu då.
förresten så är kodordet kul, tycker kkan ;)

 
Synne

Synne

24 maj 2009 07:55

Tänk jag förstår precis vad du menar.
Man måste få lite salt ibland...
Hoppas du inte njöt av den tråkiga promenaden och att du joggade så du blev riktgt svettig :D
Klems Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
PetraMaria

PetraMaria

24 maj 2009 08:57

Ja du ibland suger det, men det går ju över...eller? ;)

Något helt annat, du som är mästare på att tapetsera möbler. Tänkte fixa en bokhylla med lite glad tapet. hur går du till väga? speciellt klister har du något över lack, tell me, tell me!

tjingping
PetraMaria

http://www.petramarias.bloggagratis.se

 
Nelliesmamma

Nelliesmamma

24 maj 2009 11:15

Hihihihi

Roligt att se att inte bara JAG håller med fullständigt. Men är man inte EXPERT på att gömma undan de där projekten som ska göras?? Och så låtsas man att de inte finns tills det fullkomligt rinner över!!! Innerst inne - fast alla människor är olika - så är vi nog VÄLDIGT LIKA ändå!!!!

http://nelliesmamma.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

24 maj 2009 13:17

Förstår precis vad du menar. Tror det är ngt i luften. För precis så har jag känt ett längre tag nu. Ändå är vi på väg att flytta till hus och jag har knappt packat en grej. Får tillgång till det om 3 dgr.... Men har ändå känt mig äckligt lugn, och allt har kännts så äckligt bra..=)
Men i morse vaknade jag med huvudvärk, (brukar aldrig ha det)så det är nog början på den negativa perioden ;)
Så då är allt åter till det normala.
Kan tillägga att jag längtar såååå tills vi får hugga in och börja fixa och dona. Å ingenting ska ut, bara förskönas =)

http://www.liteeljest.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards