Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Persilja goes begging!

Av Persilja - 10 maj 2009 21:32

Nä, nu går jag och lägger mig. Är SÅÅÅ sömnig!

Vet ni exakt nu klockan 21:32 har jag haft 1395 besök och endast 2 kommentarer. Det är 1 promille.

Hallå!!!!???

Är det någon där??? 

HOHO°° Jag hör bara ett eko i rymden.

Vet ni, det är roligt att blogga. Jag gör det mest för min egen skull. Men utan kommentarer dör bloggen. 

Att ha många besök är roligt, det måste ju betyda att de som hälsar på här iallafall kommer tillbaka någon gång, men de som kommenterar är samma gamla vanliga trogna besökare. Tack alla ni! Det är GULD att få ha en kommunikation med er!

Jag har dagar då jag inte heller hinner runt och kommentera så jag vet hur det är. Man kikar in men tänker att jag skriver nåt nästa gång när jag inte är så stressad. Det är inte er jag "vill åt". För ni är som jag. Och det är HELT okej. 

Man alla ni andra. Alla ni bakom dessa besökssiffror. Kan inte ni kasta in en liten kommentar ibland? Vad som helst. Visa att ni varit här. Säg nåt. Smyg inte bara ut.

För jag är så nyfiken!

Man behöver inte ha en blogg för att kommentera! Man kan vara anonym. Där det står namn kan man skriva Jesus fast man heter Gud. 

Eller inte skriva nåt alls. Man kan också mejla till mig om man vill vara mer privat. Det är jättekul att få mejl! (Min adress står imin presentation.)

Kommentarerna är liksom bloggens puls. Utan puls ingen blogg.

Jag får bloggstillestånd om jag inte får några kommentarer!!!!

Så kom igen nu!

Ge mig lite bloggmassage! 

Lite elchocker! 

Jag behöver näring för att inte tappa blogglusten.

Fyfanken vad jag tigger!!!!!

Men det är så att jag har pms också. Så det är faktiskt lite synd om mig! 

Godnatt!

Imorgon bitti när jag slår på datorn, hoppas jag att där finns åtminstone tre promille. Mouhahaha!!!



 
 
Ingen bild

Fyrabarnspappan Skåne

10 maj 2009 22:08

Hej Persilja.
Inte ska du känna dig utan kommentarer inte :-) Tittar in på din sida nästan dagligen och följer dina/era små äventyr i vardagen i andra änden av landet.
Gillar nämligen också saker från förr och med lite charm, som man ibland kan fynda ute i loppisvärlden tex.Klipp och klistra och knep och knåp har jag med sedan barnsben och därför är det kul att följa dina uppslag och kommande projekt.
Så stå på dig, vi som "smygläser" din blogg vill absolut inte att du slutar.
Hoppas nu du får ihopa dina tre promille.
Ha det bra.

 
Tant Grön

Tant Grön

10 maj 2009 22:14

Gullunge är det första jag tänker, men du är ju ingen unge, hi, hi!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

linda-loo

10 maj 2009 22:19

Jag erkänner skyldigt att jag har hälsat på utan att ge dig feedback......f´låt!! Jag är på jobbet och har tjuvat mig lite tid att tittat in på din alldeles uuuuuuuunderbara blogg. Du är en sådan inspiration, på många sätt.....inredning, familjeliv, färg.......osv. Du MÅSTE fortsätta blogga!! Om jag så ska kommentarbomba dig! ;0)
Nää, måste jobba lite till (02.30)
Sov gott.....

 
Lycke

Lycke

10 maj 2009 22:27

ÅÅÅHHH, stackars dig med pms:en...menar det verkligen...vad fort tiden går och det blir dags igen, hinner knappt blinka så är en vecka över liksom!
Störtgillade din kommentar hos mig, hihihihihi................, blev så himla glad o mungiporna var ända upp i hårfästet!!! Och visst är jag toknöjd!!! SÅÅÅ himla nöjd tillochmed!!!! Men man ska ju alltid vidare, hehe, ingen rast ingen ro, är nog inte riktigt riktig alltid, hehe!
Visst är det kommentarerna man lever på här! Absolut!!! Det är ju så himmelens skönt och förtar annat grums i vardagslivet när det trillar in några ord från denna världen...så välsigne alla kommentarer...

Kramhögar Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
Sofia

Sofia

10 maj 2009 22:35

hej hej!
Jag är nog en i den stora massan som är urdålig på att kommentera, har dock lovat mig själv att bättre mig! Har följt din blogg ett tag nu och jag blir så glad varenda gång jag besöker dig. Är så fruktansvärt skönt att se någon som vågar använda färg i sin vardag. fortsätt så! Och jag lovar att jag kommer kommentera dig oftare ;) //Sofia

http://fenore.blogspot.com

 
synne

synne

10 maj 2009 22:37

Inte heter jag varken Jesus eller gud, men nog skriver jag alltid en kommentar hos dig.
Hoppas det har tagit sig med kommentarerna hehe...
Regn och rusk. Nu ska jag göra lite kvällsmat.
Kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.comt

 
Gry

Gry

10 maj 2009 22:37

Du har verkligen många läsare!! Det visste jag/vi ju, men det är kul att få höra lite siffror ibland. Hoppas du har lyckats fiska efter lite högre kommentarssiffor med inlägget!!

Puss

http://www.twitter.com/baragry

 
Jenny

Jenny

10 maj 2009 22:47

Åhh exakt så .. .nja nästan exakt så i alla fall, ville jag också skriva till mina läsare. Har visserligen bara 400 hundra besök ... men bara någon enstaka kommentar. Trist som F-n ju. Säger som du.. man vill liksom se/höa av från dem som är där o kikar.
Kanske snor (läs lånar) lite av din text och kopierar in i min blogg. ....om jag får *s*

Ha en underbar kommande vecka!

http://jennybergvall.blogspot.com

 
Ingen bild

kerstin

10 maj 2009 22:48

har läst din blogg ett tag, tyckte den va så fin så jag börja från början... :) Jag va sjuk i två dagar o läste nästintill allt...
Du har pulsen i kroppen! vi är här! jag är här om inte annat :)
Hej Hej
Nu ska här kommenteras!
ha det nu gott!!!

 
agata

agata

10 maj 2009 22:50

Jag förstår vad du menar! Det är alltid roligt med kommentarer, så här kommer en! Toppenfint lampfynd du gjorde med de olika skärmarna. Och den prickiga vaxduken var också kanon. För det var väl vaxduk?
Jag tittar in här mes jämna mellanrum, men är alldeles för dålig på att kommentera allt fint du gör. Ska skärpa mig - jag lovar!

http://agata99.blogspot.com

 
Andie

Andie

10 maj 2009 22:50

Visst är det ju så att man vill ha kommentarer för det visar ju på att det man skriver har berört och inspirerat eller till och med upprört.

Men av egen erfarenhet ska jag nu tala om varför jag inte kommenterar alla inlägg, det är dels som du skriver att ibland tänker man "jag tar det nästa gång". Jag följer dig via bloglovin´så att jag verkligen inte ska missa några inlägg, men för att lämna en kommentar måste jag "bryta" ur från bloglovin´s system för att kunna skriva till dig.

http://www.upinmytree.wordpress.com

 
Ingen bild

Yvonne

10 maj 2009 22:59

Hei. Jeg leser bloggen din. Jeg er ikke enig i alt du sier, men det er det som er spennende. Keep it up.

Y,
Oslo

 
Ingen bild

Annika

10 maj 2009 23:04

Vill så klart gärna hjälpa till med utöka promollen! Förstår att du vill kommunicera med läsarna, och jag är superslarvig med detta oavsett vilken blogg jag läser. Dumt, för jag vill ju fortsätta och få idéer och inspiration från andra, och ofta från dig!

 
Ingen bild

Tiina

10 maj 2009 23:16

Här måste man allt skriva en kommentar...pms är inget att leka med *skrattar*
Hoppas att din promillegräns på bloggen har ökat massor innan det är måndagmorgon : )

 
Ingen bild

Maria

10 maj 2009 23:24

Hej! Kollar din blogg varje dag - gillar verkligen att läsa det du skriver & dina sköna bilder!! Ha de bäst!!=)

 
Ingen bild

mimsons

10 maj 2009 23:34

Här kommer lite bloggmassage! Kram

 
Ingen bild

Katarina

10 maj 2009 23:43

Jo, jag har ju kikat in här flitigt, får jag väl säga. Flitigare än hos många andra. Och det beror ju på att det känns som jag trivs med ditt resonerande om livet å allt. Mycket som jag känner igen och nickar åt. Många, har du som skriver, för det mesta:) och man vill ju inte tränga sig på liksom. Men jag blir iallafall glad när jag ser på allt roligt du tar dig för. Dina miljötips fick igång tankarna på hur man lever och slösar, fast jag "recyklar" det mesta, bygger om, syr om, målar om och några om till, bor på landet,shoppar inte, MÅSTE köra bil(häst är inte min grej)Eldar ved,fiskar m.m m.m.Jag tror mig veta att jag är ganska vanlig, men ändå är det inte det stora flertalet som lever så som jag å mina kompisar, i meningen att slösa med naturresurser. Man kan nog bara göra sitt allra bästa, och vara nöjd med det. Håller som bäst på att njuta av våren. Vi har alla kalas på sommaren så där är lite fixjox att pyssla med. Roooligt!! Åsså lyser solen:) (var har du pms-mössan du fick? som du blev så glad av)

 
Paw

Paw

11 maj 2009 02:58

Hej! Jag undrar om du skulle vara intresserad av att köpa handgjorda bbarnkläder. Kika in och säg vad du tycker =) //Paw

http://pawdesign.blogg.se

 
Ingen bild

anita

11 maj 2009 07:21

Hej! Jag är en trogen läsare och ortsbo som ska bli bättre på att lämna kommentarer. Förstår hur du känner om du inte får någon respons från alla dina läsare.
Kram!

 
misskatka

misskatka

11 maj 2009 07:58

Det är så klart du ska få mer kommentarer i framtiden!

http://www.misskatka.bloggspot.com

 
susanne

susanne

11 maj 2009 08:23

klart man borde var dag lämna ett avtryck men man som du skirver stressar igenom..
gratta L i efterskott från oss.. har just landat från konfirmationen.. lille G sjuk så vardagen är här.. men solens skiner och jag lyxar mig i min tvättstuga :)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Daniel

Daniel

11 maj 2009 08:26

Ok, säger hej! :)
(vi e för lata!)

http://danielfagerholm.webblogg.se

 
Ingen bild

Morgana

11 maj 2009 08:43

Hihi jag känner mig extremt skyldig... ;-)
Tittar in till dig dagligen, men eftersom jag inte har någon egen blogg har jag inte känt att jag "kunnat" kommentera.
Vill bara säga att du är en otrolig inspiration!
Jag har tidigare varit fascinerad av alla de som klarar av att hålla sina hem "vita" och har själv velat ha det så... men så trillade jag in till dig via en kompis och blev alldeles totalfast!!! Så nu blir det alltmer färg här hemma. Jag är ju "färgig" egentligen. Bara det att jag inte velat släppa ut det tidigare. Eller nåt. Liiiiiiiiiite hjälp att välja mer färg har jag väl också fått av min äldste Grabb som en dag kommenterade: "Mamma, varför har vi nästan bara vitt här hemma för?"
Nu är det FÄRG som gäller.
Tack för inspiration och härlig läsning!

/Morgana *som älskar sina knallgula gummistövlar*

 
lillamy

lillamy

11 maj 2009 08:52

Jag fattar vad du menar.Som nästan alltid sätter du ord på vad jag tänker på men inte skriver om.I´m a coward..Nä,men jag har valt att ha en annan utformning på min blogg:YTA!:)Hädanefter ska jag hänvisa till din blogg och skriva ;så här tycker jag.Du kan det där med att uttrycka dig.Ha de´.

http://:myslivochhem.blogspot.com

 
Fosco

Fosco

11 maj 2009 09:12

Ojoj, bäst att jag skriver något då :)
Det passar väldigt bra, för jag bestämde mig idag för att bli bättre på att lämna kommentarer på de bloggar jag läser.

Jag har läst din blogg i kanske... ett halvår? Nej, lite mer kanske. Jag lovar härmed att kommentera betydligt oftare.

Tack för att vi får läsa din blogg!

http://fosco.blogg.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

11 maj 2009 09:22

Det är ju synd att du inte ens kan få hälften som skriver ett inägg till dig. Men skam den som ger sig för eller senare kanske de vakna till liv.
Ha det gott vännen, kjamen

http://bearclaw.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

11 maj 2009 09:22

Persilja: Tjoho!!!TACK! Vad kul med en fyrabarnspappa från skåne. Nästan min motpol liksom. Själv är jag halvskåning (vill vara iallafall) för min pappa är född och uppvuxen i Skåne tills han blev bortkollrad av min norrbottniska mor...VARFÖR valde de inte skåne tänker jag varje vår. Annars är jag nöjd...:D

Tant Grön: Jag är gärna en gullunge iallafall! :D

Linda-loo: JA TACK, kommentarbomba gärna! Det är så spännade att se vem som ligger bakom de där siffrorna. Det ÄR människor iallafall! KUL! Tack för den nattliga kommentaren! Den värmde gött! ;D

Lycke: Tack för empatin. ;D Jo, jag är där NU igen. Det är alldeles för tätt! :D Men det går ju över.

Fenore: Tack! Ska kika in hos dig också sen! Kul att du lämnade ett fotavtryck!

Synne: Jamen du hör ju till inventerierna!!;D

Gry: Fast ju fler besök desto färre kommentarer verkar det som? Men det här var roooligt! har fått så många glada tillrop! :D

Jenny Bergvall: Jag tror att det ofta är att de känner att de inte "vill störa" eller nåt. Det var därför jag skrev hur man ju faktiskt känner det. Det blir lite tomt och ihåligt utan kommentarer!!! :D

Kerstin: Fniss! Stackare som läste allt jag srkivit, blev du inte sjukare då? haha!!! Tack för söt kommentar. Den värmde! Ser glatt fram emot fler! Kram!

Agata: Höörrödudu: du ska inte alls ha dåligt samvete, du lämnar ju spår titt som tätt!!! Det är skoj när du gör det! Inte behöver man kommentera varendaste gång inte.;D

 
Ingen bild

Persil,ja

11 maj 2009 09:28

Andie: Klart man inte ska kommentera allt varje gång! Det blir nog bara jobbigt. Man ska ju bara kommentera när man känner att det är något som man vill säga. Du är ju en av mina duktigaste kommentatörer och jag är usel på att kommentera hos dig. Skäms på mig. Du skriver alltid så rara saker och man blir glad hela vägen in. Kram!

Yvonne: Jaså du är inte enig med mig? Hur kan det komma sig, jag som vet bäst och kan allt och har bäst smak? NOT!!! Klart man inte är enig med mig jämt. Jag är van att ha udda smak, udda åsikter och så vidare. hihihi! Tack för go kommentar! Den uppskattades!!!!!

Annika: Tack!!! Jag nådde över procenten! ;D


Tiina: Jotack! Den steg till farlig nivå!!! Får nog cykla denna morgon. hihi!

Maria: Tack! Vilken snäll kommentar. Gav mig massor av bloggmassage! ;D

 
Ingen bild

Persil,ja

11 maj 2009 09:38

mimsons: Tack, känner hur det gör gott! :D

Katarina: Träng dig på massor! Det är så trevligt och du verkar ju vara en likasinnad, låter spännande. Tack för din fina och långa kommentar. Älskar den!!!!

Paw: Behöver inte så många barnkläder längre, men kanske någon annan som läste din kommentar hittar till dig. Lycka till!

Anita: Tack! Roligt med en ortsbo. Lova att puffa på mig i mataffärskön om du ser mig. :D

misskatka: Tack för det löftet! :D

Susanne: Nej nej! Inte alls. Det är inte alls det det handlar om, att lämna avtryck varje dag. Herrejisses, det hinner man ju inte. Nä, jag pratade endast om alla de som läser som aldrig vågat lämna ett avtryck och många av dem har jag nått nu! Hoppas konfirmationen gick bra!

Daniel: Hej! Du har ju lämnat avtryck förr! Kul°

Morgana: Vad roligt och vilken härlig kommentar! Är jätteglad för den. Låter härligt med knallgula gummistövlar. Jag läser en fengshui bok för själen nu och i den står det att människan inte är gjord för de färglösa miljöer som en del väljer att leva i. Så då fortsätter jag att tuta och köra med färgg! :D

LillaMy: Du får göra det. Själv är jag inte smart nog att hålla inne med mina tankar! hahaha :D

 
Ingen bild

Ellen

11 maj 2009 09:38

Hei, Persilja!

Siden jeg ikke har blogg kan jeg her fortelle verden at vår 4-barnsfamilie sålangt er husløse fra 1.august Det er mildt sagt spennende. Og temmelig stressende. Det finnes ikke hus å kjøpe der vi skal flytte. Vi funderer på å bygge et halmhus, men tror ikke vi har penger nok. :( Får se om det finnes noen snille kommunale eller statlige tilskudsordninger som tilgodeser økobevisste lavinntektsfamilier. :)

Ha en fin dag og takk for en herlig blogg!

 
Ingen bild

Nannas matte

11 maj 2009 09:54

Jamen jag "föll" ju över din blogg när jag googlade om labradoodle och efter det kan jag inte låta bli att titta in då och då. Gick det bra med Pommacs svans? Är den "normal" nu?

 
Stina

Stina

11 maj 2009 10:02

Hihi! Kul att se att det lönade sig att tigga och be! :-) Själv älskar jag bilderna på ditt hem och din "galna" kreativitet - jag ser och lär och vill bli lika modig. :-)
Önskar dig en dräglig pms! ;-)

http://www.sagoliktpysslar.blogspot.com

 
Bagarberta

Bagarberta

11 maj 2009 10:06

:-) jag vet, jag vet men du vet ju också hur det är ibland är det bara skönt att få sina intryck av dig. Egoistisk som man kan vara ibland. Men nu kommer du att få massor av kommentarer ett tag.

Tack för att du finns!

http://blogg.passagen.se/sonbjo

 
Annica

Annica

11 maj 2009 10:50

Jagb håller med! Det är JÄTTEKUL att få kommentarer! Jag har låååååååångt ifrån ditt antal besökare, men det känns ju jättekonstigt när 50 pers har läst vad man skrivit utan att reagera! Ibland tänker jag att folk måste tycka att jag är totalt dum i huvet, för mycket av det jag skriver är fullt av ironi och det är JÄTTESVÅRT att få fram ironi i skrift!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Marte

11 maj 2009 11:09

Hei!
Jeg oppdfaget bloggen din for cirka en uke siden og elsker den! Har faktisk satt igang et lite prosjekt fordi jeg ble bare helt utrolig inspirert av deg og huset ditt!

Da passet det ekstra bra at jeg i helgen har vært på et marked i Oslo som hadde veldig mange fine lopper, -veldig billig!
Det var en mann som hadde kjøpt opp og samlet ca. 100 dødsbo på en låve han hadde leid, og nå var mannen selv død, og nå måtte de tømme loven.. Jeg gikk bananas og betalte bare småpenger! Fy søren!

Takk for all inspirasjonen og ha en fin uke, jeg titter innom hver dag:)

Hilsen Marte.

 
Lairama

Lairama

11 maj 2009 11:37

Hittade din blogg för ett par veckor sen och har tittat in här lite nu och då sen dess.
Tyvärr är jag helt hopplöst dålig på att kommentera bloggar generellt... ska försöka bättra mig på den punkten.

http://lairama.wordpress.com

 
Mia

Mia

11 maj 2009 11:50

Hej hej!

Jag har följt dig ända från starten, sen du började blogga, fast nästan bara i tysthet, förutom någon enstaka gång, då jag vågat mig på att säga något.

Du har ett helt underbart hus och väldigt fina, roliga idéer!
Det är jättekul att följa dig och familjen i ert vardagsliv.
Många gånger skriver du också om sånt jag själv funderar på.

Ha en fin dag nu/ hälsningar Mia :)

http://www.baraminegen.blogspot.com

 
Ingen bild

sylvia

11 maj 2009 12:56

Hej, jag tittar förbi varje dag utan att lämna avtryck...tycker om att läsa om hur du har det så fortsätt blogga för oss som inte ens orkar lämna en komentar
Många goa kramar från Sylvia

 
Ingen bild

teija

11 maj 2009 14:36

jag som bloggade förr vet hur viktiga kommentarer är men är ändå dålig på att kommentera. Fotsätt i samma stil. Din blogg är min favorit. ...dock ger den mig ångest ibland, dåligt samvete ibland och gör mig avundsjuk typ jämt. =) Jag vill också ha din kreativitet och energi!! När jag fått bullen ur ugnen, när jag inte behöver sova jämt och hormoner är på normal nivå igen, då du ska jag visa mig själv att jag också kan. Då ska jag bara bli enormt inspirerad (vilket resultatet faktiskt oftast är efter ett besök) av din blogg!! Stor kram.

 
Lotten

Lotten

11 maj 2009 15:26

Jag tror blogghjärtat klappar efter alla dessa kommentarer... men för att öka på takten lite till så får du lite adrenalin av mig här ;-)

Kram Lotten

http://http:/ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Eva P

11 maj 2009 16:24

Du vet ju att jag är beroende av din blogg, när jag går in på nätet så börjar jag med aftonbladet och nr. 2 är Fyrabarnsmamman och sedan alla andra som jag måste titta in till. Kommenterar i bland som du vet men borde få iväg några lite oftare!
På bloggfamiljen kan man följa nyförlösta Hanna Grafhs blogg och syrrans Magdalenas helt knasiga inlägg o bilder. Mer kändisbloggar som är roliga är Pernilla Wahlgrens blogg (via Mama).
SKÖT OM DIG DÄR UPPE I NORR!!
/Eva P

 
Ingen bild

K

11 maj 2009 16:30

Underbar blogg som brukar besökas ett par gånger om dan. Så genast bli bättre på att kommentera!

 
Agneta

Agneta

11 maj 2009 16:32

Favvobloggen!...som ger mig inspiration och energi. Kan inte sägas nog många gånger... Fortsätt så!!!

http://bergmans.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

11 maj 2009 20:49

Nannas matte: Ja, just det! Pommacs svans gick över efter en-två dagar. Jag hade duschat honom i baken och hade en rätt hård stråle för att det satt fasttorkad bajs där. Han fick antagligen "vattensvans". Googla får du se!

Larima:Men nu gav du en kommentar och det var så roligt! Tack!!!

Mia: Kul att du skrev nu! Det är ju roligt för mig att få kika in hos dig också! Jag ska ta mig en bloggrunda hos alla nya kontakter som kommit in nu, de som har blogg alltså! Tack!

Sylvia; Men du SKREV ju till mig! Världens raraste brev. Med vanliga posten. DET slår alla kommentarer!!! Kram ! (För visst är det samma Sylvia?) :D

Teija: LOva att visa om du kommer igång med blogg! Lycka till med bullen!!! :D

Lotten: Ja!!! Det slår som en stånghammare!!!

EvaP : DU hör ju till de som ofta lämnar söta kommentarer! Tack för det ! Det är GULD!
Ojdå jag har inte läst systrarna Graaf! Tänk att jag kommer före både dem och Pernilla W! Det var inte illa! :D

K: TACK!!!

Agneta: Tack söööta!!!



 
Rosa

Rosa

11 maj 2009 21:50

Ååå, jeg er så enig med deg!! Jeg har på langt nær så mange lesere som deg, men har jo også ENDA færre kommentarer!! Jeg blir sprø...også har folk tilogmed mage til å klage når det går et par dager mellom innleggene!! Så kanskje blir jeg like tøff som deg ; ) og lager et lignende innlegg som dette en gang ; ) Det hjelper jo å be ser jeg..hi hi : )

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

11 maj 2009 22:32

Ellen: Vad är nu detta? Är ni huslösa? Hoppas det löser sig snabbt för er!!!! med fyra barn är det ingen lek! Kramar!!! Hoppas allt är bra annars!!!?

Marthe: Tack för gullig kommentar!!! Den loppmarknaden hade JAG velat vara på!!! :D

 
Oskar

Oskar

12 maj 2009 12:18

Tassar in på din sida med mina morgon tofflor på. Oj! råkade lämna några fotspår här på din blogg. Ska tassa ut igen. Det blir lite lunch här hemma nu. Tyckte det var så kul det du skrev om kommentar massage eller lika uppfriskande som små elchocker. Ja då får du en liten mini el stöt här genom min kommentar.

/oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards