Direktlänk till inlägg 1 maj 2009

Mannen i mitt liv...

Av Persilja - 1 maj 2009 21:00

Det är detaljerna som gör det, tycker jag.

Det är helheten som gör det, tycker Mannen. 

När jag är helt slut är nästan alltid Mannen på topp och när han är trött är jag på topp. Är vi inte en alldeles perfekt kombination?

Mannen är vansinnigt intresserad av ekonomi.

Jag är totalt ointresserad av ekonomi. (Gääääääääsp!)

Mannen är väldigt oroad om barnen blir sjuka och jag är nästan väl så cool och skulle vänta alldeles för länge om det hängde på mig. Han skulle däremot åka in på akuten för en sticka i fingret om det inte vore för mig, och mitt lugn så är vi inte en perfekt kombination?

Jag är bra på att dra igång projekt medan mannen är absolut fantastisk på avsluta projekt. Å andra sidan skulle ett projekt sällan dras igång utan mig. Så vi ÄR en perfekt kombination. 

Han minns saker han läst, jag minns saker vi gjort och det är en bättre kombination än någon kan ana eftersom jag oftast skriver upp allt vi gjort. En perfekt kombination!

Han är höger och jag är vänster. Kanske inte världens bästa kombination, fast jag gillar ju inte när man håller med mig för mycket så kanske är det en perfekt kombination? Motstånd i vardagen liksom. Många diskussioner blir det. Jag har en släng av idealism han en stor dos realism. En perfekt kombination???

Han är teknisk och jag mer konstnärlig. Jag är rätt teknisk också och han är rätt konstnärlig fast ingen av oss har uppmuntrats att visa dessa sidor förrän i vuxen ålder, så vi förknippar inte oss själva så mycket i varandras världar. Men det kommer mer och mer från oss där.

Ja, detta var en liten kärleksförklaring till Mannen i mitt liv. Vi har hållt ihop sedan 1982. Jo, du räknade rätt! 27 år! Det är fan i mig fantastiskt! 

Det är en väldig trygghet också att känna en människa sen så länge och fortfarande vara bästa vänner. 

Det är en YNNEST!



 
 
Ingen bild

Stora E

1 maj 2009 22:02

♥ Vilken härlig sammanfattning! ♥

 
IT-mamman

IT-mamman

1 maj 2009 22:05

Det är en ynnest! Olikheterna kan vara viktiga. Tror jag som också är ganska olik maken och ändå ganska lik. På något knepigt sätt.
Grattis i efterskott, måste jag säga! Hurra, hurra, hurra, hurra! Förlåt att det blev lite sent. Sände dig en grattistanke.

http://itmamman.se

 
Ingen bild

Persil,ja

1 maj 2009 22:19

Stora E: Kände mig lite romantic idag. :D

IT-mam: Jo, det är nog så. Bästa barnen blir det väl också av olikheterna? Du vet, ju mer olika gener desto bättre avkomma? Eller har jag blandat ihop det nu? Äh, min födelsedag är såååå Oviktig, men tack iallfall. :D
Kommer plötsligt ihåg ert galna upptåg med annons i tidningen! Hihi!
Jag har varit usel på att kika in hos dig och nu när jag gjorde det fick jag plötsligt insikt om vad som fattats mig; dina kloka tankar!!!!!! Kram!

 
Andie

Andie

2 maj 2009 01:33

Åh va fint du har skrivit om din man! Och visst kan man förundras och förbryllas ibland av det som gör en olika. Det märks i alla fall att du älskar mannen din väldigt mycket och det är vackert.

http://www.upinmytree.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards