Direktlänk till inlägg 29 april 2009

En ynnest att fylla år!

Av Persilja - 29 april 2009 22:41

Ja, då har man fyllt 47 år. Herrejisses så gammalt det låter!!! Men jag kan försäkra er om att jag känner mig precis lika ung som för 20 år sen. Någonstans där efter 25 slutar man åldras! Det är sant!

Efter 25 står tiden stilla. Alla andra åldras. Men själv står man still. Absolut sanning! (Nåja, men det känns så.)

Det är väldigt fiffigt må jag säga!

Jag har haft en helt underbar födelsedag med så mycket omtanke och kärlek att jag känner mig väldigt speciell.

Det är härligt att ha sin egen dag! Det bästa av allt är att barnen denna dag varit mina slavar. Det är alldeles självpåtaget. Det är väl så att de känner att jag är deras slav under resten av året så denna dag får jag några frivilliga slavar. Inte dumt alls kan jag säga och jag är inte den som inte passar på att utnyttja de frivilliga slavarna. Mouhahaha!!!

Presenter har jag också fått.

Många!!!

Jag har nog varit snäll i år!

Bland annat en fantastisk lykta och en plastspetsduk. Allt från Indiska. Det är min dotter som lyssnat  noga på mina woaw alla gånger vi ögonshoppat på Indiska. Sen har hon tagit med sig sin pappa och pekat ut de högsta woawen för honom. Helt överraskande! Rooooligt!!!

Lyktan är verkligen ett stort WOAW!!!!! En blomma har jag också fått. 

En alldeles fantastisk girlang som också fick mig att säga Woaw!

Samt en hel del annat. 

Jag är inte van att få presenter! Mannen har ett slags handikapp som gör honom rätt oförmögen att välja presenter. Vad sägs om följande självpåkomna presenter; en stekpanna, en stekspade, en dammsugare(!), en skurmopp (visserligen rosa men ändå!!!), nya vinterdäck. Hrm behöver jag fortsätta? Jaja, det är tanken som räknas, dadidadida, men hur fan tänkte han när han slog in en stekspade? Eller en stekpanna? Ville han få den i huvudet??? Hahahahaha!!!

Han är söt, men en usel presentväljare.

Så nu när dottern tagit över väljandet gör han succé.

Ganska många år (mer än tio) har han klokt nog hoppat över presenteriet och jag har varit så nöjd med barnens teckningar. (Ärligt!!!) Men i år fick jag alltså presenter och det kändes ovanligt och roligt!

Har haft god födelsedagsmiddag med gäster. Jag gjorde en jättegod efterrätt- choklad utan socker (min pappa är på väg att få diabetes) som var hur gott som helst. Gjorde succé med den. Den har jag tagit från världens bästa matblogg Fettbramat!

En del åt den till vaniljglass men de flesta tog den som den var. Hade inte så många likadana små glas, men det gjorde inget. 

Nu ska jag gå och sova den sista timmen av MIN dag.

Imorgon är det en helt vanlig dag igen. Okej, kungafödelsedag, men ärligt talat, vem bryr sig. Lite eld och annan magi kanske man kan uppleva under morgondagen. Ifjol gjorde sig mannen impopulär. På min dag var det inte tal om att flagga. Men så dagen efter hade grannen sagt att han borde flagga för kungen och då hissade karlsloken flaggan.

I år hade han lärt sig läxan. Det är betydligt klokare att hissa flaggan för sin lilla fru än för alla konungar i världen! 
 
Victoria

Victoria

29 april 2009 23:20

Ett jättestort grattis till dig på din dag! Och du verkar haft en härligt dag med presenter och god mat. Evigt unga är vi väl alla, jag tycker det är härligt att bli äldre på många sätt (inte alla såklart), för jag gillar att inuti känna mig som tjugo fast med massor av erfarenhet och livskunskap som gör att jag kan ta saker mycket lugnare nu än för 15-20 år sedan! Dessutom tror jag vi njuter mer av livet än de stackars;-) 20-åringarna! Så grattis än en gång! Kram Victoria

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Jenny

Jenny

29 april 2009 23:25

Stort grattis till dig i dag...även lite sent. KRAM

http://jennybergvall.blogpot.com

 
Mia

Mia

29 april 2009 23:29

STORT GRATTIS till dig!

Vilken härlig lykta! Vilken tur att dottern snappat upp dina woaw!

Du har en jättetrevlig blogg. Jag har följt dig i tysthet från första början.:)

hälsningar Mia


http://www.baraminegen.blogspot.com

 
Kvasthilda

Kvasthilda

30 april 2009 00:13

Indiska = min favvobutik! Härliga grejer. Tur du har lilla M som hör dina suckar!

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

30 april 2009 00:47

Man får säga GRATTIS. Och man blir ju aldrig äldre än vad man gör sig.
Ha en skön valborg kjamen från oss

http://bearclaw.bloggagratis.se

 
Andie

Andie

30 april 2009 01:06

GRATTIS!!
Det låter som att du fick massor av fina presenter och att du hade en jättetrevlig dag!

http://www.upinmytree.wordpress.com

 
Therre

Therre

30 april 2009 06:14

GRATTIS! :)

http://www.therre.se/bloggen

 
susanne

susanne

30 april 2009 07:16

men grattis... ja din ålder förbryllar mig hade man sagt P fyller 37 hade det mera stämt in på dig!
men man är aldrig äldre än man känner sig ;)
Hoppas ni får en trevlig valbor..
jag ska njuta av det FÄRDIGA badrummet.. så skönt äntligen är det komplett.. bara piffing kvar!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
lycke

lycke

30 april 2009 07:45

Godmorgon-GRATTIS från mig...!!! Tycker man kan fira flera dar, tycker inte du!!? Jag är sällan äldre än 24 (dock ibland 84!)...Glömmer ju helt bort åldern på folk när man kommer sig upp lite - i åldern alltså - hihi, men har svårt att fatta att du fyllde 47?!
Jättemysiga presenter du fick!!! Särskilt duken - hihi.....! Nä, men allt - jättegulligt med girlangen och lyktan var ju jättemysig!!! Hoppas vi kan ses idag!!!

Kramhögar Lycke

http://till-vidas-ara

 
Annica

Annica

30 april 2009 08:10

Grattis!!!
(Jag är också bara 25...)

http://annicapannicka.bloggagratis.se

 
Stora E

Stora E

30 april 2009 08:44

GRATTIS I EFTERSKOTT TILL DIG! Du verkar ha haft en härlig födelsedag. Vad bra att karlarna lär sig med tiden... Då är det bara för mig och andra liiiiiiite yngre att vänta! Hoppas att solen skiner på dig under kommande dagar och att barnen ställer upp med lite slaveri i trädgården. Jag ska försöka få mina att skotta bort den smutsgråa snön. Kram!

http://www.mammanihuset.blogspot.com

 
Gry

Gry

30 april 2009 08:57

Stort grattis i efterskott ;-)

Konstigt det där med ålder, och det är nästan lite som du säger att vid 25-års ålder stannar liksom tiden upp. Undrar hur det blir att "vakna" sen, haha...Inte kul att plötsligt se en 70-åring i spegeln. Men, men... det viktigaste är ju ändå att man mår bra och ålder är ovidkommande för detta!

Härlig lykta du fick. Bra att ha en dotter som lyssnar noggrannt till mamma ;-)

Puss

http://www.twitter.com/baragry

 
Liz

Liz

30 april 2009 10:37

Grattis!

http://www.lizwennberg.blogspot.com

 
kicki

kicki

30 april 2009 12:52

Grattis min goa Persilja på födelsedagen...hoppas din dag är solig och härlig...min gubbe han är också hopplös på presenter, han avskyr att köpa paket...en gång fick jag en atlas...va kul på en skala, visserligen kan man ju drömma sig bort på en resa, men efter den gången så ber han mig att köpa något själv så betalar han....hmmmmm..
Ha en fin valborg, hoppas Pommac mår bättre.
kramen

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
Tant Grön

Tant Grön

30 april 2009 20:12

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!
Det är ju så roligt att fylla år, en alldeles egen dag och pressenter är underskattat, klart man vill ha pressenter. Vilken tur att dotra din kunde hjälpa den pressenthandikappade mannen :-) Hoppas att du hade en alldeles fantastiskt underbar dag!

Kram Jenny

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Pippi

Pippi

4 maj 2009 09:44

Grattis i efterskott! Du fick verkligen fina presenter :)

http://langstrump.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se