Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Dagens (flummiga) miljötips!

Av Persilja - 28 april 2009 22:22

Älska mera.

Alltså inte rent fysiskt, (eller jo, vill ni så har jag inget mot det), men jag syftade på mer andligt.

Älska!

Älska dina medmänniskor, din familj, dina vänner. Din omgivning, dess natur. 

Ditt hem, dina saker, dina tankar, ditt liv.

För när du älskar glömmer du allt habegär. Du blir nöjd med vad du har.

Dina behov att konsumera minskar. 

Du är nöjd och glad i dig själv och ditt liv precis som det är. 

Älska mera. Älska dig själv.

Var nöjd med allt som livet ger!

Det funkar faktiskt! 

Flummeliflum!!!! 

LOVE!!!

 
 
frida

frida

28 april 2009 23:12

Vilket underbart miljötips! Och det bästa är att det är helt sant. Dessutom föder kärlek mera kärlek, så det förnyas hela tiden :D

http://www.kulturkoftan.se

 
Kvasthilda

Kvasthilda

28 april 2009 23:23

Flower Power :-)

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Jenny

Jenny

28 april 2009 23:28

I'm on!! on the LOVE-train *s*

Mera kärlek till ALLA och allt.
KRAM O kärlek!

http://jennybergvall.blogspot.com

 
lycke

lycke

28 april 2009 23:38

Hihihihihi...(det där skrattet gick väldigt vågigt upp och ner...hade en gång en pojkvän som skrattade på det viset) Visst har du rätt, sååå rätt...ska nog inte filosofera föör djupt i vad det innebär...näää, älskar de mina...men saknar en av dem...och det är nog däri mina fanatiska habegär bottnar!
Hoppas vi ses imorgon..

Jo, förresten, visste om affären, men hade aldrig varit in o visste ej att de sålde Rice o Housedoctor o allt fiiint! Dregglade över en rosaröd matta (var det samma?) Har dock inte heller råd o känner mig rätt återhållsam nu!!

Hoppas vi ses imorgon kram Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lotti

29 april 2009 09:06

Grattis på födelsedagen! Ha en härlig valborgshelg! Kramar från mig

 
Ingen bild

Persil,ja

29 april 2009 09:24

frida: Förnyelsebar energi! :D

Kvasthilda: Yeeeeah babe!

Jenny: Man behöver inte ens ett tåg, man kan sväva på rosa moln, kan det bli miljövänligare? :D

Lycke: Förstår att han hamnade bland de hadda. Mouhahahha! eller hiiiahhhhiiiiahhh. Vet ju hur flummig du är---:D
Den röda mattan var det. Vill ha, men avstår för.....miljön säger vi... då känns det VÄLDANS mycket bättre.

Bajsbloggen: Skitbra.

Lotti: Men tack!!!! Du kom ihåg! Tänk din födelsedag kommer jag också ihåg, 16 mars. Fattar du att vi snart är 50. Va? HUR kan det komma sig!?????????????

 
mizziz

mizziz

29 april 2009 11:55

Det var det bästa miljötipset! :)

http://mizziz.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ellen

29 april 2009 12:16

Dessuten:Dersom man ikke elsker menneskene rundt seg, seg selv, naturen, alt vi omgir oss med - hvorfor redde det da? ;)

 
Therre

Therre

29 april 2009 14:41

...fast tror du verkligen att de hör ihop? Njae, bra tips, men håller inte riktigt med ;)
(om man nu inte pratar om shoppoholics då)

http://www.therre.se

 
Ingen bild

Persil,ja

29 april 2009 18:18

mizziz: Och billigaste! :D

Ellen: Ja, exakt! :D

Therre; Jag pratar inte alls om shoppoholics. Jag pratar om alla människor. I stort sett är det så att om man är nöjd med det man har konsumerar man mindre...

 
Synne

Synne

29 april 2009 21:15

Hej på dig.
Vilka bra miljötips du kommer med.
Här försöker man vara miljöbevist så gott det går. Men det är inte alltid så lätt.

Ser att Pommac tappat pälsen. Det tror jag var skönt. Hur går det med de två bevingade?
Vill önska dig en riktigt skön valborg. Det firas inte i Norge, och det tycker jag jag är synd.
Men vi får fira hemma ialla fall tror jag.
Ha det så gott.
Kram Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
kicki

kicki

29 april 2009 21:57

Du skulle komma på besök till min by...gå in och kolla på www.angsbacka.se så skall du se. Vi har varje sommar besök av massor av folk pga ängsbacka. Di Leva är ofta på besök...ve besöker deras cafe på söndagar sommartid, hembakat och harrikristna musik...avslappnande faktiskt...
ha det gott, kramen

http://kickilettenstrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se