Direktlänk till inlägg 24 april 2009

Apropå gårdagens heta ämne.

Av Persilja - 24 april 2009 07:04

Ack ljuva nostalgi! Min förra granne har börjat blogga så jag får många nostalgikickar hos henne. Fick syn på min son på en bild hon visade (han som precis ska hoppa över ett dike) men jag var inte riktigt säker på att det var han, tills jag kom på att han ju hade en preiod när han tonade håret i knallrött. Vi var i samma period på Kanarieöarna och han blev heeeela tiden kallad signorina. Till och med bella signorina. Efter det har han inte färgat håret fler gånger.

 
 
Kvasthilda

Kvasthilda

24 april 2009 08:45

Var det så kortvarigt? Söt var han då!

Flyttade om bilderna så de kommer i rätt ordning. Visserligen hoppade ungarna som vanligt, fram o tillbaks över diket, men just de här två fotona låg faktiskt i omvänd kronologisk ordning.

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
tess trött tokig morsa

tess trött tokig morsa

24 april 2009 08:48

hhe roligt
ha en toppen fredag

http://www.misstessan82.blogg.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

24 april 2009 09:02

Vi vill önska dig en underbar helg:)
Det skulle bli en bra helg med mycket sol och värme.
Så ha det gott kjamen från oss

http://bearclaw.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

24 april 2009 09:44

haloj... vi har golvvärme!!! ja att ha ett badrum är underbart.. jag ska få färdigt badrummet snart det fattas massa lull lull :)
och mn grej sen många år har vita handukar.. enkelt när man ska tvätta!
men kanske måste smyga in något kuligare nu ;)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Cattis

Cattis

24 april 2009 09:51

Fniss..det kan jag förstå han! ;)

http://www.kathis.blogg.se

 
lycke

lycke

24 april 2009 09:54

Tack för en så fiiin kommentar från en skaparmästarinna som du vännen!!! Tror grönt skulle vara tokafint, men ...rött också...lite speciellt alltså, har nog inte sett någon röd variant och det låter supraläckert!! Ja, jag ska nog tapetsera skåpen också bara tapeten räcker...ska nog göra det bums...tjingeling..

Kramar Lycke

http://till-vidas-ara

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se