Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Spidermanafton och rensad hall.

Av Persilja - 19 april 2009 20:31

Städ och rens dag har jag haft idag. Ja, lika tråkigt som det låter men fruktansvärt nödvändigt. Jag fyllde bron med ett berg av graningekängor, skridskor, längdpjäxor, slalompjäxor, slalomhjälmar, vinterjackor, täckbyxor och jag vet inte allt. (Och vidarebefordrade det till förrådet ute.) JÄDRAR vilken plats det tar! Plötsligt känns hallen luftig. Fast det är liiiite tidigt. Det kan behövas ännu. Vill tillägga det så att inte vädret får för sig att hämnas mitt högmod. Vantar och mössor får vara kvar en månad till. Här finns massor av snö kvar.

I slutet av april hör det liksom till att frysa lite och de dagar solen får lust att visa sig är det bara skönt att inte ha någon tjock vinterjacka att släpa på.

Så nu är det officiellt vår i denna familj!

Är inte klar i hallen men kan visa hur helheten ser ut på "rosa" sidan.

Det ska vara ljust och diskret. Det känns som att jag vill att alla återvinningslådor därunder ska vara samma färg och pallen ska inte vara röd och prickig. Jag har behov av att hålla hallen lugn eftersom den är ett katastrofområde då det gäller stök mest dagligdags. Avsparkade skor, ryggsäckar gympapåsar, återvinningskärl, soppåsar och hundleksaker i en evig röra.

Spegeln får stå för mönstret och färgen.

Jag har bestämt mig för att måla stockarna vita. Så det är nästa projekt har jag tänkt!

Barnen har fått en Spidermanperiod. De sitter och ser alla Spidermanfilmerna och är nostalgiska. Trean snurrar i DVD:n just nu.

Det har blivit lite kult för dem redan.




 
 
Jenny

Jenny

19 april 2009 22:02

MEN så fint det blev. Det kommer bli toppen med vita stockar också! Tycker den rödprickiga pallen ser perfekt ut där i hallen..., o den kommer vara super mot den vita väggen sen.
Ha en skön ny vecka!

http://jennybergvall.blogpot.com

 
Kvasthilda

Kvasthilda

19 april 2009 22:47

Nostalgiska filmtripper. Det har mellantjejen titt som tätt. Häromdagen såg hon King Arthur på TVn men slängde filmen i DVDn i stället för att slippa reklamen. Blir lika förb varje gång Mads Mikkelsens karaktär dör.... Han är skitsnygg i filmen.

Hallen blir nog kanon med vit vägg. Gillar det avskalade bruna också, men är du ute efter lugn blir det nog bra med vitt där. Pallen skriker inte alls! Passar ju flugsvampsknopparna :-)
(även om de har olika färg!)

/ K

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Pippi

Pippi

19 april 2009 22:55

Jättefint! Vita stockar kommer också att bli kanonsnyggt!

http://langstrump.wordpress.com

 
lycke

lycke

20 april 2009 06:44

JÄTTEFINT! Och vita stockar till: perfekt, blir bra fengshui med lite lugn och ljust i hallen...visste du att man kn sätta upp en bild med fiskar som simmar inåt huset, i hallen för att befrämja att rikedom och överflöd kommer till en...läste det någon gång!

Kram Lycke

http://till-vidas-ara.bloggagratis.se

 
helena

helena

20 april 2009 06:48

Jag tror oxå att vita stockar blir snyggt... Ska dom var jämnmålade eller ska träet lysa igenom? Såna gamlar stockar suger nog åt sig färgen rejält. Det blir mycket måla...;-D
Rosa luckor var himla fint.
Känner igen det där med katastrofområde. Mina fyra telningar har en förmåga att hoppa ur skorna precis innanför dörren vilket gör att man nästan alltid RAMLAR in i vårt hus!
Kram

http://www.retro-tokig.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

20 april 2009 06:52

Jenny: Tack detsamma.

Kvasthilda: Tänk, vi har den på DVD sen den kom ut men jag har inte hunnit se den ännu. I love Mads...:D

Pippi:Ja, det tror jag oxå.

Pippi:

 
katinka

katinka

20 april 2009 18:41

Fint! Älskar rosa!

http://katinka.devote.se

 
TT

TT

21 april 2009 07:31

Jag måste ju säga att det blir hur bra som helst, fiffigt att ta gamla skåp till hallen.
Och fast jag inte är så förtjust i rosa är det helsnyggt!

http://tyratok.blogg.se

 
jessica

jessica

21 april 2009 08:32

så härligt det är här. skönt. /kram jessica

http://www.livetsomfamilj.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards