Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

Bilder från olika hörn av vårt hem.

Av Persilja - 29 mars 2009 10:26

Det är mindre kul att dra upp rullgardinen i slutet av mars och mötas av det här.

Full snöstorm och inte en gnutta sol.

Då kryper jag tillbaka i sängvärmen och vänder blicken åt den roligare utsikten.

Jag är löjligt förtjust i min lapptäcksdörr. Klurar nu bara vart nästa lapptäcksyta ska bli. För fler ska det bli!

Dotterns nya plats är så mysig. Sen hon började sova där har hon aldrig vaknat och varit otrygg. Kalla det feng shui eller vad som helst men nog är valet av olika platser av stor vikt.Härliga färger!!! Orange rosa rött. Och den där stocken är en gammal vävstolsdel som jag fann i härbret och blev totalförälskad i. Andra delar av la familia tycker nog mest att den är i vägen.

Lilla skrivsekretären har hamnat där sängen stod förr.

 
 
Bortbytingen

Bortbytingen

29 mars 2009 12:22

Har suttit och smygläst din sida ett tag och till sist tagit mod till mig att starta egen blogg, självfallet har jag lagt upp din länk på den!
Lapptäcksdörr.... lapptäcksdörr.... vojne. Varför har jag inte tänkt på den tanken?? Det är tapeter? Jisses, sicka ideer jag fick nu, min sambo blir nog inte glad...

http://bortbytingen.bloggagratis.se

 
Bortbytingen

Bortbytingen

29 mars 2009 13:26

Tack så hjärtligt för dina kommentarer. Har svarat! =)!
Gitte

http://bortbytingen.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

29 mars 2009 19:18

Va snygg sekretären är med alla sina tapeter, och i det ljuset, fantastiskt!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

29 mars 2009 20:44

God kveld, Persilja!
Du har så rett, så rett når det gjelder farvene du ramser opp, og knallgult er det bare en ørliten flik av. jeg har vært skikkelig gulhater nesten hele livet, men de andre farvene har jeg alltid elsket.
Prøver meg littegrann mot grønt i blant, kanskje liker jeg faktisk det bedre enn gult..Jo, jeg gjør nok det...
Hos oss i sydligere Norge ser det akkurat ut som i nord-Sverige med tanke på snø. I dag har mannen min gravd fram en liten solplass for vi har hatt strålende sol i dag. Så satt vi der med kaffekoppen og nystekte vafler, og nøt varmen og ble nesten litt rød i kinna.
Jeg elsket det rosa/oransje rommet! Ingenting er som rosa og oransje sammen synes jeg. Den var så herlig den oransje lampa også.
Så gøy med lappeteknikksdør av tapeter! Har ikke fått med meg den før.
Fine bilder i forrigen innlegg også. ja, jeg blir også så himla nostalgisk av å se gamle bilder eller video fra guttene var helt små. Jeg vil ha det tilbake! Hvertfall en ørliten stund, ha de små bleierompene på fanget igjen og ha en utkledd kaptein Sabeltann som svinger sverdet. Hver alder har sin sjarm, og der er skjønne nå og, men det er vedmodig på et vis og se de små kroppene slik de engang var.
Håper dere får kjenne solstrålene i morgen! Ha en fin kveld, Persilja! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
trinsch

trinsch

29 mars 2009 21:44

den traestub/stock er fantastisk! kan godt forstaa at du blev forelsket! den er bestemt ikke i vejen :) men resten af vaerelset er nu ogsaa fantastisk!

http://etlilleoejeblik.blogspot.com

 
maloppa

maloppa

29 mars 2009 22:27

Här nere på kusten känns det som om våren är på G. Snön som kom hastigt o lustigt smälte bort lika fort. Idag har jag räfsat lite i gräset o städat rabatterna. Sedan kröp jag in i växthuset där jag satte på lite bra musik och stod nästan två timmar och planterade om chili, paprika, physalis och några av mina pellisar. Än är det frost på nätterna så jag törs inte ha några plantor ute i växthuset men jag hoppas det blir varmare snart så jag kan "flytta ut" på riktigt. Tänkte på dig idag när jag stod där ute o njöt. Älskar din lapptäcks sekretär, den är helt underbar.
Ha det så gott - kramar!

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
lycke

lycke

30 mars 2009 00:01

Har du snö hos dig också -hihi..! Ser ut som julafton ute - huga och själv har man vår...
ÄLSKAR din lapptäcksdörr, är lite sugen på att göra lapptäcksfondvägg på lilltoan..., och vad URMYSIGT det blev där gumman sover..rosa - orange...yumme..och det där fiiina tyget, vill också sova där! Tröttnar aldrig på att se bilder från ditt underbara hem...vill dit snaaart igen..

Kram, Lycke

http://till-vidas-ara

 
Gitte

Gitte

30 mars 2009 09:01

Ca 350 gr tapetrest av den grönmedaljongblommiga, (vad kan det vara? 1/3 rulle ca) finns kvar. Vill du ha det mot portot så maila mig gärna på bortbytingen@telia.com.
Mvh, Gitte

http://bortbytingen.bloggagratis.se

 
karrosellen

karrosellen

30 mars 2009 11:03

Stocken!!!
Den var underbar..Jag har blivit erbjuden en gammelfarmors gamla vävstol..Kanske ska ta emot den för stocken!!(eller jag skulle vilja väva undrbara mattor, men kan inte väva, så då måste jag först lära mej det...O helt plötsligt kändes stocken mer underbar än mattorna!)...Undrar hur ycket fina saker det sitter på en gammal vävstol?

http://karrosellen.blogspot.com

 
Liz

Liz

30 mars 2009 15:22

Du, jag tog av 1 dm snö från bron på jobbet i morse... suck...

http://lizwennberg.blogspot.com

 
Victoria

Victoria

30 mars 2009 17:29

Snö!? Här nere brister snart knopparna, solen skiner och vi grillade igår och åt utomhus för första gången i år ;D!

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

31 mars 2009 06:34

Bortbytingen: Ja, du med alla tapeter MÅSTe ju ha en lapptäcksvägg!

Tant Grön: den passade där!

Kaspara: Gult har alltid varit en hatfärg för mig också men behövs som en kontrast ibland. Sen har ju modet kommit med en knallgul stol eller lampa och motvilligt erkänner jag hur läckert det är!

Trinsch: Vacker svajig och ivägen. ;D

maloppa: Blä! ;D

lycke: Vi får dejta snart! ;D

Gitte: Woaw mejlar dig!

Karosellen: Jag ska ta in en annan del av den och göra till grind för att hålla hunden från fåglarna när de är på flygtur. Om et funkar, men nog är delarna vackra!!! De är dessutom målade i en turkosgrön nyans och nötta och wunderabara! Jag drömmer också om att väva snygga trasmattor!


Liz: Ja, uck var ordet.

Victoria: Blä! :D

 
fia0411

fia0411

31 mars 2009 09:02

Dörren var jättehäftig! :)

http://fia0411.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se