Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Såja.

Av Persilja - 27 mars 2009 21:59

Så har ramen hittat hem också. Den har alltid varit sned. Skev.  Så när den hängt har en hörnet petat ut. Nu har jag borrat fyra hål, ett i varje hörn och helt sonika slagit igenom en spik i varje hörn och för första gången ser den rak och fin ut. Så småningom tänkte jag att det kommer att fyllas på med små bilder eller nåt där. Men ramen fann sin plats!

Lampans status höjdes också. Den fick ju konststatus. 

Den ramen fick jag på köpet när jag köpte mitt gula bord med marmorskiva. Vackert målad i gamla linoljekulörer.

 
 
Ingen bild

Gry

27 mars 2009 23:19

Oh, yeah... Very, very calm-submissive state of mind there in the corner;-) The cupboard is behaving very well. You are doing great.

Hug

 
Tant Grön

Tant Grön

28 mars 2009 00:16

Tjusigt! Jag gillar ramar utan bilder, många ramar är ju så snygga som de är, utan något innehåll. Jag hade två tomma guldramar på väggen ovanför soffan tidigare. Folk som kom hem till oss frågade alltid om dessa, vad var tanken liksom?? Nu är den ena grön och hänger fortfarande på väggen ovanför soffan och den andra nitade jag på lite hönsnät och vips så blev det en anslagstavla som nu hänger på kontoret.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Dante

Dante

28 mars 2009 00:41

Nämen vad tjusigt! Den idén snor jag. Lär säkert komma till användning. :)

http://dante.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

28 mars 2009 07:42

Gry: Ugh! Jag talat!

Tant Grön: Ja, jag har alltid haft ramen tom innan Tintin fick flytta in, och jisses så många som undrat vart tavlan tagit vägen. Fniss!

 
Ingen bild

Persil,ja

28 mars 2009 07:43

Dante: Väl bekomme!

 
karrosellen

karrosellen

28 mars 2009 11:15

Hej..

Nu har jag tassat omkring här ett tag o fnissat igenkännade åt alla dina roliga upptåg!!
Jag har precis samma åkomma som du...Fast på andra saker, Det måste vara harmoni! Det känner jag oxå, när jag måste möblera om hela tiden. O alla saker som jag bär hem som lixom blir ensamma så jag måste köpa till Någonting..O ibland måste jag bara helt enkelt köpa någonting för att det kan var just den saken som fattas någon annan gång!
Min största passion är dock gamla riktigt slitna o i vissa andras ögon äckliga gamla plankor, trälådor,fina rostiga burkar, för att inte tala om gamla spikar!
O trasiga fina saker som ingen annan vill ha..dem vurmar jag för alldeles särskilt..

Karrosellen

http://karrosellen.blogspot.com

 
stort och smått

stort och smått

28 mars 2009 14:51

Smart!!! Jag har en sådan lampa liggandes någonstans... Skulle kanske hitta en ram och göra likadant??! Fast det gör sig bättre i ett mer personligt hem... mitt är lite... lite för mycket Miokatalogen.
Kan jag anlita dig? Kan du komma hit och göra mitt hem lite mer charmigt och personligt? Lite mer mig liksom?!
*skratt*

http://agneta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

28 mars 2009 18:49

Karosellen: Vad skojigt! Välkommen! Kul att du kommenterade! :D

Stort o smått: Lite mer DIG kan ju bara DU ordna! Känn och go for it!!!:D Skit i Mio! You rules!

 
Lisa

Lisa

28 mars 2009 20:33

Va fint det blir :D Gillar när man ramar in saker, ramade in små mini monster när jag bodde i student rummet.

Japp det ska bli vitt, hoppas färgen jag fick av mor min ska funka :)

Det är klart jag gör fel med. Alla mina kuddar blir oftast lite fel och lite skeva ;) Fast vissa visar jag ju inte, men det är de som är misslyckade från stund nr ett :) Oftast kan man ju fixa till det, jag hatade min kottelampa när jag måla den rosa, helt fel färg. måla den starkare rosa nu och är nöjd :)

http://pinkfriday.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se