Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Absolut egen design!

Av Persilja - 27 mars 2009 13:47

Jag undrar om jag är ensam i världen om denna idé?

Fast kanske inte!

Jag har då aldrig sett det.

Jag fick en snilleblixt. (Nåja, det kanske inte är någon revolutionerande idé som ändrar världsordningen.)

Jag har ett gäng dukar.

Jag har en röd byrå som inte trivs med en grön ram och en grön ram som inte gillar att bli inklämd bakom en byrå.Möbler som talar och vill ha en nyordning. Okej.

Byrån får tala. Detta var vad byrån kom på. Eller var det jag?

Byrån säger sig vara nöjd. Dukarna också. Jag också. Det är så knasigt att det är snyggt. Jag blir glad av denna tolkning av tavelram. En virkad ram!

Bäst är kanske att blicken dras från de fula dörrfoderna, det gräsliga klinkret nedanför spisen och den skunkiga tapeten.

Nu är det bara gröna-ramen som ska viska sina innersta önskningar till mig.

Snart måste jag ha semester från alla röster. Jag ska stänga av och bara vara. Om jag kan...

 
 
Lycke

Lycke

27 mars 2009 14:47

WOW...UNDERBART..!!! Blir alldeles glad av det här..det är nåt slags lyckligt barndomsminne...kan inte riktigt greppa vad! VAD du är fiffig! Själv håller jag fortfarande på och städar - stöön...

Kramhögar Lycke

http://till-vidas-ara

 
frida

frida

27 mars 2009 15:14

Så himla snyggt! Åh, dagens estetiska vitaminpiller :)

http://www.kulturkoftan.se

 
Ingen bild

Persil,ja

27 mars 2009 16:50

Lycke: Jag, jag bara fuskstädar!

frida: Tack!!!! Kul att du är tillbaka från drömresan!!!

 
Ingen bild

positiv energi

27 mars 2009 21:04

Åh vad härligt! Superfint! Jag gillar det stenhårt. Sitter och tar en paus i allt flyttande och du ger mig sååå mycket inspiration. TACK!

 
Anna

Anna

27 mars 2009 21:34

Du är ju för underbar!

http://husprojektet.bloggagratis.se

 
Tove

Tove

27 mars 2009 21:51

For en utrolig morsom og utrolig dekorativ ide! Det ble kjempestilig:) Og hjørneskapet ditt... det er så morsomt å følge prosessen din, og jeg er så enig med deg. Det var veldig fint som grønt, og kjempestilig med sjablongen, MEN passet jo PERFEKT som turkist på kjøkkenet ditt:)

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
Camilla

Camilla

27 mars 2009 22:59

Briljant! Gud så fint, jag blir helt sprallig i benen av lycka, vad du kan hitta på! Jag hade aldrig vågat och nu sitter jag här och färgas grön i ansiktet!
Kram

http://www.hattematte.blogspot.com

 
Andie

Andie

27 mars 2009 23:14

Gud va coolt det blev med den virkade ramen. Ännu en fullträff skulle jag påstå!

http://www.upinmytree.wordpress.com

 
Tant Grön

Tant Grön

28 mars 2009 00:16

Oj vilken smällkaramell av färger, jag blev verkligen uppiggad av det här inlägget, och ramen blen ju kanoners!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

28 mars 2009 07:45

Positiv energi: Vad roligt att du tycker det!!!

Anna: Tack!

Tove: Ja turkos var mycket bättre!

Camilla: Haha! DU vågar väl också!!!! Förresten Grönt e skönt!

Andie: Tack!

Tant Grön: Tack!

 
Lisa

Lisa

28 mars 2009 21:33

Ha ha, jag tycker jag gör fel hela tiden nästan, men man får ju fixa till de ;)

Den är super fin jue :) Kul att du tänkte på mig ;) Kanske för att jag dillar om att virka hela tiden? ha ha, men mormorsfilten är inte klar än på länge. Skulle gärna testat en sådan vägg! Ville göra ett överkast med gamla dukar, men de skulle inte passa in med det andra i sovrummet synd nog. Mycket fint arbete man får på loppisarna för små summor. Tänk va de satt och jobbade gummorna. Innan tvn kom in i svenska folkhemmen :) Nä nu ska jag packa det sista, flytt i morgon. Man blir så ångest fylld, valde man rätt boende osv. Ja nu är det bara att vänta och se. :) Sov gott!

http://pinkfriday.blogg.se

 
Marthe

Marthe

28 mars 2009 22:19

God kveld Persilja:)

Det er første gang jeg legger igjen en kommentar hos deg, men det blir definitivt ikke den siste. Har vært innom deg flere ganger, og har lagt deg til på blogglisten min, håper det er ok;) Du har bare det mest fantastiske, kreative og morsomme huset jeg noen gang har sett. Og denne rammen av hekleduker var bare toppen! Du virker så sprudlende og gøyal, fortsett med det:)

Klem fra Marthe

http://thinktank.blogg.no

 
Ingen bild

Persil,ja

29 mars 2009 07:40

Lisa: DU trivs och gör fint vart du än hamnar tror jag. Den yttre ramen spelar mindre roll. Desto omysigare och fulare ju större utmaning bara!!! Och tänk på omgivningarna!!!! Jööttebååårj!

 
Ingen bild

Persil,ja

29 mars 2009 07:41

Marthe: Välkommen! Tack för härlig kommentar!Måste kika in hos dig!

 
Moster Maska

Moster Maska

30 mars 2009 17:16

En sån superbra idé! Blev värligt snyggt!

http://www.tinglas.blogg.se

 
Vonapa

Vonapa

31 mars 2009 19:13

Riktigt cool stil! Inspirerande!

http://vonapa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se