Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Ah, harmoni igen...

Av Persilja - 27 mars 2009 13:38

Jag kunde inte bärga mig till skåpet är färdigmålat, jag var tvungen att baxa in det i köket. Hrm, harkel, jag erkänner att jag gjorde det redan igårkväll då den fortfarande var kladdig. Det är en konst att baxa en möbel utan att ta i det kladdiga, men vill man något riktigt ordentligt så brukar det gå...

I morse när jag kom ner till det stökiga köket var känslan ändå en total lättnad. Skåpet passar in, det sticker inte i ögonen, det bara finns där och är självklart. Det ger mig lugn.Fotade i det kaotiska köket för att visa hur det harmonierar med övriga pryttlar. 

Allt är ungefär i samma färgskalor, eller rättare sagt i samma ton. I samma färgstyrka. Det är liksom vårliga lätta färger. 

Färger jag alltid naturligt dragits till. 

Försök blunda för alla högar överallt. Så här ser det ut hos en som ägnar tiden åt annat än att städa. Men om man kan se förbi stöket så kanske man kan se att färgerna är i någon slags symbios.

 
 
Ingen bild

Nannas matte

27 mars 2009 13:54

Kan bara säga; Fantastiskt!!!

 
Kerstin

Kerstin

27 mars 2009 15:15

Oja, jag ser det! Och skåpet blev superbra! Sicken tur att du hittade dess rätta färg till slut!

Ha en mysig helg, kramar! / Kerstin

http://ljuvligaliv.blogspot.com

 
Ingen bild

ulrika

27 mars 2009 17:46

Måste säga att nu platsar skåpet PERFEKT i ditt kök. En stor möbel känns så tung när man målar den mörk. Nu liksom lyfter den sig över marken, och smälter in bland alla andra färger och former. Jag blir så sugen på att skaffa en sådant där skåp själv. Men det finns inte plats... lika bra kanske. Risken finns att mitt hem blir en kopia av andras hem ;)

 
Ingen bild

Lotta

27 mars 2009 19:03

Det blev betydligt bättre i turkost. Stämmer in på något sätt. Jag hade lite svårt för den gröna färgen(..just på skåpet alltså!!)
/Lotta

 
rosalucia

rosalucia

27 mars 2009 20:10

Oj skåpet gifte verkligen in sig i köket!!!! Skitbra. Lyssna du på dina röster i fortsättningen också......

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

28 mars 2009 00:18

Ha, ha, ha! Det där känner jag igen. Har jag fått en idé då måste den verkställas direkt, otålig som fan, här går inte att vänta på sådana petitesser som att lite färg ska torka, nej nu ska den flytta NU! Hi, hi.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

28 mars 2009 07:48

Nannas matte: Tack!

Kerstin: Ja, det känns...skönt!

Ulrika: kör på, det finns billiga skåp därute, ännu har inte alla upptäckt hörnskåpens charm!

Lotta: Jo bättre blev det.

Rosalucia: Ska försöka! :D

Tant Grön: Jag tror vi är lika där!!! (Också.)

 
MissKatka

MissKatka

28 mars 2009 08:08

Håller med, den där färgen passade mycket bättre.

http://www.misskatka.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se