Direktlänk till inlägg 24 mars 2009

Jag har blivit omvänd.

Av Persilja - 24 mars 2009 21:18

Har suttit och glott på Äntligen Hemma. Ett program jag sågade förra året den här tiden. Särskilt Lulu Carter. Men jag tror minsann att Lulu läser min blogg. (Se vad jag skrev i fjol HÄR.) Fniss! För hon har tonat ner sig så enormt. Brösten täcks oftast av en stor scarfs och dessutom är hon på nåt sätt nedtonad i sättet också. Eller så har jag bara vant mig. Jag gillar henne nu! Dagens inredning av en ung tjejs etta blev sååå fint. Hon försökte få en Sex and the city känsla.

(Carries bedroom.)

Superfint blev det. (Det går att se om programmen på tv4.se.) Hon besökte en affär som såg helt galet fin ut. Det sas inte vilken men de saluförde iallafall dessa lampor från Watt och veke. De är såååå underbara!

Jag har precis en sån, fast gammal och klädd med vitt bomullstyg. Jag blev nu inspirerad att klä om den i annan färg. Rosa, röd, eller grön.


 
 
Victoria

Victoria

24 mars 2009 22:17

Jamen det är väl typiskt - när jag bestämmer mig för att jag inte orkar se ännu en säsong av Äntligen hemma då gör de såklart något som är bra - typiskt, men jag får väl försöka mig på tv4.se då ;D!

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
lycke

lycke

24 mars 2009 23:06

Äsch, jag missade äntligen hemma...kan inte du uppdatera mig på när alla inredningsprogram är, jag verkar ha fastnat framför datorn! Och jag älskar också de där lamporna!!! Supertjusiga - men SÅÅÅ dyra om jag minns rätt..

Kraaam Lycke

http://till-vidas-ara

 
lycke

lycke

24 mars 2009 23:08

Men vad knasig jag är nu igen då! Du skrev ju precis att man kan se det igen på tv4.se, jo jag vet, men jag vill inte även DÅ sitta framför datorn utan ligga i min stora och sköna säng...

Kram igen, Lycke

http://till-vidas-ara

 
ANNAANNA

ANNAANNA

24 mars 2009 23:36

Det är nog väldigt många som klagat på den där Lulu, hennes chefer tog nog ett snack med henne och öste in henne hos stylisterna.

För det är fånigt och irriterande när fokus hanmar på en ylande donna och dennes tuttar istället för på det som programmet ska visa.

Sen e jag inte så förtjust i det mesta jag sett henne göra, alldeles för uppstyltat och för mycket tja... det känns rätt mycket kuliss istället för levande hem.



http://wonderings.blogg.se

 
Mynta

Mynta

25 mars 2009 08:49

En sån lampa har ju nästan jag!!!
Fast grön, ju...av undulatbajs...☺

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

25 mars 2009 09:49

Victoria: Jag tror faktiskt att det var en ren lyckträff! I övrigt var det inte så himla bra, väääääääldigt för mycket fokus på Timell och Bosse och annat svammel.

Lycke: Ska försöka, men kommer oftast på´t 2 min innan eller efter...

AnnaAnna: Ja, så tyckte jag förr. Kanske har hon ändrat sig eller så jag? Mmmm undrar sa flundran.

Mynta: Ja! Det har du ju! Din är nog snyggast. eller ja innnan bajset då...Men det är ju toppen då måste du ju ha två tyg så att du måste byta och tvätta då och då. Kuuul!

 
Lisan

Lisan

25 mars 2009 09:51

Kanske det var ljushuset, dom har wuderbara lampor. Men spiti säljer väl också watt och veke? Kolla även in dessa lampor: http://www.kickimoller.com/

Kram på dig!

http://grisstian.blogspot.com

 
T

T

25 mars 2009 11:39

Haha, vi satt här och skrattade när Lulu sa att hon var med Samantha än Carrie!
Håller med om att hon verkar mer nedtonad i urringning och sånt, tycker till och med ankläppen verkar ha krympt!

http://tyratok.blogg.se

 
Kicki

Kicki

25 mars 2009 17:00

Den ena butiken hon var inne i var alla fall Spiti på Sveavägen. Den andra funderar jag på...
Lulu visar verkligen inte tuttarna längre, utan det är sjal som gäller verkar det som.Tror också att hon blivit tillsagd om det. Lilla ettan blev annars väldigt fin!
Färgerna var underbara. Tycker annars inte om hennes orient-stil.

/Kram

http://iverashus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards