Direktlänk till inlägg 14 mars 2009

Bläddra i tidningen digitalt.

Av Persilja - 14 mars 2009 11:37

HÄR kan man bläddra i tidningen på nätet och läsa artikeln. Coolt. Och vilka klara fina färger det blir!!!

 
 
Ingen bild

Annika i Halmstad

14 mars 2009 12:47

Du ÄR ett geni....jättefint!

Annika


Solen lyser i Halland och jag sitter o tittar på mina nytvättade fönster...fulla med snöbollavtryck...jag hade inte hjärta att bli arg på barnen, de hade superkul häromkvällen och visste ju inte att dom var nytvättade.. ( jag blev arg men visade det inte...alltså....)

 
Gry

Gry

14 mars 2009 13:11

Vilket kanonreportage!! Heja Persilja ;-) Hoppas du känner dig stolt, för det borde du göra. Jag vill också få mitt hem Persiljifierad!!!

KRAM

http://www.baragry.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

14 mars 2009 18:31

Super star ;D du ka ju det där! starta firma och kör hårt!

http://pinkfriday.blogg.se

 
Lisa

Lisa

14 mars 2009 19:14

Tjo!
du om du vill tjäna pengar på blogg kika här
http://www.metrobloggen.se/avtal-anvandare
man får 0.03 kr per klick, om du har 1500klick på din sida varje dag kan du tjäna 13500kr. Om jag räknat rätt. Jag funderar på konvertera!

http://www.pinkfriday.blogg.se

 
Ingen bild

Persil,ja

14 mars 2009 21:49

Annika: hihi, nej att visa sig arg en sån gång är inte kul, men jag förstår irritationen...det är ju inte så ofta (jag) putsar fönstrena. Och inte så ofta ni får snö heller...?

Gry: Tack för snälla ord!

Lisa: Ett aber (det finstilta) Man måste ha minst 5000 klick för att det ska börja gälla. Sen blir det 1350 kr i månaden...inte 13500 (tyvärr) vilket varit FANTASTISKT! Tänk att kunna leva på att blogga! (Ist för att leva för att blogga ;D) Tack för tipset iallafall!!!!!! Kram!

 
susanne

susanne

15 mars 2009 08:04

vilket fint repotage! vilken skilnad! belv ett helt nytt hem!
lyckades få se ditt film repotage nu med funkar inte hemma.. vad snöööö ni har trodde det bara var vi som hade dessa mängder! JÄTTE FINT VAR DET REPOTAGET!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Lisa

Lisa

15 mars 2009 08:51

Aj aja ja, min matte är inte så bra alltså? Det va lite synd, hade varit nice att tjäna en peng i allafall. Du om nån borde ju på det, du är toppen bra :)

http://pinkfriday.blogg.se

 
MissKatka

MissKatka

15 mars 2009 09:03

Hej,
Vad roligt att du gillar min blogg. Jag har kollat runt här hos dig och säger det samma.
Bollfransen har jag köpt på Mattsons Band på Kungsgatan i Stockholm. De har ingen webshop men om du har vägarna förbi......

http://www.misskatka.blogspot.com

 
jessica

jessica

15 mars 2009 09:33

Så roligt att läsa och se! Du är fantastisk!

http://www.livetsomfamilj.blogspot.com

 
Maria

Maria

15 mars 2009 14:51

Hej du geniale.

Du er virkelig dygtig. Ja, det vidste jeg jo allerede godt, men det er herligt at se din "in action". Og det bedste af det hele, jeg forstår hvert ord du igr. Det ER jo lettere på skrift i udgangspunktet, så at opdage at jeg også forstår den svenske tale er fedt :-)
Herligt at du har fået de opdrag, håber du viser alle kommende opdrag her også.

Hjørneskabet er jeg sikker på bliver helt vildt flot, kan jo ikke andet når du får hænderne i det. Glæder mig til at se det.

Ha en rigtig god søndag.
KLEM Maria

PS: blandt andet inspireret af dit træ på dattenren værelse har jeg lavet en blomst på Andrea`s nye værele - kom og se :-)

http://marias-sted.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

15 mars 2009 15:24

Susanne: Jo, fast Uffe har ju skottat kring huset. Isolering du vet.

Lisa: Jag hade föredragit din uträkning! :D

Miss Katka: Perfekt! Dit kan jag skicka min syster t ex!

Jessica: TACK!!!

Maria: Tack för berömmet! Kommer och kikar nu.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se