Direktlänk till inlägg 9 mars 2009

Imorgon ser man vårt hus på teve.

Av Persilja - 9 mars 2009 22:30

Imorgon kommer programmet där vårt hus är med att rulla hela dagen på lokalteven. Hu, jag våndas faktiskt lite! Eftersom inte bara huset syns, utan också en skata som kallar sig Persilja här på bloggen. Jag tror hon till och med glömde att kamma sig inför programmet.

Så vill ni se mig "på riktigt" så är det imorrn det gäller att passa på. Jag lovar att länka dit man kan se det på webben. Om ni lovar att inte skratta åt mig och min löjliga uppsyn. Hu, det är skoningslöst att se sig själv på film. Skoningslöst!

 
 
Tant Grön

Tant Grön

9 mars 2009 22:57

JAAAAAA; ÄNTLIGEN! Oj nu kommer jag inte kunna sova inatt, hi, hi. Sååååå spännande, och självklart ska jag inte skratta. Möjligtvis fnissa lite om du är rolig och du har ju humor så varför skulle du inte vara det? Och då är det väl okej att fnissa lite? :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

10 mars 2009 06:58

Tant Grön: Vad snäll du är som tycker jag är rolig! Rolig vill jag vara, men känner mig sällan. I programmet är jag inte rolig, men skrattretande! hahahaha!

 
Ingen bild

ulrika

10 mars 2009 09:21

Du som är så söt. Lite rufsigt hår på dig är nog bara gulligt! Det ska bli spännande att se programmet. Det ser jag fram emot!

 
Lisa

Lisa

10 mars 2009 10:13

Aaah vi fint ni har det, gillar dina små makeovers. Hade gärna velat titta på ditt inslag i tv! Hade varit så skoj! Du får ha det toppen, nu ska jag iväg till götet.

http://www.pinkfriday.blogg.se

 
/B

/B

10 mars 2009 11:07

Jag länkar till inslaget från min blogg nu!
:-)
/B

http://lyckligagatans.blogg.se

 
Ingen bild

Hemmamamman

10 mars 2009 12:55

Superfint hus ni har, jag blir så inspirerad av dig och ditt hem! Tycker att du gör dig bra i TV också:-).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se