Direktlänk till inlägg 2 mars 2009

Bortappat: inspiration.

Av Persilja - 2 mars 2009 09:47

Jag ÄR verkligen bloggtrött.

Ni som följt mig ett tag vet att jag utbrister så då och då och så kan man nästan tro att jag ska bli borta i ett år, men så kommer ett inlägg igen inom kort. 

Men nu känns det tungt. Jag har inget att skriva om känns det som. Är inredningstrött också. Inredningstidningar är hur tråkiga som helst. Känns som att det gått varvet runt. Sett allt, läst allt. Fy, det är hemskt!

Att vara inspirationslös är jobbigt när man bubblar av den i vanliga fall. Det blir direkt svår abstinens. Mitt knark är slut!!! Jag behöver en dos nuuuu!!!!

Jag som brukar kunna ge och ge men nu har jag inget att ge längre... Förrådet är slut. Idéerna är slut. Lusten är slut.

Känns det som.

Så tittar jag ut genom fönstret, snön yr i ännu en snöstorm och jag börjar inse att det kan vara ren och skär solbrist. 

Visserligen var det strålande sol i går men eftersom jag vaknade med dundrande huvudvärk gick Mannen på sollaparpromenad med hunden alldeles solo. Så jag missade solen när den väl visade sig. Sen stod jag vid spisen i säkerligen två timmar och joxade ihop en alledeles delikat söndagsmåltid som fick själar och magar att bli nöjda, men så när middagen var uppäten hade solen gått ner. 

Kanske är det bara solbrist?

Vi säger det.

Jag vägrar ha tappat inspirationen!

Gulliga Helen kämpar på och mejlar mig de mest fantastiska bilder. 

Här en kudde som får vem som helst på gott humör! Visst ser den mjuk och mysig ut!!!

Här ett härligt rött bord med en inspirerande vägg framför. 

Ja, det kanske pirrade till långt inne nånstans. 

Nä, vad är det med mig?

Nu är det uppryckning som gäller. 

Jag måste försöka hitta tillbaka till inspirationen!!!


 
 
Andie

Andie

2 mars 2009 11:03

Det är ju tråkigt att du tappat inspirationen till skrivandet. Men du kommer säkert igen. Du kanske helt enkelt behöver en bloggsemester och jag tror att vi som följer din blogg skulle ha full förståelse om du tog en ordentlig paus från bloggen, för att åter få både inspiration och lust att skriva.
Kram

http://www.upinmytree.wordpress.com

 
Christine

Christine

2 mars 2009 11:10

Jeg blir hvertfall veldig inspirert av dine innlegg, så jeg håper du fortsetter å blogge :D

http://gunhipswollenlip.blogspot.com

 
Ingen bild

Nannas matte

2 mars 2009 13:09

Hej! Vet inte om du redan har denna linken. Kylskåpet med dom gröna prickarna, är det tapet? Här står iallafall hur du tapetserar kylskåpet! http://www.timeout.com/newyork/articles/real-estate/1957/how-to-wallpaper-your-fridge
KH Nannas matte

 
Ingen bild

Nina

2 mars 2009 15:18

Du har en av de mest inspirerende bloggene jeg vet om! :-) Hadde vært fornøyd om jeg hadde bare en brøkdel av din inspirasjon i meg...

Men det som gir meg inspirasjon på denne tiden av året, det er alt som er grønt. Våren må skapes innendørs. Så frø, plukk frem pelargonene, kjøp en potte med spirende krokus eller perleblomster! Og drøm om alt du skal skape i hagen din denne sommeren. :-)

 
Susanne o Cia

Susanne o Cia

2 mars 2009 15:48

Neeej, sluta inte blogga...e här i stort sett varenda dag o kollar in...Blir glad av din blogg! Så himla roliga ideer...E det ok om jag länkar dig....
Kramar
Susanne

http://www.axevasvecia.bloggagratis.se

 
Chatarina

Chatarina

2 mars 2009 15:53

Du behöver inte ha så höga krav på dina inlägg. När jag började läsa din blogg skrev du om allt... frukosten, vädret, tvätten mm. Nu är det lite mer inriktat på inredning, vilket är kul men jag saknar din vardag ;)
PS! Våren är på väg!

http://gardet.blogg.se

 
Camilla

Camilla

2 mars 2009 15:55

Tjopp!

Tråkigt att höra att du känner dig lite inspirtionslös för tillfället, men sådana perioder kommer ju för alla. Är helt säker på att du kommer tillbaka full av inspiration nästa gång solen skiner och du får ge dig ut på en härlig promenad runt byn ;)

Håller dock med dig om vädret, vill inte gärna ge mig ut i denna orkan....

Ha det bra

http://rosahemmet.blogspot.com

 
elaina bjuder in till sig...

elaina bjuder in till sig...

2 mars 2009 18:53

Du har min fulla förståelse!
Emellanåt kommer man till sådana där dippar när allt känns "värdo"(barnas utryck för nåt meningslöst), inget är intressant nog att skriva om. Själv har jag ju haft ett par sådana formsvackor under årens lopp(HirreJisses vi är ju inte på 3e året för sjutton!)å ibland funderat på att bara fredags-blogga, eftersom jag är ledig då.
Det behöver ju inte vara allt eller inget: en annan variant är ju att ha olika tema dag för dag, men då tycker jag att lite av spontaniteten försvinner, fast man kan ju ha det som en underlättande grundstomme?
Blogga ska ju inte vara ett betungande TVÅNG utan ett livsglädjegivande NÖJE...
KRAMen, =o)

http://elaina.bloggagratis.se/2009/03/02/1443980-a

 
glömska elaina

glömska elaina

2 mars 2009 18:57

PS: kom ju på att jag glömde att jag sku bjuda in Dig på soppa å hembakt bröd inne hos mig! VÄLKOMMEN!
(undrar om Du hittar "buset"... *fnissar* )

http://elaina.bloggagratis.se/2009/03/02/1443980-a

 
Lisa

Lisa

2 mars 2009 20:05

Ta en pause, blogga bara om du orkar och vill. behöver inte vara om inredning. Kör på med en annan hobby. Vet att det är sjukt tråkigt när det känns som man måste blogga eller man har 30meddelanden man inte hunnit svara på. Gör nåt annat i en vecka och kom tillbaka sen ;)

Har fixat postern nu :)

http://pinkfriday.blogg.se

 
Ingen bild

Ming Ching

3 mars 2009 08:39

Hörde en inspirationscoach (vilket yrke!) som berättade en sak som varit till ytterst stor hjälp för mig. Efter att man haft framgång o det gått som på räkmacka/uppåt så kommer man ALLTID till Platån. Där händer INGENTING; man börjar tvivla på sin kapacitet, sin inriktning o undra om man är helt ute o cyklar. Vilket iof sig är en synnerligen passande aktivitiet just då!

Om Platån kan sägas följande:
1 - Det är en NATURLIG fas i utvecklingen att pausa o betyder inget mer än just det. Man behöver inte hetsa upp sig alls, utan ägna sig åt nåt annat en stund tills inspirationen återkommer. Eller kämpa på tills det går uppåt igen (om man har nåt program att följa t ex)
2 - Det är oxå en indikation på att man faktiskt HAR åstadkommit någonting!
3 - OCH ett löfte om att det kommer att fortsätta uppåt!

Så håll ut, det kommer tillbaka!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards