Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

Om jag vann på 8 miljoner på triss.

Av Persilja - 15 februari 2009 09:53

Ibland leker jag en lek där jag låtsas att jag har obegränsat med pengar och vad jag i så fall skulle KÖPA. Jag har skalat bort alla moment där jag funderar på vad jag egentligen skulle göra med alla pengar om det var på riktigt, så leken gå bara ut på att få konsumera hejdlöst, utan samvete åt nåååågot håll. Tämligen oskyldigt eftersom det bara är på låtsas.

Jag har inte sååå många drömmar om prylar.

Men om jag var snuskigt rik skulle jag fylla huset med vackra skåp från Raja.Gärna med vitrindörrar. Gärna gröna eller turkosa och alla skulle vara så där härligt nötta. Fast det här skulle också få flytta in fast det inte är grönt eller turkost.

Ett av skåpen skulle vara utrustat med klädstång och vitrindörrar och därinne skulle alla tunikor, koftor och klänningar från Odd Molly hänga. Jag skulle köpa de flesta kläder därifrån.

I ett skåp skulle det stå en härlig färgkompott med travar av mateusporslin.

Jag skulle renovera badrummet med mosaik i ljuvlig pastellfärg. Typ nåt sånt här.

Sen skulle Scottie Pippen och Tutti Frutti få en sån här lyxkåk.

Pommac skulle få en sån här.

Fast så här stor

Han skulle bli så glad tror jag!

Prova denna lek! Det är skoj!

Sen kan jag känna att jag på nåt sätt fått det där när jag lekt lite och känner mig nöjd och glad. För jag ÄR rik. På idéer, lust och energi och det är jag tacksam för. Pengar kan många gånger ta bort den där lusten och idéerna.

Att inte ha råd föder kreativitet. 
 
Olyckssyster

Olyckssyster

15 februari 2009 14:12

Jag skulle köpa en dyr lägenhet inne i staden och ett underbart ställe ute på landet, min dröm är en norrbottensgård. Tyvärr finns inre de här nere :( så jag för väl nöja mig med något annat, eller införskaffa båda. Mycket pengar skulle nog gå till inredning (och kläder och dyra väskor förstås), men jag skulle nog även resa lite när och hur jag ville.

http://www.cutethoughts.blogg.se

 
Ingen bild

Persil,ja

15 februari 2009 14:51

Olyckssyster: Visst är det härligt att drömma. Blir du snuskigt rik kan du kanske flytta en norrbottensgård till mitt i city där du bor! :D
Förutom shopping skulle jag resa upp allt och shoppa förstås på alla resmål, indien, vitenam, kina, japan och så skulle jag nog köpa en vingård i italien och....ja det ÄR härligt att drömma!

 
Gry

Gry

15 februari 2009 17:02

Varför inte bara heta Persilja??

Kram

http://www.baragry.blogspot.com

 
camilla

camilla

15 februari 2009 19:07

Åh men visst är det väl härligt att drömma? :) Det är ju tur man inte har råd att köpa allt man vill ha för då skulle man ju verkligen inte uppskatta det man väl införskaffar lika mycket. Det är bra att tråna, det förlänger glädjen! hoppas helgen har vart fin:)

http://rosahemmet.blogspot.com

 
Susanne

Susanne

16 februari 2009 06:22

Vilken mysig blogg du har här.
Om jag vann en hög med pengar skulle jag åxå springa och köpa Matteusporslin i massor. :)

http://cocosflinga.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se