Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Killmageneten!!! Mouhahahaha!

Av Persilja - 14 februari 2009 22:35

Otaliga av mina singelvänner har på senare tid löst sina singelproblem och träffat Partnern i sina liv på nätet. På dejtsidor, på chattsidor, på bloggar. De flesta har verkligen träffat The Ultimate Date of their lifes. Fort har det utvecklats från Date till Blodigt allvar och STOR kärlek.

Det är så härligt.

OM jag nu skulle vara singel och inte hade min man som (för mig) förmodligen är the UTLIMATE MAN, om jag var på jakt efter min stora passion, tror ni inte då att namnet på min blogg är liiiite dåligt valt. Jag menar VEM vid sina sinnens fulla bruk söker en partner som ska befria dem från det ofrivilliga singellivet klickar in sig på Fyrabarnsmamman????

Näe, någon sexig singelkilles drömblogg är det inte. 

Jag skulle tro att de flesta av mina läsare är medelålders KÄRingar precis som jag, eller käringwannabes...? Misstolka mig rätt, jag älskar käringar. Det är verkligen nåt befriat över att vara medelålders käring. 

Sinnet är fortfarande en ung, nyfiken flickas, men skalet är definitivt käringens. Fyrabarnsmamman är verkligen ingen missvisande titel.

Jag ÄR en fyrabarnsmamma först och främst. Det är jag ända ut i fingerspetsarna. Sen kommer inredningsintresset, skaparlusten och allt det andra. Men först av allt kommer kallet som fyrabarnsmamma. inget annat tar jag så allvarligt. Så nog har jag rätt bloggnamn egentligen.

Fast inte om jag vill vara en killmagnet förstås. Och det vill jag ju inte. 

(Eller det vill jag alltid, men det är väl ingen mening att lura sig själv eller någon annan.)

Näe, mitt bloggnamn lockar nog precis rätt klientel. En fyrabarnsmamma är jag, med ett brinnande inredningsintresse, en stor lust att skriva och en sjujädra kreativ lust.

Men funderingarna här ovan kommer sig av att jag faktiskt funderar på att flytta min blogg.

Det är nämligen så att det kostar pengar att ha bilder på Bloggagratis. Inga stora summor, men med min blogghastighet och alla mina bildvisningar känns det faktiskt lite onödigt att hålla på att betala för sin blogg. 

Och ska jag ändå flytta kanske jag borde byta namn?

Jag har ju min säljblogg som egentligen heter Ett eget rum och så har jag en vilande blogg som heter Rött hus med vita knutar.

Men jag skulle vilja starta en HELT ny blogg som har nåt bra namn, gärna internationellt...

Synd att superduperbraiga Pink friday är upptaget. Finns det nåt bättre än rosa och fredagar? Skulle vara grönt och lördagar då, men det låter ju inte klokt vare sig på svenska eller engelska. Grön Lördag (vad får ni för vibbar?) eller ännu sämre Green Saturday. Båda låter som en terroristgrupp från 70-talet eller en trädgårdförening eller nåt. 

Nä, ska jag byta blogg och namn ska det definitivt vara bättre och mer internationellt och mer positivt vibbande än Grön Lördag och fyrabarnsmamman...

Sen får det ju inte vara upptaget heller...

Så jag fundererar!

Colourful Mummy?

Creative Caos?

Chicklit Girl?

Raskolnikov?

In between my colourful...walls?  (vad trodde du?)

The homosapien zoo?

Colour, love and happiness?

Children, dogs and budgies?

The Man with the Golden Wife?

The Simpsons irl?

Sexy, singel and hot-NOOOT!!! (Den var braaaaa!)

My Way. (Ska vi satsa en mille på att det är taget!)

In the brain on a redhead.

The world of a lefthanded redheaded.

The nice girl lady next door. (Den är väl fin!)

Neighbour to God. (Den var överpretentiös!!!)

Mrs Flower Power


Kan knappt sluta.

Får hur många idéer som helst.


Jag har funderat på att flytta förr.

Men aldrig kommit till skott. 

Så jag funderar nog ett tag till.

Ids kanske inte ens eftersom det är jobbigt att flytta och lära sig nytt.


  
 
Tant Grön

Tant Grön

14 februari 2009 23:54

Raskolnikov är tyvärr upptaget. Jag röstar för Mrs Flower Power, om inte du tar det så gör jag det, he, he. Nej, jag har inga planer på att flytta. Gjorde ett försök i höstas men det var för jobbigt!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

15 februari 2009 00:03

tant Grön: Kunde nästan ana att det smyg pretentiösa namnet skulle vara upptaget. ;D
Mrs Flower Power alltså...men jag kommer nog också att bli för lat....Det ska vara LÄTT och ta minimalt med tid, annars får det va!

 
Anki

Anki

15 februari 2009 06:44

Det skulle vara kul om du flyttade till zoomin :) Allt är gratis där! Helgratis , 0 kr, Finns många trevliga inredningsbloggar där å. Metro har också en blogg där man t om kan tjäna sig en hacka om man kommer upp i tillräckligt många klick!

http://hundgarden.zoomin.se

 
Pia Plupp

Pia Plupp

15 februari 2009 08:51

Så du tror inte att FYRBARNSMAMMAN är någon Killmagnet, haha!

Du har ju hur många roliga namnförslag som helst - fast Fyrbarnsmamman är ju inte så dumt det heller. Och ett effektivt sätt att hålla borta eventuella beundrare ;-)

http://livetmittilivet.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

15 februari 2009 09:21

Det är så svårt med att bra namn! Hade misskittykat blogg innan och creative cribs, men de levde en vecka var innan jag tog bort dem. MFP kan du ju förkorta bloggnamnet till om du vill ha mrs flower power. Vilken domän vill du blogga från? Du skriver så bra att du borde ju få pengar för att blogga istället för betala! Fråga nåt företag ;)
Älskar när man säger ginger om rödhåriga på engelska, kanske kan va nåt att balnda in i ordlekarna ? ;)

http://pinkfriday.blogg.se

 
Ingen bild

Persil,ja

15 februari 2009 09:52

Anki: Jag kikade in där, men man var tvungen att ha 5000 besök för att komma i fråga för betalning... Men betalning är ju bra!!!

Pia Plupp: Ja, det är sant! ;D Fast jag är i den åldern då man är glad för ALLA (manliga) beundrare!

Lisa: Tack för beröm och tips! Är skitdålig på att sälja och särskilt mig själv, en brist jag har men jag borde kanske försöka!

 
Andie

Andie

15 februari 2009 13:58

Tja om du ska flytta kan jag rekomendera wordpress.com eller wordpress.org. Eller du kanske vill ha en egen domänadress?
Fnissade i alla fall till när jag läste en av dina funderingar kring blogg namn The homosapien zoo?. Skitbra! Men Mrs Flower Power är också bra.
Och visst kan det vara jobbigt att flytta och lära sig något nytt men det kan också vara totalvärt det i det långa loppet.

Och tankarna kring dina läsares ålder, jag måste nog vara en wannabe käring i så fall, för jag är under trettio. :-D

http://www.upinmytree.wordpress.com

 
Ingen bild

Josefin

15 februari 2009 14:23

Nitton år och två dagar gammal är jag. Ändå sitter jag som klistrad vid din blog varenda dag!

 
Ingen bild

Persil,ja

15 februari 2009 14:47

Josefin: Vet du! det gläder mig enormt!!!! ;D

 
Ingen bild

Persil,ja

15 februari 2009 14:48

Andie: har inte tänkt så mycket. Tycker blogspot har snygga och bra med klickbara bilder. Men jag vet inte...

 
Catarina

Catarina

15 februari 2009 15:28

Förundras lite över att alla förslag var på engelska men det som poppade upp i min skalle funkar bättre på svenska. Turkosa Drömmar.
Behöver ju bara läsa igenom inlägget om Triss-vinsten *s*

http://batmamma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

15 februari 2009 15:31

Catarina: RIKTIGT Bra!!!!

 
Ingen bild

Karolina

15 februari 2009 18:29

Vad är det för fel på Persilja och fyrbarnsmamman?! Bättre namn får man leta efter, unika namn, namn som väcker nyfikenhet hos en läsare! Namn som Pink Friday är pretansiöst och andefattigt!

 
Ingen bild

Liskoplisko

15 februari 2009 21:09

det är MILF:arnas år i år, visste du inte det? Så mitt förslag är Gingermilfen pysslar... (hehe)

 
Ingen bild

Persil,ja

15 februari 2009 21:13

Liskoplisko: MILFarnas år! Jovisst! Den var bra!
Gingermilfen pysslar---den var dåååååååålig!
Varför inte heta The Milf! Jag menar blygsamhet är ju inte min grej! ;D

 
Catarina

Catarina

16 februari 2009 12:59

Tackar :)

The Milf! komplett med utropstecken är ju bra men kan leda till konstiga hits på google etc *s*

http://batmamma.bloggagratis.se

 
Stora E

Stora E

18 februari 2009 08:58

Jag vet hur roligt det är som hemmamamma att tjäna lite extrapengar... Varför satsar du inte på lite annonser i en blogspot-blogg? Vi läsare är så himla förtjusta i just dig så vi skulle inte alls bli distraherade. Vi lovar!

Dina tapetseringar är helt underbara. Tapeterna är helt fantastiska. Dyra rullar de där, men jisses vad mycket glädje de sprider. Kram!

http://www.mammanihuset.blogspot.com

 
dejtingsajter

dejtingsajter

26 september 2011 13:23

Bra tips, stora resurser. Tack

http://www.flirting.se/dejtingsajt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se