Direktlänk till inlägg 6 februari 2009

DÄR SATT DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Av Persilja - 6 februari 2009 18:33

Jiiihaaaa!!!!! Tjoho!!!!!!!!! NU är jag nöjd. TOKNÖJD!!!!

Såååå nöjdnöjdnöjd!!!!!

Jag lyssnade på min inre röst, skippade all tvekan och slog till. Och då blev jag så här nöjd.

Pffuuuuuiiiiii! Såååååå skööööööönt!!!!

Jag fick mina röda luckor till slut. Hahahaha! Ni som följt köksrenoveringen från scratch kanske minns att jag hela tiden var ute efter röda luckor. Men så blev det rosa och sen blått. Men NU!RÖTT!!!!!!!

Och tapeten är så härlig för den skiftar efter hur ljuset faller. Ibland är den bara helröd, ibland röd med rosa blomslingor. 

Jag TOKälskar den!!!


Jag går in i köket och hjärtat hoppar till av glädje. Ja, nu har jag inte haft dem så många sekunder...hahaha! Men ni fattar känslan.

Jag kände mig tvungen att fota och lägga ut omgående. Så bortse från allt stök runt om. Sen när jag snyggat till och kanske flyttat runt burkar och så för att få den optimala snyggheten så kommer det att vara kalassnyggt! Även för andras ögon än mina nyförälskade halvblinda.Jag fotade nerifrån Pommacs perspektiv.

Jo, jag gillar det från hans horisont också!

Så småningom, när det blir varmare ute ska jag måla träet runtom med vit linoljefärg. Men det funkar helt klart med träet också eftersom kontrasterna inte blev så stora.

Åååå vad bra att jag lyssnade på den där inre rösten som sa att det inte var bra igår.

Som fick mig att riva bort skiten och börja om. Tänk om jag inte gjort det. Om jag istället tänkt "men jag har ju lagt ner så mycket jobb med att klippa ut blommor och klistra på dem, och måla och fixa".

Vilken tur att jag gick på magkänslan som sa mig att jag aldrig skulle bli nöjd med det där mjäkiga plottret jag skapade. Vilken tur att jag gjorde så att jag fick uppleva den mycket härligare känslan att vara NÖJD. Att vara så nöjd så att magen svirrar. DET är värt massor.

HURRA!!!!!!!

Jag är så NÖJD! Jippi!!!!!!Tjooohoooo!!!!

 
 
Ingen bild

ulrika

6 februari 2009 18:51

JAAA!!!! där satt den! skitbra!

 
Ingen bild

mimsons

6 februari 2009 18:57

GRATTIS! Det blev jättebra! Man sk agå på magkänslan!!

 
Ingen bild

Lotti

6 februari 2009 19:29

JAAAA! Jättefin! Jag förstår att du är supernöjd - det är en riktig persiljatapet. Jättefin med sina skiftningar mellan rött och rosa. Lycka till med fiffningen i köket nu när det där är klart! Förresten - vad flitig du varit.

Vad söta ni var i likadana joggingoverallsjackor!! :-) Tänktvärt värre - ingen mer än jag kan göra mig lycklig. Det är lätt att glömma.

Nu ska äldsta sonen, hans flickvän och jag dricka kaffe på maten.

Trevlig helg och kramar från mig!

 
Andie

Andie

6 februari 2009 20:40

Waow- och trumpet fanfar! Det blev ju jättesnyggt måste erkänna att jag tyckte detta var mycket snyggare än din förra skapelse även om jag gillade din påhittighet.
Superduper snyggt!

http://www.upinmytree.wordpress.com

 
Cel'Dara

Cel'Dara

6 februari 2009 21:52

Jag säger bara en sak: URSNYGGT!

http://celdara.blogspot.com

 
Ingen bild

Ming Ching

7 februari 2009 09:56

Tjusigt bruden!
Gillade den blå oxå, men det här passar bättre till köket i övrigt. O man MÅSTE pröva - hur ska man annars veta?

Tänk på Thomas Edison som gjorde närmare 2000 försök innan han kom på hur han skulle konstruera en glödlampa. Då man under tiden antydde att han skulle ha misslyckats hävdade han bestämt att han enbart kommit på 1600 sätt att INTE göra en glödlampa på! Snacka om uthållighet!

Själv stickar jag glatt 6 sockor (o repar upp) innan jag kommer fram till den ultimata lösningen, men nu sitter de som en smäck oxå!

 
teolinda

teolinda

7 februari 2009 18:38

Tjohooo tillbaka Persilja...

en som inte följt dig så länge...men förstår känslan...mycket väl...

http://teolinda.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards