Direktlänk till inlägg 6 februari 2009

Samlar mig.

Av Persilja - 6 februari 2009 09:12

Samlar mig inför nya stordåd. Detta var ett bakslag. Ett sånt som gör att man tar nya tag. Försöker nu finna mig själv igen efter det mysko irrandet i blomgirlandernas land. Hur tänkte jag???

Letade lite inspiration på nätet. På flickr.com.

Jisses vad lätt det är att fastna där. Men det ger massor av inspiration och man blir bra på att se vad man gillar av allt som finns att välja på. Där finns verkligen inte bara EN stil. Utan miljoner. Så det gäller att veta vad man tycker. 

De här två bilderna som jag lånat gillar jag skarpt. Det är färgglatt och vackert. Och personligt. Lite slumpmässigt.

Jag har en ny idé om köksluckorna men blev lite feg nu. Måste låta det sjunka in lite mer innan jag kastar mig ut igen. Så nån gång i helgen, när ledig stund ges-DÅ ska jag göra något. Fast just nu vet jag inte vad. Det jag vet är att när jag nu har chansen att verkligen göra vad jag vill, då ska jag inte låta det bli nåt fegt, blekt meningslöst. Nä, jag ska ta i. Så att jag får min woawkänsla.  Jäpp!


 
 
Gry

Gry

6 februari 2009 09:35

Jag är säker på att det kommer. Plötsligt trillar poletten ner ;-) och allt blir bara sååå självklart för dig.

KRAM

http://www.baragry.blogspot.com

 
Drops

Drops

6 februari 2009 10:14

Oi oi oi...
Du da...
Men det er jo bare ved å gjøre slike prosjekter at kreativiteten får utløp vettu...
Mye frem og litt bitte litt tilbake...Vet hvor fort det kan gå i svingene noen ganger...Når kreativiteten bare løper løpsk..Hi hi...Det blir nok bra skal du se...
Lykke til Thi-hi=)
Klem fra Drops

http://ninasdrops.blogspot.com

 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

6 februari 2009 10:19

Jeg har fulgt dine køkken-skabs-frustrationer på sidelinien, men ikke fået kommenteret på dem.
De VAR fine ja, men jeg forstår godt du rev tapeten af igen. For de var ligesom ikke "dig". De var for "fine" og "sarte". Så som sagt, jeg forstår dig virkelig godt.

Jeg er spændt på hvad din nye ide er. Måske du skal male dem gule :-) Eller røde med prikker ?.
Jeg havde engang et knaldgult køkken. Det var herligt husker jeg. Her må jeg ikke male, for huset er ikke vores (vi lejer det bare).

Jeg har weekend nu. Jeg har lyst at lave en masse, men ved snart ikke hvor jeg skal starte. Noget bliver det vel til :-)

Forresten, jeg har ikke glemt tavlen til dig, har bare ikke fået den sendt afsted endnu - men skal få det gjort snarest. Måske vi skal lave en lille byttehandel igen ?

Stort klem Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

6 februari 2009 10:25

Deppa inte över köks luckorna, jag gillar att du är spontan, bättre att göra något än inget :) Bättre att köra på än mesa. Ibland blir det fel men tänkt va mycket du får gjort hela tiden. I min familj brukar vi skoja om att det går inte vänta med nåt när det kommer till min mor och mej ;)

Ska du tapetsera igen? Blir säkert super bra! Du kan ju alltid måla på tapeterna sedan om du vill ha en färg (eller tavla eller mönster ;). Köra utan luckor och måla inne skåpet i en härlig färg? så länge. ha fina papper och sådant?

Älskar och läsa din blogg för den är så personlig, själv är jag sjukt mesig och skriver väldigt kort. Har tv varit hos dig än? hade varit super skoj och se vad de filma :)

Flickr är livs farligt! Nä nu ska jag till stan, ha de super gott :) I digg you!

http://pinkfriday

 
Ingen bild

Persil,ja

6 februari 2009 13:05

Gry: Tyvärr trillar det ner så många poletter för mig så jag har svårt att veta vilken som gäller...hahaha Menjag är inte så orolig. ;D

Drops: Tack för peppningen!!!!

Maria: Jag är själv spänd på mina nya idéer. Fniss! Ja, tavlan ja...den hade jag också glömt lite. Men vi idkar GÄRNA byten så slipper vi tjorva med banköverföringar. Har du några önskemål? Kanske något som jag kan köpa i Sverige eller nåt ur min dåligt sorterade butik eller något annat....vi kan mejlas!!!

Lisa :Tack! Dina ord peppar mig ! Du är en stor inspiration för mig och att du blir inspirerad av mig är ju glädjande!!! Då får jag ge tillbaka lite! Ja, dina tips på flickr var goooodis!!!
I diggidiggidigg you too!!!

 
Ingen bild

maria

6 februari 2009 14:21

den översta bilden,mmm underbart!!!
äh nu hinner jag inte skriva mer,bebis gråter.
men du... det var nog bra ändå att du tog bort tapeten.
det var nån som beskrev det så rätt,att det inte riktigt passade till resten av köket,den var kanske lite för mild.
jag gillade det men det ska ju kännas rätt hela vägen.
ha det bra

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards