Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Juryns val.

Av Persilja - 31 januari 2009 18:37

Ja då har jag valt ut några kandidater.

Den här bilden gillar jag för att det ser så himla hemtrevligt ut. Den gröna skåpen som rymmer både stereon, cd-skivor och lite porslin, duken i indisk stil och så den lilaröda gardinen, allt sammantaget sätter igång min fantasi, mitt pirr, jag vill hälsa på där, lyssna vilken musik som spelas, smaka på maten som äts vid bordet och kika ut genom fönstret.


Den här bilden har jag valt för att den ser så glad ut. Här är kreativa hörnan beredd så fort andan faller på. Här finns tyger, pennor och allt som behövs när lusten till pyssel faller på. Gillar färgerna som använts, rosa,lila och rött,  och pricken över i är gardinen med röda prickar.


Här föll jag pladask för både tapeten och ramarna med temat guld som binder ihop. Här får jag genast lust att se hur resten av hemmet ser ut. Det här fria broderiet talar direkt till mig. Applikationer, broderier i en härlig stil. Det andas massor av kreativitet som ger mig massor av pirr.

 Här får jag pirr av mönstermixen och färgerna. Att klä in ett bakbord i vaxduk är så smart. Jag gillar tandborstmuggen i emalj fylld av tandborstar. Jag ser liv och rörelse efter en stor familj. Här tvättar man och duschar och borstar tänderna och byter blöjor och pussar magar och trivs.

 Här vaknade min tapetnerv till liv. Jag älskar mönstrade tapeter och i synnerhet tapeter med 70-tals motiv. Den här är bara såååå snygg!!!




Ett kök med ovanlig planlösning. Jag älskar den svarta bänkskivan med infälld häll och lamporna i aluminium till.


Det här sovrummet vill jag vakna upp i. Att ägarinnan dessutom är barnmorska gör ju inte saken sämre. Jag älskar när man kan se personliga detaljer hos andra.  Här är massor av personlighet!!!

Ja, det var mina kandidater.

Nu ska juryn (jag och min mage) överlägga.

Vi återkommer.

Till alla ni som inte blev utvalda vill jag bara säga att det inte beror på att jag inte tycker om era bilder. Tvärtom, jag älskar alla fina bilder jag fått in. Men jag var tvungen att välja. Pirr är lite färskvara och hos en del av er har jag redan varit och dräglat i tid och otid så att jag nästan pirrat sönder. (Ni vet vilka ni är.)

Men nu väntar juryns arbete.

 


 
 
Christina W

Christina W

31 januari 2009 19:18

Det var minst lika spännande att se bilderna som att se de val du gjort

http://metrobloggen.se/godmat

 
Tant Grön

Tant Grön

31 januari 2009 20:21

Men Persilja då! Det var lite många kandidater. Jag förstår dock att det måste vara svårt att välja när du har fått så många pirriga bidrag. Jag är störtförälskad i tavelväggen, tapeten är helt fantastisk. Jag håller på med lite tapetsering här hemma nu i skrivande stund. Det går långsamt. Det fick bli en sån där väggutslätande tapet iaf. Den enorma spackelhinken kommer gå åt till annat, vi har ju ett helt källarplan att inreda med en sån där hemsk nättapet från typ 60-talet, den måste bara bort, bort, bort! Det ser ut som brunt garn i smått rutmönster, kanske låter finare än vad det är. Det är iaf en riktig ljusslukare. Lycka till jakten på det ultimata pirret!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards