Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

TÄVLING!!!

Av Persilja - 23 januari 2009 08:45

Bort med alla förkylningsbaciller och skit. NU ska jag pigga upp mig själv med en TÄVLING!


Ni vet den här boken som hyllas bland inredningsbloggar runt om i världen.

Den här ja! Domino. Baserad på en /amerikansk?) tidskrift med samma namn.

Jag gick på allas entusiasm och klickade hem den i tron att det var något för mig, men till min stora besvikelse tyckte jag inte alls om den.

Nu har ju jag lite speciell läggning och har svårt för såna här böcker som framställer inredning på ett pedagogiskt sätt. Den här boken gör det. Den har delat upp allt i olika rum och så är det tips på möbler och stilar och så vidare. Alldeles för mycket "så gör du" för en fritänkare som mig. (Jag ÄR skadad jag vet!)

Men boken dignar av vackra bilder. Det är ju främst en bilderbok så jag tror definitivt att många tycker om den. Den hyllas till höger och vänster så bara för att den får dåliga rescensioner av mig betyder det inte att den är dålig. Jag tycker den är fin, men retar mig på pekpinnestilen. (Som egentligen inte finns annat än i min skadade hjärna...)

Nu kan DU vinna den!

Det enda du behöver göra är att mejla mig en eller gärna flera bilder från ditt hem. Något du gillar särskilt mycket, eller något du tror jag gillar, eller något du gjort efter inspiration hos mig, eller vad som helst! Stök går också bra! Inredningsbilder helt enkelt.

Minska ner dem till hyfsad storlek så att min mejlbox inte blir övertung.

Skriv om det är okej att jag lånar bilden i min blogg. Om det är något som ger mig inspiration vill jag gärna skriva om det. Jag lovar att inte använda någon bild utan tillstånd från dig som skickat den.

Nå kom igen då! Mejla bilder nu!

Den som skickar den bild som ger mig MEST pirr i magen vinner boken. Det betyder att det inte alls behöver vara nåt tjusigt perfekt hus eller våning. Jag gillar personlighet och färg och egna lösningar men man vet aldrig vad jag faller för. Jag tycker om att vidga mina vyer så tveka inte om du har helt annan stil än jag. En vacker bild på vad som helst kan väcka min inpiration, så allt är välkommet! Glöm inte att skriva ditt namn och din adress. Eller förresten det kan vi ta sen när du vunnit. Den som vinner meddelar jag via mejl och då kan jag ta adressen.

Och det här blev den konstigaste tävling jag sett. Ni får läsa en hel roman för att fatta vad det går ut på. Men sån är jag. Pedagogik och jag har aldrig kommit överens. Omständlig är mitt mellannamn.

Så!

Nu är tävlingen igång!

Mejladressen: persiljekvist@gmail.com

 
 
Magnus

Magnus

23 januari 2009 11:08

Har också fått tillfälle att bläddra igenom den. Och den var inte särskilt imponerande... Visst, det är fina bilder och så där... men mitt hem får hellre vara snyggt och rent än en massa kraffs överallt.

http://magnuswikberg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Åsa

23 januari 2009 11:59

Håller på att bli frisk från influensa eller dylikt så jag passar på att vara med o tävla, så jag piggar upp mig lite :-)

 
Ingen bild

Persil,ja

23 januari 2009 13:11

Magnus: Ditt hem ska vara som du gillar det, det är det enda viktiga!

ÅSa: SKOJ!!! Jippie! Två tävlande hittills!

 
kardemomme

kardemomme

23 januari 2009 13:26

Æsj og fy for influensaen som har spredd seg over alt..I dag er vi endelig litt bedre men tilbringer dagen i fred og ro hjemme og håper at alt skal være overstått i løpet av helegn..
Så mange fine bilder du har lagt ut siden sist! Og så herlig elefant du har sydd!!!
Fargene var jo helt fantastiske og jeg skjønner godt at 12 åringen kastet seg over den ;)Ønsker deg en fin helg med frisk familie..jeg humret over beskrivelsen av syke menn inne hos meg..Du tok det på kornet Persilja hihi!!! Klem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Lisan

Lisan

23 januari 2009 15:12

Ja nog måste man väl va me! Synd att minn skit kamera tar sånna piss bilder;) Har du något stopp datum? Så man vet hur länge man har på sig...

Krya på er

http://www.grisstian.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards