Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

En slocknad passion.

Av Persilja - 13 januari 2009 14:22

Under livets resa har jag ibland haft en del genant bagage nedpackat.

En del passioner.

Jag får ibland passioner för olika saker och de kan så här efteråt ibland te sig obegripliga. 

En av de mest obegripliga passioner jag haft är min kärlek till Gerard Depardieu.

Som jag avgudade honom.

Jag såg allt jag kom över med honom. Det här var ju före internet och före dvd:er och nästan före VHS:ernas tid. Jag var en passionerad filmälskare och spelade in allt jag kom över och då särskilt filmer med just Gerard Depardieu.

Det finns säkert fler än mig som haft honom som idol eftersom han blivit en så stor stjärna.

Men likväl ter det sig lätt obegripligt i dag att jag som ung kvinna var så förtjust i honom.

Andra i min ålder gillade pojkband eller unga filmstjärnor men jag, jag föll för den här knölen.

Idag tycker jag att han inte är mer än en knöl. En stor knöl liksom. Urtypen för knöl. Jag säger inte att han beter sig som en sådan. Jag vet inget om honom idag. Jag bara känner inte mer för honom än för en knöl.

Så här ser han visst ut idag...

Inte nu för att utseendet spelar någon roll. Bildskön har han ju aldrig varit.

Han hade något annat som jag såg.

Men det ser jag inte längre.

Passionen är ju över. 
 
Lotten

Lotten

13 januari 2009 15:30

Ha, ha.... ja han ser onekligen ut som en knöl idag! Jag var handlöst förälskad i Harrison Ford som "Han Solo" i "Star Wars".... han är fin än idag tycker jag!

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Catja

Catja

13 januari 2009 16:33

Kollade på inlägget där du tapetserat allt! Hihi! :) Men du, var får du all tapet ifrån? Köper du en massa tapet hela tiden? Hihi! :) Komstig fråga kanske, men jag kom på mig själv med att undra! :P

http://catjaa.bloggagratis.se

 
trollpackan

trollpackan

13 januari 2009 17:31

Vad skönt att det har gått över!*fniss*
Jag kan förstå varför;)

http://trollpackan

 
Ingen bild

Carina

13 januari 2009 18:30

Säger bara en sak - 1900, av Bertolucci.

 
Ingen bild

Persil,ja

13 januari 2009 18:33

Lotten: Ja, han har nog "hållt" lite bättre...

Catja: Jag köper faktiskt rullar lite då och då. En skada jag lider av. ;D Fast jag har också kommit över tapetprover.

Trollpackan: Haha! Förstår du????? ;D

Carina: Exactly!!!

 
Bagarberta

Bagarberta

13 januari 2009 19:33

Har du film 4 kanalen. Då kan du se på honom imorgon mitt på dagen i Minons källa - tror jag filmen hette....näj!!! Han dog ju för 17 i första filmen som hette Jean de Florette.

Se där ännu en gemensam nämnare mellan dig och mig. :-)

http://blogg.passagen.se/sonbjo

 
Ingen bild

Persil,ja

13 januari 2009 21:52

Bagarberta: Nej jag har inte det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se