Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

På fall.

Av Persilja - 13 januari 2009 12:27

 Såna här bilder kan få mig på fall. Jag faller för vita golv.För aldrig lyser ju färgen på annat så mycket som när det är vitt omkring. MEN jag ska inte ha vita golv. Det är golv för städfantaster och någon sån kan jag ALDRIG erkänna mig som. Tyvärr.

Så smutsgrå golv kan nog passa bättre hos oss. Men det är väl också fint? 

 
 
agata

agata

13 januari 2009 13:13

Japp. Smutsgrått blir minst lika bra! Betänk att den mest optimala färgen när man jobbar med bilder är grått, så då måste det ju ge en fin bakgrund till färg av allehanda slag!

http://agata99.blogspot.com

 
Synne

Synne

13 januari 2009 14:03

Hej Persilja.
Nu är det länge, länge sen jag besökte dig. Men orken och lusten finns inte riktigt kvar...
Men har nu läst ikapp din blogg.
Först vill jag bara säga ett jätte GRATTIS till vinsten. Den har du förtjänat.

Så många fina bilder du lagt ut.
Det där med kameran känner jag igen.
Har en annan bloggkompis som råkat ut för exakt det samma som du. Det är samma tillvägagångssätt så du är inte ensam.

Ska få iväg en packe snart. Maken får ta den med sig på jobbet. Då vet jag att den kommer iväg. Han jobbar ju på posten hehe....
Nu ska jag försöka hinna ut en sväng i solen.
Innan den försvinner.
Kramen och pözzen från nabolandet.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Synne

Synne

13 januari 2009 14:03

Glömde ju...
Hur går det undulaten?

http://nabolandet.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

13 januari 2009 19:49

Grattis till utökningen av familjen :-)

Tack så mycket för tipset om tapetproverna, gick genast in på sidan å kikade. Hittade dock inget som jag tyckte passade till sängen, har man en bild så har man, men det är löst nu. Jag gick helt enkelt till morfar och berättade om tapeten som hans äldsta barnbarn valt ut till sängen som han köpte till henne i födelsedagspressent. Det funkade, han föll som en fura och nu är den perfekta tapeten beställd :-) Kvinnlig list, kallas det, hi, hi! Jo, för det hade inte funkat lika bra med mormor!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

13 januari 2009 19:53

Det tänkte jag inte på, med vita golv, att jag skulle behöva städa mycket. Jag hade faktiskt planer på att måla golvet vitt i köket, men jag får nog tänka om, för där är det ju som mest stökigt. Där lagas det ju mat flera gånger om dagen och vi har ju SMÅ barn. Hmmm...

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

13 januari 2009 19:53

Grönt kanske? :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Tyra Tok

Tyra Tok

13 januari 2009 20:05

Nej men precis, vem vill städa bort livet!
Här är det träfärgade golv som gäller, fast tussarna av hundhår syns ju ändå.
Fast inte lika klart som på vita golv som jag hade förut, aldrig mer!
Hoppas undulaten acklimatiserar sej.

http://tyratok.blogg.se

 
Ingen bild

Persil,ja

13 januari 2009 22:10

Synne: Kanske bäst att köpa kameror över disk...lokalt.

Tant Grön: Vilken bra morfar!!! Nä, vita golv med småbarn...då ska man gilla att både dammsuga och skura. Fast det är jäkligt snyggt! Men gick det att måla ditt golv? Jag har faktiskt funderat på grönt golv...men inte fått maken helt övertygad och min konservative far har dumförklarat mig (om jag målar grönt) Bara det gör ju att ja verkligen triggas att måla det grönt, :D

Tyra Tok: Nej ingen tok gillar väl det?

 
Tant Grön

Tant Grön

13 januari 2009 22:44

Det är laminat tror jag, men med rätt färg så ska det nog funka. Ska dock rådfråga en färgaffär innan jag börjar :-) Helst skulle jag ju vilja ha ett riktigt trägolv men det är för mycket jobb, det måste vara något jag klarar själv, mannen hjälper aldrig till med renovering. Jo en gång fick jag honom att riva ner ett av våra innertak, jag får så lätt inflammation i armbågen vid tunga arbeten, därför är jag helt bestärt över det faktum att väggarna i vardagsrummet måste bredspacklas innan mina fina tapeter kan sättas upp. Bredspackling är INTE bra för mina armbågar :-(

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se