Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Det väntas tillökning i familjen!

Av Persilja - 12 januari 2009 12:13

Japp!

Kanske blir det idag, kanske en annan dag. Sånt kan man inte så noga veta. 

Hemmet är redo iallafall.

Jag pratar förstås om en undulat! Vad trodde ni?

Buren hittade vi begagnad igår för 300 kronor.

Alla undulater som bott hos mig/oss genom åren har fått flyga ganska fritt men haft buren som sin bas. Det dövar mitt samvete att ta mig friheten att sätta ett djur i bur. 

Jag är lite underlig. Älskar djur och vill så hemskt gärna ha ett hem fyllt med husdjur, men samtidigt har jag dåligt samvete för att jag "äger" ett djur. En del förstår inte det här, men jag vet att det finns likasinnade därute. Samtidigt tycker jag att djuren ger mig så mycket, så jag har svårt att avstå av idealistiska skäl. Jag kommer runt detta genom att tänka att när det nu ändå finns hundar, fåglar osv till salu så är det ju bättre att jag räddar det från en sämre djurägare än jag. Någon som kanske ledsnar efter ett tag och ger hunden vidare. Jag är trofast. Flyttar ett djur hit så stannar det. Det ska i såfall vara om något av barnen blir svårt sjuka av att ha djuret omkring sig, då måste jag ju försöka omplacera det. 

Men när jag går in i ett djurägande är det med det största allvar!

Så vi får se om det finns några små ungar inne i dag. Annars får vi vänta.

Spännande!!!

 
 
Losarinas mor

Losarinas mor

12 januari 2009 12:42

Spændende :-)
Det er nu også dejligt at leve med dyr- de bringer liv og spreder glæde.

http://wwwkrlighedsagdelosarinasmor.blogspot.com

 
Lisan

Lisan

12 januari 2009 13:39

Åhh, vad spännande! Visst är det ju härligt med stor familj av blandade arter;) och vilken fin bur, rena rama fyndet.

http://www.grisstian.blogspot.com

 
jessica

jessica

12 januari 2009 13:59

Åh, jag förstår tanken - för det är ju en märklig grej att husdjur men en för mig mer främmande är att ha för uppfödning och slakt som den veggie jag är. Men små fåglar som flyger fritt i ett trevligt hem är bättre än livet i en djuraffär. Kram

http://www.funkisfamiljen.blogspot.com

 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

12 januari 2009 14:53

Nå er det lenge siden jeg har lagt inn igjen en kommentar inne hos deg, men jeg følger med :). Kramkram

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
elaina

elaina

12 januari 2009 18:30

Så SKOJjigt!
Buren ser lagom rymlig ut för två undisar å flera sorters pinnar i olika höjd är bra. Bäst är äppelgrenar med oregelbunden tjocklek så dom får gymnastisera fotgreppet OCH gnaga av "barken" eller vad det nu heter på löv- å frukt-träd...
=o)
ps: Hoppas ni hittar några pigga ungar!

http://elaina.bloggagratis.se/2009/01/12/1276061-b

 
kicki

kicki

12 januari 2009 19:14

Nu fick jag en sån där desjavo...vet inte hur det stavas, men du förstår va...vi hade undulater när jag var liten, min hette Kvitter...ja vi hade varsin då förståss, vi är 4 syskon...min undulat fick undulatbarn, å herre gud va sött, det blev, till att börja med var de inte vackra...jag ser verkligen framemot dina bebisar snart..kramen på dej

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
Ingen bild

Persil,ja

13 januari 2009 22:17

Losarinas mor: Ja, de gör ju det!!!

Lisan: Familj med blandade arter. Kul. Gillar den tolkningen. FÖr det är så vi ser dem alla familjemedlemmar och inget annat.

Jessica: Jag har också svårt för uppfödning av djur som enbart ska ätas upp. Hur kan vi bara??? Vad ger oss den rätten????? Helt vansinnigt. Ska skaffa höns också, så att vi får äta ägg som inte stressats fram i obehagliga äggfabriker. Jag har varit vegetarian i några år men återgick till kött, försöker dock mest äta vilt. Men är definitivt en av bovarna som skapar köttfabriker. Ständigt dåligt samvete för det!

DilldallNina: Kram du oxå!

Elaina: Jag har inget äppelträd men en knotig rönn...

Kciki: Oj, fyra undulater vilket tjatter! Vad mysigt! Det är så hemtrevligt!!! Det stavas deja´vu tror jag...:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se