Direktlänk till inlägg 5 december 2008

Dinosaurierdräkter.

Av Persilja - 5 december 2008 19:51

Med en framförhållning lika med noll får jag vara glad över min skaparförmåga.

Med symaskin och ett par gamla urvuxna byxor fixade det sig iallafall.

Dottern ska vara med på en gymnastikuppvisning i morgon och jag har totalt glömt bort det. Jag vet inte vad det är med min hjärna-nära en krasch eller? För mycket i huvudet antagligen, fast ärligt talat känns det mest tomt.

Nåväl, av två linnen med Hello Kitty på, två par vita tights och lite tyg blev det två fina dräkter på temat dinosaurie.Det blev oväntat bra faktiskt! Baktill får man iallafall lite dinosaurieassociationer.

Men viktigast av allt är att tjejerna är nöjda. De leker just nu för fullt med dräkterna på. 


 
 
Ingen bild

maria

5 december 2008 20:20

super coolt!!
dom kommer vara klart snyggaste dinosarna.
man är glad för att den kreativa hjärnan är på när
komihågallt hjärnan är av.
kram

 
Lisan

Lisan

5 december 2008 22:04

Iiihh, tänk om jag kunde sy. Det är sånt här jag vill kunna göra. Trolla fram dräkter åt barnen, wow. DÅ kanske jag kunde känna mig som en bra mamma.

http://www.grisstian.blogspot.com

 
Linda

Linda

6 december 2008 12:59

Coolt!!

http://liteeljest.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se