Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Totally NUTS!!! Inte för stilrena!

Av Persilja - 28 november 2008 12:59

På morgonen hade dottern och Pommac som vanligt en mysstund. En efter en droppar barnen nerför trappan och allihopa börjar med att kramas med Pommac. Han njuuuuuuter. Han lägger faktiskt tassen runt om sådär,  det kanske ser arrangerat ut. Han är väldigt mycket för att lägga upp sina björntassar på oss. Kärleksfullt. Klia mig. Klappa mig. Mys med mig. Säger han med sin tasspåläggning.

Det måste vara kärlek banne mig!

Tavlor och bilder har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag älskar bilder. Kan inte se mig mätt på bilder. Så vår tavelvägg går inte av för hackor. Ni med vurm för vita, stilrena hem ska nog byta blogg nu. För detta är väl så långt från stiligt stilrent man kan komma. Det är en tavelvägg för en rörig själ som jag. Ja, även maken diggar den och barnen älskar den. Gladast är de för att deras alster hänger kloss i kloss med "riktiga" konstnärer. Sen är det några bilder som min pappa och min syster och min farfar målat. Det finns lite konstnärligt blod i släkten.

Totally crazy. För att balansera upp denna röriga vägg har jag på en annan vägg enbart den stora gröna tavlan. Lugnt och grönt och vackert. Och böckerna har jag sorterat i färg så att det också ger ett lugnt intryck.

Och i den gröna hyllan ska det stå ganska många vita lådor som också får försöka bilda ett lugn. Men just nu är det rörigt som attan här eftersom jag inte kan göra nåt förrän hyllan torkat klart.

Nu ska jag visa en av få prydnadssaker som finns i detta hus. Denna har dock klarat sig igenom alla rensningar och alla stilbyten. Det är en present från mina gymnasiekompisar. (Minns du Lotti?) Den är så söt så jag kan bara inte rensa bort den. Trots att "jag inte gillar prydnadssaker".

Men denna lilla voffsing ser så bevekande ut att den bor kvar.

 
 
Rebecka

Rebecka

28 november 2008 19:50

Totally crazy kanske men riktigt snyggt och personligt! :)

http://rebeckaverola.blogspot.com

 
linn

linn

28 november 2008 21:14

din vegg er helt perfekt!!

http://linnmarit.blogspot.com

 
Ingen bild

Persil,ja

28 november 2008 22:44

Rebecka: JA, kul att du tycker så!

Linn: Tack!!! Vad glad jag blir.

 
maria/frøkenfryd

maria/frøkenfryd

28 november 2008 22:46

Din billede væg er sååå utrolig lækker ! Hvis man dog bare kunne slå søm lige så let i væggene her, havde jeg gjort akkurat det samme. Det kan man desværre bare ikke ;-)

Det er sjovt når du inde ved mig skrive at jeg har en typisk dansk stil. For jeg ved ikke hvad det er typisk. Nogen mener det er sådan en lidt "skæv" og mærkelig stil som jeg har. Og andre mener det er sådan en hvid stil.
Hmmm, jeg er i hvert fald glad for det som det er - selvom man jo altid bliver ved og ved OG ved med at ændre lidt her og der. Flytter på møbler og så videre. men det kender du jo ;-)

Ønsker dig en rigtig god weekend,
klem Maria.

Ps: var helt vild med dit ondlæg om tiden der går, og hvordan vi bliver ældre uden selv at opdage det, hi hi.

http://marias-sted.blogspot.com

 
Rikke

Rikke

28 november 2008 22:49

Takk for pakken, elsker fargene på girlanderet =) Det er på plass i stua!

http://www.fargesirkelen.blogspot.com

 
mizziz

mizziz

28 november 2008 22:52

Jag tycker det alltid det är kul när man går sin egen väg.
Alltid den rätta vägen!

http://mizziz.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persil,ja

28 november 2008 22:59

Maria Fryd: Du ser väl din bild längst ner till vänster? Den gör sig i sällskap med mina familjealster! Jag är ingen expert på dansk stil egentligen. Men jag älskar det avslappnade, bohemiska, konstnärliga, egna, unika sättet som du inreder och det känns "danskt" för mig! :D

Rikke: Vad glad jag blir!

Mizziz: Alltid bästa vägen!

 
Mynta

Mynta

28 november 2008 23:30

Jag vill ju kunna stå NÄRA och begrunda varje tavla för sig!! Mina ögon faller ständigt först och främst på följande tavla:
Den som befinner sig under en tavla med bred, grön ram; en tavla med ljusgrön bakgrund och en röd...luva...? MYCKET intressant - tilltalar mig väldigt!
Detsamma gäller tavlan där en kvinna (?) sitter i ett fönster med en fågel(?!) och med trasmatta i förgrunden...
Är också väldigt nyfiken på den tavla som hänger ovanför tavlan med den tjocka guldramen - vad föreställer den? Några som sitter vid ett bord (?) - nattvardsscen...?
Gillar din tavelvägg jättemycket. Där finns ju hur mycket som helst att utforska!! Och många historier att berätta, gissar jag!!

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
cecilia löfholm

cecilia löfholm

29 november 2008 07:49

Förstår att hunden får stanna kvar! Den var ju hur söt som helst! Jag älskar också din tavelvägg! Det blir som "Hemmets galleri". Jag har ju "hall of fame" i min hall, med alla autografer på foton som jag samlat på mig under mina samlar år. När vi har gäster hemma, så stannar de alltid och tittar på den, och då får man berätta lite och sånt är alltid kul!
Kram cissi

http://zizzi-zizzi.blogspot.com

 
Annica

Annica

29 november 2008 12:16

Jag älskar konst och tavlor och ÄLSKAR när tavlorna hänger just som du hängt dem! Vi har också mycket tavlor, men sambon skulle få hysteriska anfall om jag hängde våra tavlor så... Men jag ska nog göra så i alla fall... He! He! Foton på barnen i enhetliga ramar kan han väl inte klaga på?

http://annicapannicka.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

30 november 2008 09:51

Jag älskar också bilder och så småningom ska jag också ha en tavelvägg, med målningar och bilder och teckningar "huller om buller" på ett snyggt sätt!
Man kan dock inte tro det när man kommer hem till mig idag. Att jag älskar tavlor och bilder.
För vi har en (1) tavla som sitter uppe på väggen.
Men jag har inte bott in mig ännu i huset! Måste hitta känslan först!

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards