Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Pyssel och basket.

Av Persilja - 22 november 2008 19:17

Med risk för att låta som en odrägligt hurtig mamma kan jag idag berätta att vi haft pysseldag.

Det började bra med att nästan alla var med. Efter ett litet tag var bara dottern med.

Hon höll ut länge faktiskt. 

Men efter mindre än en timme gav hon upp. En enda person satt i mer än fyra timmar och pysslade. Jäpp! Moi.

Pysslarnas drottning. Jag är verkligen barnsligt road av det!

Vi pysslade ett slott och en massa figurer.

Alla har glitter, pärlor och paljetter på sig.

Några hjärtan hanns också med.

Tänk förr, bara för några år sen, då var det jubel och hurrarop när jag ordnade pysseldag. Nu är det knappt någon som orkar delta. Samma blir det väl när vi ska baka pepparkakor. Fast det är klart då får man ju käka deg, det kanske lockar fortfarande.

Det är bara att inse, jag har inga små barn längre. 14, 12, 10 och 8 år har de faktiskt hunnit bli. När hände det??? 
 
Losarinas mor

Losarinas mor

22 november 2008 19:53

Fine fine ting !
Kan godt huske , da børnene pludselig ikke var så vilde med at klippe klistre, samle kastanier, bage brunekager osv. Alle de traditioner de før havde elsket. Jeg gjorde dem bare selv! Og ved du hvad, nu da de er voksne, så vil de gerne igen :-) Bare hold ud !

http://wwwkrlighedsagdelosarinasmor.blogspot.com

 
Rebecca

Rebecca

22 november 2008 20:14

Åhhh så mysigt.... Har precis börjat lägga undan lite toa samt hushållsrullar i en låda, så vi har till pyssel nu när det nalkas juletider. Tack för en underbar, kreativ, varm, mysig, inspirerande, givande och rolig blogg. Ser redan fram emot dina kommande inlägg!!

http://www.labettan.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

22 november 2008 20:52

Losarinas mor: Åh!Det var faktiskt riktigt uppmuntrande! Jag ser redan fram emot då de vill "återuppleva" barndomsminnena! :D

Rebecca: TACK! Vet du, det där värmde ända in!!!

 
Skogshuldran Titti

Skogshuldran Titti

22 november 2008 23:12

Ååå, sådär pysslade vi också, när Pilgrimmen, Alvprinsessan och Riddarjungfrun var små!
Vilket bra tips att hänga en ljusslinga inuti växthuset! Det ska vi pröva i år!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

 
Häxmamman

Häxmamman

23 november 2008 08:56

Sådant där pyssel ääälllssskkaarr yngste sonen...

Kika in här på länken på hans påskpyssel http://stickmonster.bloggagratis.se/2008/03/21/586047-lite-av-varje-pimpeltavling-paskpyssel-mm/

Ha en bra dag i ditt vackra hem/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

23 november 2008 16:31

Heisann Persilja :) Det er omtrent det samme som skjer her i huset i år! Den eldste på 18 er det ingen vits i å spørre en gang og 11-åringen foretrekker å tilbringe tiden med venninner selv om hun er kjempeglad i å klippe, lime og pusle!
Men jeg var jo akkurat på samme måten i den alderen...ifølge min mor ;)Ha en fin søndag :)

http://husetvedbekkene

 
mizziz

mizziz

23 november 2008 21:58

Tycker själv att det är så härligt när man tar fram pyssel lådan och barnen hopar sig runt den! Hoppas de aldrig blir stora ;)

http://mizziz.bloggagratis.se

 
Rebecka

Rebecka

24 november 2008 15:37

Vilken fin "julkrubba"! Inget trams med jesusbarn och lamm liksom, bara änglar och orientaliska vise män som är roligare att tillverka. :)

http://rebeckaverola.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se