Direktlänk till inlägg 17 november 2008

Present och fynd!

Av Persilja - 17 november 2008 12:17

Gissa om jag blev glad när jag kom hem och fann det här på köksbordet!

För en gångs skull behärskade jag mig och skyndade mig att fota innan jag slet upp paketet. 

Ååååå, underbara Kaspara! Hon ville lindra min pms genom att skänka mig ett tyg som jag fullständigt tokförälskat mig i. Jag har sett det hos henne och alltid beundrat det. Nu har hon skickat två STORA bitar till mig. Jag är så lycklig så jag dånar och pms:en törs inte knysta ens! (Rena rama knockouten på den! Den kanske aldrig kommer tillbaka!) Och så fick jag ett fint Kasparahjärta också i de finaste tyger!

Tack!!!

Det kanske är en liten turdag för mig idag! För på Röda Korset hittade jag för första gången på månader några tyger jag ville ha. Jättefina. Och en kandelaber som jag sökt länge och dessutom fem små värmeljusstakar eller vanliga ljusstakar i kristall för löjliga 5 kr styck. 

Kandelabern fick jag ge en femtilapp för.

Jag får se om jag faller för bloggtrenden att sprejmåla den! Kanske. Isåfall ROSA. Det vore coolt. Eller lila...

Vår Pommac har sin bädd i vardagsrummet. Har länge tänkt sy en resår på dubbelöverkastet jag vikt runt hans skumgummimadrass men det blir aldrig av.

När han bäddar (ni vet krafsar med tassarna och bökar för att knöla till den) så lossnar ofta tyget och då krafsar han gärna och biter sönder de oemotståndliga topparna på skumgummit. 

Så jag blev mycket glad då jag hittade en resårfrotté med gummiband som var i precis samma mått som hans kapade madrass för 15 pix. 

Fräsch och fin blåfärg. Och lätt att ta av och tvätta. Så byebye rosa knövel och välkomen ljusturkos frotté!

Förresten det där med turdag tar jag tillbaka. 

Lagade en avbiten tand i morse. Räkning: 1099 kronor. Bye bye tusenlapp!

 
 
T H E R R E fotoblogg

T H E R R E fotoblogg

17 november 2008 12:37

Rosa metallicfärg - JA JA JA !

http://www.therre.blogg.se

 
MAri

MAri

17 november 2008 13:37

oi, for en flott gave! Det fortjente du jammen ettersom du virkelig har den værste pms`en ever!! hihi :)

Det rosa/rød/lilla stoffet du har fyndat ser kjempefint ut! - og kandelaberen MÅ du spraye!

Tillykke med nybeddet seng Pommac :)

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

17 november 2008 14:30

Der er jo det lilla favorittstoffet! Koselig at det har havnet i nord-Sverige! Vi satser på at vi har jaget pms`en din på Lopphavet og at den aldri mer tør komme igjen!!!
Ha en fortsatt lykkedag!! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

17 november 2008 14:32

Glemte å si det; fantastiske stoff-funn du har gjort! Ser de for meg i Persilja-vesker!

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Lotten

Lotten

17 november 2008 16:16

Vilket härligt paket du fick! Tyget var underbart och hjärtat vet jag ju hur fint det är ;-) Vad fint det rosa-röda tyget var som du fyndade... och kandelabern!

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Lisan

Lisan

17 november 2008 17:31

Åhh, dom där värmeljusstakarna är ju riktiga klassiker. Tror att vi hade sånna på skolan. Riktigt roligt att se som igen. Fanns det fler? Kandelabern är ju wunderbar precis som den är men den kanske är ännu finare i en annan färg vad vet jag..

http://grisstian.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

17 november 2008 21:42

Therre: Ja, det vore coolt!

Mari: Ja, jag måste spreja! Visst!

Kaspara: Man kan ju alltid hoppas!!! Men kanske blir det så att jag ser kudden, och vips blir glad och mild... (Hehehe!)

Lotten: Ja, det lilarosa varfint men i sladdrig kvalitet.

Lisan: Ja!!!! Det är ju därifrån jag minns dem!!!! Vi hade också! Det fanns säkert 30 st!

 
Synne

Synne

18 november 2008 14:08

Det där med att få paket i posten är en lycka.
Ditt var ju fint med hjärtan på och allt.
Tyget inne i packen var så fint.
Tur du har så snälla vänner.
Smart det där du sydde till Pommac.
Ha en fin tisdagseftermiddag.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se