Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Mer vill ha!

Av Persilja - 9 november 2008 22:27

Dagen har varit absolut fulltecknad från scratch så nu har jag suttit och varvat ner en stund genom att surfa runt lite innan sängdags.

En webshop som skapar habegär är Urban Outfitters!

Två lyktor som inte skulle vara fel att ha på bron. (Trappen för er ickenorrlänningar.)

Sköna va?

Och den här skylten kunde gärna få flytta in! 
 
Gry

Gry

10 november 2008 08:14

I värmland ställer vi också lyktor och krukor på bron ;-) Hm... Urban Outfitters har jag hört om, men visste inte att det fanns Webbutik. Måste kolla, bums!

Jag tycker du ska kolla efter den gula bilen idag ;-)

PUSS

http://www.baragry.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

10 november 2008 08:21

God morgen :)Gårsdagen ble tilbragt i bilen..Rakk såvidt hjem og fikk slengt inn et innlegg på styrten før Robinson begynte..
Herlige lykter du har funnet fram..Jeg har så mange lykter fra før men får visst aldri nok..Så mange herligheter som står der ute og venter..Men best av alt likte jeg den solgule knaggrekka..Den kunne jeg ha tenkt meg i gangen!! Her I Oslo høljregner det i dag..All snøen er borte og det er mørkt nesten hele dagen..Håper det er bedre i din del av verden..Ha en fin mandag :D

http://husetvedbekken

 
T H E R R E fotoblogg

T H E R R E fotoblogg

10 november 2008 08:41

Den där gula skylten var ju som menad för dig! :P

http://www.therre.blogg.se

 
Tant Grön

Tant Grön

10 november 2008 10:17

Jag är ju gift med en norrlänning, och gud så lättpåverkad man är :-) Jag säger oxå bron nu, men ingen här förstår ju vad jag menar, så varför???

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilaj

11 november 2008 06:53

Gry: Gulabilen längtan är en av de bästa!

Kardemome: Här regnar också!

Therre; Ja, trots att jag "inte gillar gult".

Tant Grön: Haha! Någon som läste här trodde att jag hade en bro i trädgården. Typ Monets.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se