Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Crazy bag!

Av Persilja - 12 oktober 2008 19:14

Ibland undrar jag om världen är redo för mina konstiga väskor...?

Men jag försöker frälsa världen ifrån svart och vitt. Så gott jag kan! Här är det också frågan om rejält återbruk. Allt har varit något annat förut.

En kudde, ett skärp, ett lakan, en klänning. Voilá! Klart det blev en väska!  
 
Briggs lekehus

Briggs lekehus

12 oktober 2008 19:22

Jeg er iallefall klar for veskene dine!! :-) Kjempefin!

http://briggslekehus.blogspot.com

 
Ingen bild

Gry

12 oktober 2008 20:00

Galna, galna du.... hihi...

Puss

 
Louise

Louise

12 oktober 2008 20:02

Köpte en cool återbruksväska idag faktiskt, sydd av kaffepaket =)
Inhandlades på kyrkans tacksägelseauktion, gjord av en 70-årig dam med mycket fantasi.
Kram i höstrusket

http://solros.bloggagratis.se

 
Kathrin

Kathrin

12 oktober 2008 21:18

Hei du!
=)
Takker så mye for hyggelig hilsen i blogg-shopen min!
Da blir jeg så glad at jeg loggrer med halen jeg ikke har ;)

Du har en herlig blogg. Her spruter det over av kreativitet! =) ME LOVE.

kommer hit igjen. Kathrin.

http://dansparoser.blogspot.com

 
Nina

Nina

12 oktober 2008 21:20

Om verden ikke er klar for veskene dine - betyr det i så fall bare at du er forut for din tid. Store kunstere/tenkere har alltid gjort det vettu ;0). Jeg skulle gjerne hatt 1000 retrovesker jeg. "Diamantsting" (doble kryss) som er i det broderiet på veska har jeg undervist i på skolen MANGE ganger ;0).

Og du....så vakkert hår du har! Har du sett framsiden på nyeste Lantliv? Der er den en rødhåring modell som fikk meg til å tenke på deg.

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Cel'Dara

Cel'Dara

12 oktober 2008 23:28

I love it!!! Utan tvekan din snyggaste väska hittills. :-)

http://celdara.blogspot.com

 
Storeflittig

Storeflittig

12 oktober 2008 23:40

hallo i natten!
nå kjenner jeg formen kommer tilbake, jeg har greid å være inne på en liten bloggerunde! hurra! og gjett om jeg har vært her inne hos deg, og oppdatert meg siden sist:):)

du har en energi som overgår det meste jeg vet om. du har vært utrolig kreativ i det siste! elsker flere av veskene, og sminkeposene.

kjøkkenet har blitt uanstendig fint. virkelig knallgenialt!

gleder meg til å komme oftere innom, stor klem!

http://flittiglisene.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se