Direktlänk till inlägg 4 oktober 2008

Kalas och annat skoj.

Av Persilja - 4 oktober 2008 17:28

Dottern har varit på kalas hos två kompisar som slog ihop kalaset. De fick varsitt pennfodral som jag sydde på morgon. Jag hade nämligen glömt att köpa presenter åt dem igår.

Jag tror att de blev lika glada för dessa.

Maken målar fönster i garaget. Fönster vi plockat fram bakom en plywoodskiva.  Någon har någongång byggt för fönstret. När jag nyss blev ditkallad för att inspektera målningen blev jag glatt överraskad! Han hade målat fönsterfodrena turkosa och cerisa! Jag trodde förstås de skulle bli vita, som allt han målar brukar bli, men nu ville han skapa "pippilångstrumpkänsla" och hade alltså målat dem i två olika färger.

Kul! Haha!!!

Jag tror jag har närt en Kapten Långstrump vid min barm!

Hur ska detta sluta???

Vårt hus kommer ju att bli helknasigt! Han har ju alltid bromsat mig och nu släpper han också loss.

Det här blir skoj!

 
 
Tove

Tove

4 oktober 2008 20:02

Tenk å bare kunne sy et par bursdagsgaver på morrakvisten...:)
Og mannen din da, skal bli morsomt å se resultatet. Det er klart de etter årevis med påvirkning tar litt "skade", hihi.
Og butikken ligger ikke langt hjemmefra. Når jeg sykler hjemmefra om morgnen bruker jeg ca en halvtimer, men da sykler jeg først motsatt vei for å levere i barnehagen:) Så egentlig tar det 5 minutter å sykle. Men de minuttene kommer kanskje til å bli lengre og lengre jo kaldere det blir ute.. Butikken ligger midt i byen, i handlegata ( men det er et par store kjøpesenter i nærmeste omkrets også, grr, liker IKKE kjøpesentre)

Og du, beklager det med den genseren jeg bad deg holde av.. det har vært så mye de siste ukene. Men vil gjerne kikke litt nærmere i butikkene sine ganske snart, syntes jeg så en utrolig flott pute for ikke så mange dagene siden...

Klem

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
Ingen bild

Virrhönan Ulrica

4 oktober 2008 20:56

underbar gubbe du har erat hus är så härligt det är verkligen levande och personligt nått jag gillar själv har jag nån halvvariant då jag älskar saker men inte är någon pyssla hemma människa så det blir personlig men rörigt och inte alls så härligt färggrant som du har här är det mer blått och grönt som dominerar fast det är iof de finaste färgerna enligt mig sedan är jag ganska tråkigt bege och svartvit, viktigaste är ju att man trivs själv inte vad andra tycker :)
hoppas på bilder från målningen

 
Mari

Mari

4 oktober 2008 22:25

jaja, mens andre har mer enn nok med å få på klærne om morningen, syr du likegodt et par penaler. Jeg gir meg over.

Han mannen din har blirr Persilifisert gitt ;) Gratulerer! hihihi :)

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Rosa

Rosa

5 oktober 2008 07:38

Kjempefine bursdag-gaver!! Jeg glemmer ofte å kjøpe gaver, og da, istedet for å gi penger, er det veldig greit med noe strikket eller heklet...

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

 
lotta

lotta

5 oktober 2008 07:39

ja, jag hade då blivit väldigt glad om mina ungar fick så fina pennfack..osså hade jag tjatat på dem att-mamma vill ha..

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

5 oktober 2008 08:24

vad glada dom ska bli eller blev.. vet bara kännslan att ha något du skapat man är likssom lyrisk! haha herr långstrump bygger snart ett tornrum till er :)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilaj

5 oktober 2008 08:33

Tove: Vad mysigt att det är så pass nära. Men ändå en bit bort så att du är ledig när du går hem. Har man butiken i hemmet eller på gården är det nog svårt att koppla av.
Du har fullt upp, det förstår jag ju! Tänk inte på det! Bara ta´t lugnt! :D

 
Ingen bild

Persilaj

5 oktober 2008 08:38

Virrhönan Ulrica: När jag betraktas som färgglad så gäller det verkligen inte alla färger. Jag är extremt känslig för nyanser. Det finns färger jag inte alls gillar. OCh kombinationer jag inte alls klarar. Det ska vara vackra färger som harmoniserar, enligt mig då. Men det är nog ganska dämpat ändå...
Även Pippis hem hade milda kulörer!

Mari:Haha, ja en vardagsmorgon hade det ju aldrig gått!!!! Men en lördagsmorgon!

Rosa: Det är kanske skoj att få nåt som inte finns överallt.

Lotta: hihi

Susanne: Ja, man vet aldrig vart hans byggiver slutar...Jag skulle kanske förselå ett orangeri i anslutning till huset!

 
Kaspara

Kaspara

5 oktober 2008 20:21

For en mann!!!! Hva med kloning?????
Herlige pennal også!
Klem fra kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se