Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Två väskor, fyra sminkväskor och två scarfsar.

Av Persilja - 30 september 2008 20:47

Och nu blir det REKLAM!

Har fyllt på i butiken med väskor, sminkväskor och halsdukar. Här några smakprov.

En ny scarfs med rosa bollfrans. Finns i Verkstan

En scarfs som är ett Måndagsexemplar. (Ni vet i måndags, hade jag en klantardag.) Nu finns den billigt i Verkstan.  Passa på! Vem vet, det kanske blir samlarvärde på den. (Mouhahaha!)

 Väska i naturtoner finns också på Verkstan.

Och fyra sminkväskor finns det varav detta är en av dem:kika in om ni har lust!  
 
Mari

Mari

30 september 2008 21:23

Lurer på om jeg må flytte til nord-Sverige for å komme nærmere ditt utsalg :)

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

30 september 2008 21:29

Hej :-)

Du er simpelthen SÅ dygtig ! Intet mindre end det.
Tak for din kommentar til mig. He he, jeg tør næsten heller ikke kigge ind til dig når jeg mangler inspiration. Jeg kan bare ikke holde mig væk alligevel, hi hi. Jeg passer nu altid på ikke at kopiere, det ved du. Jeg har ikke noget imod at man bliver inspireret af mig, men jeg bliver så arg og irriteret når det kommer"for tæt på". Sådan er det desværre, og det kan vi ikke gøre noget ved.

Rigtig god reportage i avisen du henviser til. men jeg må sige en ting... Jeg synes de billeder du selv tager er bedre. De har mere stemningenerne med.
Herligt at læse om jer alle sammen.

Klem Maria

http://marias-sted.blogspot.com

 
Tavelhus

Tavelhus

30 september 2008 22:06

Fina sminkväskor!
m

http://www.tavelhus.blogspot.com

 
susanne

susanne

1 oktober 2008 06:25

men så snyggt! jag är en av dina stora fan så vad säga... det är mycket snyggt!
Kanon repotage gud så nervös jag blir för mitt!!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

1 oktober 2008 06:43

Den väskan var ju bara mumma alltså...
Jag springer in till verkastan på en gång.
Kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Ingen bild

Persila

1 oktober 2008 08:45

Mari: Jag flyttar hellre söderut! ;D
Iallfall i dag när vi har 2 grader och regn...

Maria Frk Fryd: Nä, det där med de som kopierar fräckt kan man aldrig göra nåt åt. De finns och vi får strunta i dem! Snällt att du gilar mina foton mer. Det är klart, jag har ju lite mera tid på mig!

Tavelhus: Tack!

Susanne: Tack tack.

Synne: Akta så du inte snubblar...hihi! Jag har så mycket tyghögar överallt.

 
kicki

kicki

1 oktober 2008 09:12

Jag blev totalt förälskad i den orangröda sminkväskan med bollfrans, den vill jag ha, hoppas ingen hann före...vart sätter jag in pengar...
kramen

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
Ingen bild

Persilaj

1 oktober 2008 09:42

Kicki: Mejla mig din adress så postar jag iväg sminkväskan. Försökte lämna kommentar hos dig, men det funkade inte. Blev bara error. ;(
Men jag hoppas du hittar detta svar.
Mejla till persiljekvist@gmail.com

 
kardemomme

kardemomme

1 oktober 2008 12:50

Du har laget massevis av nydelige ting som vanlig og du er selv den beste reklamen :)
Jeg sitter og syr litt i dag jeg også, men har tatt meg en kaffekopp for å se på hva dere andre pusler med :)
Ha en fin og kreativ dag! Stor klem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Eva P

1 oktober 2008 14:23

Du gör sååå mycket fint!
Jag undrar om du skulle kunna sy gymnastikpåsar som kan tåla en blöt handduk? Dottern är 6 år o gillar förstås rosa nyanser
Jag tror fler skulle vara intresserade!
/Eva

 
Ingen bild

Persila

1 oktober 2008 14:28

Kardemome: Du också!

Eva P: Tack för bra tips! Det kan nog tänkas dyka upp snart! Håll utkik! Dottern har en som jämt blir blöt, så tanken har slagit mig...men jag har inte kommit till skott! TACK!

 
Lucia

Lucia

2 oktober 2008 13:23

Jaha så snöpligt! Här har man varit på planeringskonferens med jobbet två dagar och blir snuvad på världens underbaraste sminkväska i blommigt med bollfrans! Näe nu får du göra en till!
Kraaaaaam

http://www.lucia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilaj

2 oktober 2008 13:30

Lucia: Du ska veta att den är specialdesignad för dig! Tänkte på dig hela tiden. Men många gillade den så nu kommer det flera i samma stil. Ska hädanefter tänka på dig när jag syr för då blir det bra! :D Tipsar dig när jag fått en Luciasminkväska klar!

 
maloppa

maloppa

2 oktober 2008 19:46

Du härliga kreativa människa! Har stått och tvättar o hängt tyger i förmiddags, hittade två fyndpåsar på ikea, säkert 20 meter tyg för en hundring. Nu hänger de på tork och väntar på bearbetning - ska försöka få till en eller två timmar slöjd i morron.
Vilket underbart reportage, superhärliga bilder. Vi sitter här på jobbet och njuter av ditt mysiga hus. Kramar!

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Oskar

Oskar

19 maj 2009 11:25

Hej Persilja! Jag brukar ju komma hit och läsa och kolla dina bilder eftersom jag är mycket intresserad av design och inredning.

Nu så har du chans Persilja att
vinna 2 biobiljetter på min blogg.
Tävlingen startar i dag och pågår en vecka. Så lägg bara in en kommentar så har du stor chans att ta hem priset. Tänkte bara säga det till dig.

Ha en fin dag!
Oskar

http://i-love-china.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se