Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Stora klantdagen.

Av Persilja - 29 september 2008 08:18

Började dagen med att sätta på kaffe i min kaffebryggare som brygger direkt i en kopp. Det var bara det att när jag skulle ta min kopp med kaffe var den inte där. Men kaffet var bryggt och klart. Det flöt omkring i en stor pöl på bänken och strilade i en fin rännil nerför diskmaskinen. Eftersom min pms är över tog jag det riktigt fint.

Jag bryggde en ny kopp. Lugnt och fint.

När jag äntligen skulle få min efterlängtade kopp (som jag kommit ihåg att sätta dit)  hade filtret vikt sig och det som fanns i koppen var kaffeblask.

Morr. Nu var det nära att jag tappade gnistan. Sen tog väckningsrutiner och stora morgonstressen över.

Så först NU sitter jag med min morgonkopp med kaffe. Flera timmar senare än jag hade tänkt.

Det är en sån dag.

Jag ska kanske inte producera något i dag. För det är en klantardag. Såna har jag ibland.  När tingen är emot mig, allt jag gör blir galet. Oddsen för måndagsexemplar är skyhög.

Det är konstigt, men när det börjar så här så vill det gärna fortsätta. Det är liksom dagen då tekniken har sina egna vägar. 


 
 
Losarinas mor

Losarinas mor

29 september 2008 09:12

Åh- jeg kender disse dage.....
De optræder ofte på Mandage !

http://kærlighed,sagde Losarinas mor

 
Ingen bild

Persila

29 september 2008 09:13

Losarinas mor: Ja, visst är det märkligt! Aldrig på en lördag! ;D

 
Ulle

Ulle

29 september 2008 09:21

MMMmmm, de där dagarna känner jag igen.

Vad fint ni har fått det i köket! (Läst i kapp lite, :D )

KRAM på dig!

http://lillaunika.blogg.se

 
Anna

Anna

29 september 2008 11:27

Tyvärr brukar hela dagen kännas jobbig om den börjar på det viset, men det kunde ju ha varit värre :-)

http://anna78.bloggagratis.se

 
Andie

Andie

29 september 2008 11:54

Sådana dagar är så jobbiga.
Hoppas det inte blir allt för jobbigt idag för dig!

http://www.upinmytree.wordpress.com

 
Ingen bild

Mamma Mia

29 september 2008 13:49

Sätt dig i fotöljen och läs. Jag önskar jag kunde vara hemma i dag. Nu är jag på rast(bor 5 min från jobbet) Jag började min dag med att varna mina kollegor att i dag känner jag mig som ett rivjärn. Den känslan har inte gått över ännu. Önskar att gå i ide i dag och bara vara för mig själv. hoppas att eftermiddagen blir bättre både för dig och mig. / Mamma Mia

 
Lotten

Lotten

29 september 2008 14:27

Jaaa, jag känner precis igen det här! Hoppas att det försvinner till imorgon ;-)

http://ornnastet.blogspot.com

 
Synne

Synne

30 september 2008 07:51

Vilken start på dagen...
Kaffet som är så viktigt för att få igång dagen.
Får nu innerligt hoppas att dagen idag blir bättre.
Kram på dig.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

30 september 2008 11:13

Gjett om jeg kjenner meg igjen hihi!!! Man merker at man har en SÅNN dag straks man står opp og så fortsetter det utover dagen..Jeg setter heller ikke i gang med bakeprosjekter eller syprosjekter på slike sager..Best å holde seg i ro tror jeg :)

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se