Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Jeanstjejen.

Av Persilja - 28 september 2008 09:57

Det här är lika ovanligt som...ja som...tom tvättkorg, eller tokstädat hus.

Dottern i kjol eller klänning.

Det gäller att snabba sig på att ta fram kameran såna gånger!

Hon är ingen kjoltjej.  Inte alls.

Hittade fina etiketter på Åhléns förra veckan. de hänger nu i hallen med påskrifterna vantar, mössor, halsdukar, kepsar samt Pommac.

Ordning och reda. Iallafall på hatthyllan, om man inte sänker blicken.

 
 
Stora E

Stora E

28 september 2008 10:37

Fin tjej i fint kök! Skulle bara berätta att jag har nytt bloggnamn. Blev nog irriterad över grannar och dyl som läser och aldrig kommenterar... Nu får de sig en funderare kanske! Ha en häääärlig söndag!

http://mammanihuset.blogspot.com

 
rosalucia

rosalucia

28 september 2008 10:51

Jag har en "strumpbyx"-tjej...vilket inte är så snyggt ihop med tröjor..hm. Därför blev det en del klänningar inhandlade...hoppas de faller henne i smaken!! Fast de är sööta hur som helst, våra små!! (Obs! de bir aldrig stora i våra ögon.....)

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
susanne

susanne

28 september 2008 10:55

kameror ja hmmmm väntar ännu på min.. jo det är lite ångest hade just börja lära mig min när den sa gonatt... försökte nu välja en bra enkel kamera? fins dom?.. sen har ni en super kamera men förstår att man måste var optimalt utbildad för att klara få fram just "det" man söker i en bild.. där är ju kompakt kameror lättare...jag får se då hur min är!
Men själv älsakar man dina bilder.. tycker alltid dom ger rätt känsla men då är man verkligen ingen fotograf!( som ser var nyans i en bild)men du får fram det man "ser" vad du vill visa!
När jag ser M tänker jag på den gången vi diskuterade det där med manligt och kvinnligt när hon fick välja mellan en rosa docka och en blå... valde den rosa..
sen utifrån det växte hon in i sin egen roll som nu må vara gilla jeans... men du hur ofta går frun med klänning :0) ?
hon har nog mamma som förebild!
etiketterna var kanon fina...

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persiljan

28 september 2008 11:21

Stora E: Mer anonymt namn är ju alltid bra! Det där med att ha grannar som läser men ALDRIG kommenterar det tycker jag är rent suspekt. Säger en hel del om dem! Det är väl bara att ge sig tillkänna istället för att flukta i smyg. Att okända inte ger sig tillkänna är ju en helt annan sak, det gör ju inget, men såna man möter öga mot öga kan väl säga "hej jag kikade in"!!!

Rosalucia: Min dotter älskar att springa omkring i långkallingar och tröja.

Susanne: Jo, rosa och rött har hon alltid gillat. Men det är mest svart, blått och grönt nu. Jag har klänning ofta! Haha! Fast alltid med jeans till...så det kanske inte räknas. Nä, jag är ingen strumbyxtjej!

 
Virrhönan Ulrica

Virrhönan Ulrica

28 september 2008 14:43

har ju en tjej som i många år var antiklännng och denna sommar har hon blommat ut totalt och är värsta kjol och klänningtjejen, kolla min blogg får du se senaste fyndet.
då hon var runt 4-5 var det bara prinsessklänningar som gällde men då alla klagade på att hon ju inte kunde klättra i träd med en sådan (vilket var just vad hon gjorde) så började hon totalvägra klänning och föredrog storebrors jeans och tröjor istället med tuffa motiv för någon söt tjej de var hon minsan inte, och de lever kvar lite fortfarande därför blir det så extra fint då hon kommer i klänning och alltid finns nån lite udda detalj som stiker ut lite som nu hennes skor för normal ska hon aldrig bli säger hon.

söta var etiketterna också skulle passa mig perfekt, fast vill jag kan jag nog göra såna själv mitt pysselrum är överfullt just nu bäst att börja producera lite

http://virrhonan.blogspot.com/

 
Amanda

Amanda

28 september 2008 15:18

Hej!
tack för en mkt bra komentar på min blogg :)
Söt dotter du har. Själv var jag tvärt om när jag var liten, de var bara klänningar som gällde medans mina föräldrar ville att jag skulle ha byxor, så de blev alltid en hemsk mix av klänning med Jeans under.
Ja, de är inte lätt att vara förälder, de blir fel hur man än gör. Jag är ju inte mamma än, men de kommer nog inte dröja så länge. Men jag tror att de är viktigt att man försöker avdramatisera de hela med pojkigt och flickigt. för som du skrev så kommer din dotter snart stöta på "flickiga" tjejkompisar, och om du som mamma säger nej till "tjejgrejer" så kommer de bli ännu mer spännande varför mamma säger nej och som i protest kommer de bli bara sånt till slut. Man vill ju nästan alltid göra tvärt emot sina föräldrar, jag tror de är viktigt att man försöker vara neutral och låta sina barn känna efter själva vem de vill vara.

http://www.strawberrylicious.blogg.se

 
Tavelhus

Tavelhus

28 september 2008 15:20

Vilka fina etiketter!
m

http://www.tavelhus.blogspot.com

 
Kicki

Kicki

28 september 2008 15:52

HEEEJ! Har varit bort en liten stund från bloggvärlden, men känner att jag måste uppdatera min rundvandring hos alla mina favoriter.
Läste längre bak att din lust med bloggandet också är lite kantstött, jag tycker din blogg är alldeles perfekt som den är just nu! Lagom mix med hem, mycket tankar & funderingar, tips och framförallt mycket bilder, DET älskar jag!Har familjen reagerat på det du skriver, eller känner du olust för att så många läser och du inte vet vilka?
Jag förstår dig samtidigt också.VEM läser eg?

Dottern din var hur cool som helst i klänning! Tufft med randiga strumbyxor till!

KÖket ditt sen då....aaahhh....det är SÅ fnt och jag vill bara vara en copycat.Likaså trädet ni fixat, VA? Du skulle sälja sådana.
Mönster, färgen och papperet.

STOOR KRAM
Kicki

http://iverashus.blogspot.com

 
IT-mamman

IT-mamman

28 september 2008 16:26

Du verkar ha klarat bloggkrisen bra! Är den över nu?

http://www.itmamman.se

 
Nina

Nina

28 september 2008 18:00

Ble litt redd for at du skulle droppe blogging noen dager ettersom du hadde bloggekrise - men puh! Du er her! "Puster lettet ut". Du bidrar med så mye, du bidrar med hele deg - på godt og vondt - så ekte - og det er så "all right" for oss andre som leser bloggen din. Din er jo min favoritt av ALLE!
Så koselig å se datteren din... Ser ut som et lite sjarmtroll med glimt i øyenene.

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilaj

28 september 2008 18:14

Virrhönan U: Det är bra att de överraskar oss och är sina egna själar! Härligt!
Du gör säkert superfina ettiketter själv!!!

Kicki: Vilken härlig kommentar! Taack! Jo, man får sina undringar ibland. Men det får i vågor!

IT_mamma: Nu ska vi inte vara spydiga bara för att vissa av oss har lite svårt för avhållsamhet! Hmpff! Jag har aldrig varit bra på att deppa länge...

Nina: Tack så snällt skrivet! Förresten är ditt paket på väg nu!

 
Maria

Maria

28 september 2008 20:10

Så söt hon är i sin klänning och helt makalöst coola randiga strumpbyxor...såna vill jag me ha!

http://galtoroad

 
Johanna

Johanna

28 september 2008 22:44

Din dotter är så söt, hon ser lite illmarig ut, lite "full-i-fan" sådär du vet! Hur charmig som helst. Hon har långa ben va? Ser ut så...

Ha det gott!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Synne.

Synne.

29 september 2008 12:56

Så söt hon är i sin fina kjol och färgglada strumpbyxor.
Undrar varför det inte finns strumpbyxor till gott vuxna tjejer....
Kram till er båda.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
kamilla

kamilla

5 oktober 2008 17:31

Hihi j då gäller det att vara snabb med kameran haha.
"att föreviga ett minne fotoquick snabbframkallning ;)

http://finnsanglar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se