Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Loppis.

Av Persilja - 28 september 2008 09:30

Nu rasar alla höstlöv i kastvindarna.

Plötsligt har vi milsvid utsikt. Och en tjock gul matta på gården.

Mumma för gräs och rabatter.

Idag ska jag och en nyfunnen vän åka på loppis. En stor fast loppis i en by någon mil bort. Roligt. Jag har varit där en gång förr med min man. Inte lika roligt. Han stannade i bilen och jag sprang snabbt och effektivt runt utan att hinna se ens en bråkdel av allt. Kom ut med en tygbit.

Hon som följer idag tycker om att gå och känna och klämma länge. Vi ska njuta.

Kanske kan jag hitta en till sån här liten hylla. Perfekt liten möbel. 


Medan jag är borta ska lergrytan laga middag. Jag har en köttbit och några äpplen och lökar som jag lägger i den och vips efter två timmar har man en saftig köttbit och fantastiska lökar och äpplen som gottat till sig där i botten. Mynta fick mig att komma ihåg min lite bortglömda lergryta.


Utsikten genom köksfönstret är en vecka gammal. Idag är den mer gul och mer gles.


Jag är trött på min kamera. Den är bra men jag kan den för dåligt. Den är för avancerad. På denna bild till exempel skulle jag ju velat mäta ljuset på sidan om fönstret så hade det blivit lite ljusare där. Nu mätte den i fönstret och slutartiden blev blixtsnabb. Och bilden mörk.

Sen skulle jag vilja ha en liten handkamera för alla skogspromendader. Har bara en stor och tung systemkamera med klumpigt objektiv sedan vi tappade vår lilla vid flytten för ett år sen. Den stora är bra, men inget man tar med på events.

Jag har gett upp hoppet om att den lilla ska komma tillbaka. 
 
Annica

Annica

28 september 2008 09:51

Hej, suttit och läst en del på din blogg, du har verkligen fint hem och fina barn...Läser vidare vid ett annat tillfälle.

http://www.ahnenlil.se

 
Fröken Fräken

Fröken Fräken

28 september 2008 15:14

TACK för alla tips om Kiruna! Får se vad jag hinner till och hittar. Det är visst meningen att jag ska hinna med lite jobb också (vilka galenskaper alltså..)
Jepp, Kuriren har bl.a varit på mig, men jag sade nej tack, även om det delvis också kändes lite lockande och smickrande...

Jag vill också på loppis, är nyfiken på den i Prästholm, men jag undrar just om det är riktiga loppispriser där?!

http://tusenideer.blogspot.com

 
Synne.

Synne.

29 september 2008 13:00

Bilderna är fina dom.
Men om du vill ha en liten kamera så köp dig en Pansasonic DMS-FX30
Jag har en sån. Kostar runt 2000-2500 kr. Har den alltid med mig.
Bara ett litet tips.
Ha nu en fin måndag.
Kram Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Rebecca

Rebecca

30 september 2008 10:13

vad fint det var i köksfönstret. även fast tidernas kanske fulaste köksmaskiner står där, micro och bryggare! det ser mysigt ut.
jag har fått gömma undan min micro i ett skåp.
gissa hur ofta jag orkar micra :(

http://shehasmicrosoft.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se