Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Ett sånt hus vill jag bo i!

Av Persilja - 24 september 2008 18:27

Jag blir alltid lycklig när jag hittar en ny blogg som inspirerar mig. Vill då väldigt gärna att fler ska få del av denna inpiration.

Tavelhus heter bloggen och hon som har den målar de mest underbara tavlor med hus. Jag har alltid älskar bilder av hus så mitt hjärta började förstås klappa extra fort. Och vilka hus sen!  Titta bara!

Love it!!!

 
 
kardemomme

kardemomme

24 september 2008 18:37

Jeg har allerede linket damen og hun har virkelig fantastisk bilder! Jeg blir så inspirert og vil gjerne finne fram malersakene mine igjen :)Så morsomt å oppdage stadig nye inspirerende blogger :))

http://husetvedbekken

 
Dockmamman

Dockmamman

24 september 2008 19:14

Lite mumininspererat hus, jag tycker om mumintrollets hus så det här är nog en favvo till mig med...

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Lucia

Lucia

24 september 2008 20:05

Ja vet ja vet! Jag har också varit inne hos henne och smygit lite : ) Helt underbart! Har du sett dörren från en gata i Paris!!! Jag säger bara ett tusenfalt WOW!!! Den dörren vill jag också ha och hör och häpna det var makens första kommentar när jag visade honom: Jag vill också ha en sån dörr! Ja vad väntar vi på :)))

http://www.lucia.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

24 september 2008 20:07

Takk for tipset! Fantastiske farverike bilder,en blogg til å bli glad av!
Ha en avslappende kveld, Persilja!
Klem fra Kaspara

http://Kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Lisa

Lisa

24 september 2008 21:38

Ja, hon gör jättemysiga tavelhus!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Annica

Annica

24 september 2008 21:50

Den bloggen måste ju vara nåt för mig - jag som älskar hus! Ju mer vinklar och vrår desto bättre och vackrare! Ska kika in till Tavelhus nu!

http://annicapannicka.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

24 september 2008 22:21

God kveld og takk for kommentar inne hos meg :) Huset er ikke så fint! Det er typisk 70-tall men jeg liker alle vinduene og så liker jeg stemningen i området og det at vi bor så ugenert..Dessuten elsker jeg bekken!
Da vi var nyinnflyttet satt jeg på trappa og lyttet til stillheten og bekken både morgen og kveld og fortsatt føles det som en luksus med bekkesildringen..Steinene på fasaden foran tror jeg har kommet til underveis..Det er ikke vi som har satt de opp, men det passer perfekt fordi jeg er så glad i stein generellt :)Jeg drømmer om å bo i et 1800-talls hus som du har sukk!!!
Ønsker meg høye vinduer og gjerne høyt under taket..Og ett stort nydelig drivhus, slik som ditt!! :)) Ha en fin kveld! Stor klem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
makiato

makiato

25 september 2008 09:23

Ja, visst gör hon härliga målningar på hus mm. Kolla in alla små fåglar och husdjur som kikar fram här och där. Bra att du tipsar så att fler upptäcker det!

http://makiato.blogspot.com

 
rosalucia

rosalucia

25 september 2008 13:46

Va grymt!! man får verkligen lust att måla igen..det kanske börjar va dags!

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Synne

Synne

25 september 2008 19:03

Härliga hus i fina glada färger. Ett sånt hus skulle man aldrig må dåligt i tror jag.
Kram på dig.
synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Ingen bild

Stora E

25 september 2008 19:12

Jag upptäckte också henne genom en av hennes kommentarer hos dig och när jag kikade in blev jag alldeles superdupergalen i hennes Barcelona-målning. Jag älskar staden Barcelona och hennes Barca-tavla är fantastisk.

 
pjöller maja

pjöller maja

25 september 2008 19:45

maila linalf79@hotmail.com om du vill hänga me till bloggen =)

http://pjollermaja.blogspot.com

 
Mari

Mari

25 september 2008 22:43

Du er ansatt :) hihi.. Egentlig går jeg allerede å venter på at Persilja skal ringe på døra med malespann og tapet-løv- Hvor blir du av? Fnis :)

Det er nettop av denne grunn at jeg involverer dere i brylupsplanene - jeg vil ha innspill og ideèr. Jeg har faktisk tenkt på det med at alle kan ha klær i de fargene. Men jeg ser for meg at min 60 år gamle far vil ha litt problemer med å finne en cericefarget dress i riktig str..hihi. Alt kan jo mannfolka ha slips i en av fargene kanskje...eller skjorter.. Vi håper på å finne en überkul dress til mannen. En rutete f.eks Noen tips?

Jeg skal ha vimpler og Träskronor (?) som pynt inni teltene og i hagen ellers, det er bestemt. Guri som jeg gleder meg til å pynte. Skal handle inn masse messing på loppis som skal sparylakkes i ulike farger og utgjøre bordpynten. Så var det kjole til meg da...sukk...Har laget en liten collage av hva jeg kunne tenke meg. Håper bare jeg får en som får meg til å se ut typ 1,80 og str 38 hihihihihihh

Kos M

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

25 september 2008 22:45

Men så ergelig med det fine stoffet da!!!
Lurer på hva som har gått galt? Du er jo så flink til å sy og jeg kan IKKE sy så jeg skjønner ikke annet enn at du må ha hatt uflaks!! Ta en pause og prøv igjen med et stoff det ikke er så farlig med kanskje?
Må innrømme at jeg var livredd før jeg satte i gang å klippe i disse stoffene..Altså jeg syr for hånd! Ingen maskin..Bare passer på å holde stoffet stramt men jeg holder på..Vedder på at du klarer det til slutt!!!! Ikke gi deg!!!!
Stor klem herfra!!

http://husetvedbekken

 
kardemomme

kardemomme

26 september 2008 09:33

God morgen :) Titter bare innom for å komme med et tips som jeg ikke vet om du fikk med deg..Da jeg sydde lampeskjermene brukte jeg det gamle stoffet som underlag..Det blir som å modellere stoff rundt skjermen :))Klem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Tavelhus

Tavelhus

27 september 2008 21:30

Vad fint du skrivit om min blogg på din! Vad glad jag blev! Jätteroligt!
Har haft det härligt i Paris och lägger in bilder från det så fort jag får lite tid över.
Hoppas du kommer ur din bloggsvacka snart.
m

http://www.tavelhus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se